Professioneel en snel!

Contact was goed, mogelijkheid om nog wat aan te passen liep vlot, kortom: goed en professioneel geholpen!

Gewoon goed

Krijg snel geleverd wat ik besteld had

Ik kon de juiste vlaggenmast op de site niet vinden, maar na een telefoontje en daarna de juiste link was alles duidelijk. Stevige mast, kwaliteit en normale prijzen.

Snel geleverd, prima kwaliteit!

Prima kwaliteit vlag.

Faber Vlaggen denkt met je mee , ga zo door beste mensen

Ik had een vlag besteld en die was toch te groot voor onze vlaggenmast na telefonisch overleg werd er gelijk een kleinere gestuurd zodat we toch op 4 en 5 mei konden vlaggen. Dank voor het snelle handelen.

adequaat

heel toegankelijk

Snelle levering en prima wimpels

Prima Nederlandse wimpel. Ik heb er alleen 2 besteld vanwege de verzendkosten. Zocht er een zonder stokje, zodat het geen lawaai maakt tegen de vlaggenstok.

Goed bezorgd

Snelle levering en conform digitale bestelling

De vlag was geheel naar verwachting uitgevoerd en had ik binnen 6 dagen in huis.

Goede produkt volgens afspraak geleverd.

Teruggebeld door Faber om logo te optimaliseren voor een beter resultaat.

uitstekend

Één Telefoontje en alles is geregeld..

Mooie vlag

Voor ons een iets te lange levertijd.

Goede service en kwaliteit naar prijs

Daar het bestellen niet lukte, even gebeld. Ik werd keurig te woord gestaan . Helaas was het artikel van mijn eerste keuze uitverkocht.

Goed materiaal , snelle levering.

Ook duidelijke info via de site. Aanrader

Mooie vlag!

Na wat speurwerk op de website en contact op de chat uiteindelijk telefonisch heel goed geholpen door ene John wat een mooie vlag heeft opgeleverd!

Goede website, vlotte bezorging.

Snelle levering tegen aantrekkelijke prijs

Zeer goede kwaliteit tegen een concurrerende prijs!

Prima levering

Prrima

Prima en vakkundig uitgevoerd. Snelle levering.

Jaarlijks bestellen wij een vlag naar eigen ontwerp en weten dat we altijd een prima uitgevoerd exemplaar ontvangen. Dit jaar was mijn illustratie te klein voor de maat van de vlag en werd ik daarover benaderd door een medewerker van Fabervlaggen. Deze heeft de illustratie zo aangepast dat het ontwerp volledig intact bleef met een prachtig resultaat. Buitengewoon goede service dus.

keurig op tijd geleverd een sieraad om te zien

Keurige Orange wimpel besteld met twee kwastjes, snel geleverd en samen met vlag een sieraad aan de vlaggenstok

Goede kwaliteit en snelle levering

Wij bestellen al jarenlang onze vlaggen bij Faber en steeds naar volle tevredenheid.

Ondanks vermiste vaan door Post, onmiddellijk een ander opgestuurd. Dank vr.gr

Snelle en behulpzame reacties

Mijn vragen werden snel en attent beantwoord; zeer behulpzaam !

Geweldig!

Wij werden begrepen, er werd tijd voor ons gemaakt, er is zelfs een idee van ons in een vlag uitgevoerd. De bestelling was er lekker snel, wij genieten nu elke dag van onze Faber vlaggen.

Snelle levering en communicatie. Resolutie ingezonden foto niet goed, keurig gecorrigeerd

Deccaweg 30

1042 AD Amsterdam

Over FaberVlaggen

Al meer dan 80 jaar worden Faber Vlaggen met vakmanschap vervaardigd. Het klassieke sjabloneren heeft al lang geleden plaats gemaakt voor geautomatiseerde zeefdrukstraten en digitale printcentra. Maar nog altijd worden Faber Vlaggen gemaakt met zorg en aandacht voor krachtige kleuren, degelijk dundoek en sterke afwerking! Als geen ander weten de mensen achter Faber Vlaggen wat een afbeelding op een vlag teweeg kan brengen. Een vlag is emotie, is trots, is geschiedenis, is respect en is traditie. Het is niet zomaar een vlag … maar een Faber Vlag!