Heel goed, perfect afgewerkt

Naar volle tevredenheid door jullie afgewerkt, klasse

Aanrader

Ruime sortering, goeie kwaliteit en snelle levering

Leveringstijd zou 6 dagen zijn, maar na drie dagen had ik de spullen al in huis. Fantastisch

Erg simpele website, een verademing als je andere websites met deze vergelijkt.

Faber slaagt met vlag en wimpel

Al jaren kopen wij onze vlaggen bij Faber. Voor een nieuwe wimpel of een mooie vlag kiezen wij voor Faber. Een wimpel krijgt het zwaar te verduren omdat deze alle seizoenen en jaargetijden moeten doorstaan. Vlaggen doen we in de regel volgens het vlaggen protocol en hebben een hoge levensduur.

Goede kwaliteit, fijne web interface en snelle levering

Ik heb al met een paar web interfaces gewerkt voor het maken van grafische afbeeldingen, maar die van Faber was een verademing! Werkt goed intuitief en simpel. Meer-laags verwerking is kinderspel. Ook het eindresultaat (spandoek) voldeed volledig aan de verwachting (exacte kopie van het plaatje dat in de webapplicatie werd getoond!). De waarschuwing: "lage resolutie" bleek helemaal niet te zien op het eindresultaat. Daarom, als er al een punt van verbetering moet worden gezocht, dan zou het zijn dat voor spandoeken (die van grotere afstand bekeken worden), de threshhold van resolutie waarschuwing ietsje minder scherp kan worden ingesteld!

Erg mooie vlag

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooi materiaal heeft een schitterende uitstraling

Goede kwaliteit en snelle levering

De vlag is mooi van kleur en heeft een goede kwaliteit. De bezorging ging snel door middel van brievenbuspakket waardoor ik er niet voor thuis hoefde te blijven. Super!

makkelijk site en snelle levering en prima kwaliteit

makkelijk site en snelle levering en prima kwaliteit

Prima bedrijf en maakt waar wat het beloofd

Ddd

Vlugge levering en product zoals aangegeven

Na bestelling zeer vlugge en goede levering.De vlaggen zijn mooi van stof en van kleur.Helemaal Tevreden.Super service!!!

Top bedrijf

Goede kwaliteit vlaggen en bestellingen worden vlot geleverd.

Snel en makkelijk

de vlag was de volgende dag al binnen. Mooie vlag valt mooi. Heldere communicatie en makkelijk te bestellen

Fijne ervaring, goed resultaat

Ik heb een paar vlaggen besteld, enkele zelf ontworpen en een met hulp van Faber. Dat ging makkelijk en snel en het resultaat mag er zijn. Als de vlaggen over een paar jaar wind, regen en zon aan vervanging toe zijn, kom ik terug bij Faber.

Vanaf de bestelling tot de aflevering in één woord: top!!

Super service, correcte levering én uiterst vriendelijk aan de telefoon.

Uitstekende service

Kwaliteit vlag, boven verwachting. Heldere communicatie, snelle levering. Erg tevreden!

Super geregeld en komen de afspraak na.

Makkelijk besteld en perfect geleverd.

Top, snelle levering

Top klantenservice, snelle levering en top kwaliteit vlaggen.

Prima, mooie vlag

super mooie vlag .

snelle levering.

Op mijn vraag wat ik moest bestellen werd heel snel en deskundig beantwoord. de bestelling was snel en goed.

van a tot z een prima leverancier

vanaf de bestelling tot de ontvangst een prima heldere voortgang en een uiteenzetting over de zending

bestellen ging makkelijk en ook om overzicht te krijgen hoe het ontwerp werd.

Excellent service, excellent products

I have ordered a number of products from FaberVlaggen and I loved the ease of communication, excellent products, and timely deliveries. I highly recommend this company. Just recently, they helped me fin flags I had ordered in the past so that I could reorder them and it went incredibly painlessly.

Prachtig geworden!

Deccaweg 30

1042 AD Amsterdam

Over FaberVlaggen

Al meer dan 80 jaar worden Faber Vlaggen met vakmanschap vervaardigd. Het klassieke sjabloneren heeft al lang geleden plaats gemaakt voor geautomatiseerde zeefdrukstraten en digitale printcentra. Maar nog altijd worden Faber Vlaggen gemaakt met zorg en aandacht voor krachtige kleuren, degelijk dundoek en sterke afwerking! Als geen ander weten de mensen achter Faber Vlaggen wat een afbeelding op een vlag teweeg kan brengen. Een vlag is emotie, is trots, is geschiedenis, is respect en is traditie. Het is niet zomaar een vlag … maar een Faber Vlag!