Uitstekende service

Zeer tevreden over het product

Online gevel vlaggen besteld met logo. Snel geleverd en super kwaliteit.

Goede snelle levering! Mooie kwaliteit!

Snel, betrouwbaar en goed

Ik heb via de webwinkel enkele vlaggen besteld voor ons bedrijf. De keuze was groot en toch overzichtelijk ingedeeld. Het bestellen verliep vlot, de levering was volgens afspraak en de kwaliteit uitstekend!

Prima spullen snel bezorgd.

Al een aantal masten over de jaren heen besteld, evenals banieren en mast toebehoren. Tot volle tevredenheid.

Snelle levering, vriendelijk telefoongesprek

Goed advies

Goed geadviseerd en goeie service! Aanrader!

Uitstekende service!

Bestel een Aussie vlag en krijg hem precies op tijd! Eerder ( 3 jaar geleden) ook besteld voor een vriend en hij was ok! Nu na 3 jaren dag in dag uit buiten te hebben gewapperd in weer en wind heeft hij het helaas begeven! Nu snel een nieuwe besteld en weer snel geleverd! Klasse!

TOP

Kan niet beter

Goede snelle en professionele levering/plaatsing

Uitstekend en snel

Mooie vlaggen . Goede kwaliteit en snel geleverd

Vlaggen

Tip top matriaal en servise

Super behulpzaam , snelle levering en mooi product

Een telefoontje en ik ontving een monster ter beoordeling. Een telefoontje over de kwaliteit van het artwork en ik ontving meteen bevestiging dat het in orde was. Besteld en drie dagen later in huis . TOP TOP TOP

Prettige ervaring met Faber vlaggen

Snel besteld, snel geleverd. Mooie kleur van de vlag, goede kwaliteit

Goede service, snelle reactie en erg behulpzaam

Eigenlijk in één woord Uitstekend.

Vriendelijk personeel. Ze leveren kwaliteitsvlaggen. Komen hun afspraken keurig na. En alles binnen de afgesproken tijd.

snelle service

al jaren bestel ik tot volle tevredenheid vlaggen voor mijn praktijk.

Mooie vlaggen!

Het verloop van bestelling tot levering was prima!

Sterke vlaggen

Goede vlaggen

Top kwaliteit

Super tevreden met de kwaliteit en uitstraling

Kwaliteit, begeleiding, site prima

Afgelopen jaar 2 x bestelling geplaatst en 2x verkeerde product ( van andere klant) ontvangen. Levering hierdoor buiten afgesproken tijd. Dat is jammer en hoort niet bij een kwalitatief zo goed bedrijf.

Prima kwaliteit en levering

Ik kende de website niet, altijd een risico vind ik zelf maar de order is geheel conform digitale aanvraag verlopen.

Het contact en de service waren helemaal top

We werden zeer vriendelijk benaderd en ze dachten ook echt mee.

Helemaal Goed

heel leuk vond ik het toen ik bij mijn laatste bestelling, 2 extra vlaggen kreeg ..

goede producten

Goede producten, conform de omschrijving, snelle levering. Over de nalevering, welke overigens een dag later kwam was ik niet geïnformeerd, dat is een verbeter puntje

Deccaweg 30

1042 AD Amsterdam

Over FaberVlaggen

Al meer dan 80 jaar worden Faber Vlaggen met vakmanschap vervaardigd. Het klassieke sjabloneren heeft al lang geleden plaats gemaakt voor geautomatiseerde zeefdrukstraten en digitale printcentra. Maar nog altijd worden Faber Vlaggen gemaakt met zorg en aandacht voor krachtige kleuren, degelijk dundoek en sterke afwerking! Als geen ander weten de mensen achter Faber Vlaggen wat een afbeelding op een vlag teweeg kan brengen. Een vlag is emotie, is trots, is geschiedenis, is respect en is traditie. Het is niet zomaar een vlag … maar een Faber Vlag!