Laden reviews...
39 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden eenvoudige online bestelling, snelle levering en hoogwaardige vlaggen. De prijs-kwaliteitverhouding en de service worden vaak genoemd. Het contact is vriendelijk en professioneel. De ervaringen wijzen op een betrouwbare winkelervaring die klantgericht is.
x
9 April 2026
wim
amsterdam
Het bestellen van de vlaggen ging soepel en was erg duidelijk. De website is overzichtelijk en het proces is makkelijk te volgen. Zeker een aanrader!
8 April 2026
Nikki
Watergang
Online heb ik eenvoudig mijn bestelling kunnen plaatsen en de levering verliep sneller dan verwacht. De kwaliteit van de vlaggen is heel goed en prijstechnisch kan Fabervlaggen concurrent werken De volgende vlaggen komen zeker weer bij Fabervlaggen vandaan.
7 April 2026
Fred Herkströter
Zandeweer
Heel eenvoudig te bestellen op internet. Kwam keurig verpacht bij ons thuis. Bestellen hier vaker vlaggen.
2 April 2026
Margriet
Kortenhoef
Gebeld en snel geholpen met een "oudere" bestelling die weer teruggevonden is en opnieuw besteld is. Aanrader!
Esther
Hazerswoude-Rijndijk
Goed product, snelle levering, mooie prijs! Ook dank aan Michael F! Graag tot snel weer. Grt. Vincent Somopawiro.
Vincent Somopawiro
Castricum
Denken mee, communiceren snel en vriendelijk, leveren snel en goede kwaliteit.
Astrid
Maarn
Snelle levering, klantvriendelijke benadering.
1 March 2026
Arda
Ankeveen
Prima service, mooie vlaggen, snelle levering.
26 February 2026
Tuinpark De Groote Braak
Amsterdam
De vaantjes zien er heel goed uit (in transparant plastic). Oude nog niet vervangen en wapperen dus nog een tijdje. Doen we pas als de winter voorbij is.
26 February 2026
Wabe
Mill
Logo voor vlag doorgestuurd voor goedkeuring bestand,vervolgens tel contact en vlag besteld,en vlag binnen 1 week in huis. Alles dus soepel en snel geregeld en geleverd
Twan Hinsberg
Obbicht
Goede communicatie, advies en opvolging. Zeer vriendelijk.
Carole
Veenendaal
Opnieuw bestelden we voor onze zeil vereniging club wimpels. Er werd goed geanticipeerd op onze wensen en een goed advies gegeven m.b.t. stofkeuze. De bestelling werd sneller dan gepland geleverd.
Herman Hemerik
Voorburg
Alles verloopt erg prettig. We hebben een paar keer per jaar een vlag nodig die niet standaard is. Daar is nogal wat overleg bij nodig. Dat gaat altijd erg prettig en professioneel. Er wordt goed meegedacht. En toch is de prijs heel redelijk. En de kwaliteit is natuurlijk goed. Een tijd geleden raadde iemand mij Faber vlaggen aan en nu kan ik ze ook hartelijk aanbevelen.
Elzo
Groningen
alles naar wens
Yvonne
Eelde
Goed contact snelle levering. De vlag ziet er top uit!
W. Brozius
Lelystad
Albert Huyse
SANTPOORT-ZUID
Doen al jaren zaken met Faber vlaggen en altijd goeie kwaliteit van de vlaggen, prijs kwaliteit is goed en snelle levering. Niks is te gek voor ze hebben voor alles wel een oplossing.
Michel Hoek
Amsterdam
Kwam bij jullie omdat van alle vlaggen aan boord, die van de KNRM het langst meeging, van Faber Vlaggen begreep ik. Is echt een topbedrijf! Medewerker John hielp ons zo goed en dacht echt mee met ons plan. Kortom, Heel goede ervaring en echt aan te bevelen.
Gilia
Buitenkaag
Allesgoed,
Harrie Cruchten
Venlo
Goede kwaliteit, goede prijs, goede levertijd, maar vooral waardeer ik het prettige contact op de momenten dat er speciale wensen zijn.
Elzo
Groningen
Ook voor mij als kleine klant, met slechts 1 vlag als bestelling; was er aandacht en hulp om van onze vlag iets moois te maken. Erg prettig en vriendelijk.
1 October 2025
Marco
Almere
1 October 2025
Cees
Soest
Ik wilde een speciale vlag laten maken voor een nieuw gebouw. De specificaties heb ik gegeven alsmede een afbeelding. De afbeelding bleek niet bruikbaar en vervolgens heeft mijn contactpersoon (John) een vervangende tekening gezocht en na overleg met mij is de vlag gemaakt. Tot volle tevredenheid
30 September 2025
P.H. (Peer) de Vries
Amersfoort
Ondanks dat ik een 'mager' ontwerp had heeft FaberVlaggen er een keurig eindproduct van gemaakt. Klasse!
30 September 2025
Wick
Nieuwegein
Al meer dan 90 jaar worden Faber Vlaggen met vakmanschap vervaardigd. Het klassieke sjabloneren heeft al lang geleden plaats gemaakt voor geautomatiseerde zeefdrukstraten en digitale printcentra. Maar nog altijd worden Faber Vlaggen gemaakt met zorg en aandacht voor krachtige kleuren, degelijk dundoek en sterke afwerking!
Als geen ander weten de mensen achter Faber Vlaggen wat een afbeelding op een vlag teweeg kan brengen. Een vlag is emotie, is trots, is geschiedenis, is respect en is traditie. Het is niet zomaar een vlag … maar een Faber Vlag!
Deccaweg 30
1042 AD Amsterdam