Fijn product, scherpe prijs en zeer snelle bezorging!.

Snel en simpel

Goede product en snelle leveringvheel blij ermee

Ik had een klacht en netjes opgelost

Goede producten en levering

Is beter geweest

Mijn eerste paar bestellingen van glazen cups waren erg goed. De laatste levering is alsof de kwaliteit achteruit is gegaan. Cups zuigen niet goed aan en laten snel los van de cup zelf.

Fijn product..! Uitstekende levering

Wat een fijne gezichtscup.. Mijn huid is echt verbeterd en stralender. Even los van het feit dat het ook heel fijn is om te doen..

Top product en top levering

Fijne cup

Eenvoudig in gebruik

we wachten nog

We hebben ons product nog niet ontvangen

Goede webshop

Goede webshop duidelijk en snel verzonden

Snel en netjes geleverd

Mijn bestelling is snel en netjes geleverd.

snel, eenvoudig en duidelijke communicatie

Ik ben tevreden

heel fijne massage crème en een super goede servive

Goede website, snelle levering

Prima ervaring

Mooie produkten en goede service

Ik heb 2 keer een bestelling gedaan bij Fasciashop. Beide keren ging er iets niet helemaal goed, maar werd ik snel geholpen en kreeg zelfs compensatie. Ik ben zeer tevreden!

Correcte en nette afhandeling vd bestelling

Mooie producten

Snel geleverd, netjes verpakt. Product exact volgens beschrijving.

Snelle levering en fijne service

Wel jammer dat de wax niet meer in een potje zit waar de deksel makkelijker van open en dicht kan. Minder praktisch. Wel super fijne en snelle levering.

Snel correct

Prima ervaring Snel bestellen snel leveren

Goede producten

2 guasha tools besteld, producten zijn er goed uit. Ben er tevreden mee evenals de snelle levering.

Top zeer snelle levering van de producten!

Daarnaast is er van een product een grotere pot geleverd, waarschijnlijk was de oorspronkelijke hoeveelheid/pot niet voorradig (?) Fijn dat er ook kosteloos voldoende spatels bij de bestelling zijn geleverd, prima service! H.g., Colinda Ooms

Het product is heel goed. De levering van post nl was niet goed .

Super service en snelle levering

Ik vind het altijd fijn dat bestelling altijd snel geleverd wordt. Super service.

mooie producten, snelle levering

Ik bestel altijd de producten van Fascia Shop en dat bevalt goed.

Goede Klantenservice

De goederen waren niet op voorraad voor mijn bestelling, maar ik kreeg direct de keuze of ik de bestelling wilde annuleren of dat ik wilde wachten en dat vind ik erg goed, daarnaar was de bestelling binnen 3 dagen bij me

27 Milhezerweg

Deurne 5752BA