Slechte kwaliteit

Bel kapjes zijn maar half doorgenaaid kwaliteit valt er tegen een da wachttijd is lang

mooie kleuren

Tevreden ? Ja , maar aan de afwerking mag iets meer aandacht besteed worden.

Ontzettend goed geholpen.

Ik had een bestelling geplaatst via de web site. Helaas toen de vlag binnen kwam bleek iets niet goed gegaan. Na telefonisch overleg met medewerker John Fijma, die het ontwerp perfect heeft bewerkt heeft, is het opnieuw geproduceert. Met 2 dagen in huis. Hulde!

perfect

zeer tevreden van het product

Ik mis clips om de vlag aan het koord te bevestigen

Ik heb mijn vlaggenmast bij vlaggen unie gekocht. Die heeft een koord met 2 lussen om hun vlaggen met clips aan te bevestigen. Bij de vlaggen van jullie is dat niet zo. Idee: standaard 2 clips bijsluiten bij elke vlag. Dat kan er wel bij voor die prijs en komt klantvriendelijk over. Nou moet je maar zien hoe de vlag aan de mast te hangen! Heb minstens 2 linkerhanden.

Top! Vriendelijk en zeer behulpzaam

Vriendelijk, goed geholpen en hebben de tijd genomen om alles goed te plaatsen

Gewoon goed

Geen rompslomp gewoon goed afgeleverd precies volgens afspraak.

Top mondkapjes!

Nette mondkapjes, prima kwaliteit en zitten goed.

Bestelling kunnen volgen van inpakken tot afgeven tot aan de deur

Dat de bestelling niet op de afgesproken dag en tijd kon worden afgeleverd werd door de transporteur gecommuniceerd. De volgende dag werd de bestelling afgeleverd. Zowel de maker als de besteller proberen hun best te doen en dat lukt denk ik elke dag weer.

Goede site, makkelijke keuze, veel keuze, snelle afwikkeling en snelle levering.

Netjes geholpen , duidelijke uitleg en snelle levering.

Keurig verzorgd

Keurig verzorgd

Het is echt een bedrukte vlag met fletse kleuren.

Na deze klach had ik snel bericht om e.e.a. op te lossen wat naar alle tevredenheid ook is gebeurd. Toch Faber waardig deze service!

Prachtige vlaggenset gekocht. Snel geleverd ook

Prachtige vlaggenset gekocht. Snel geleverd ook

TOP product

Had dit veel eerder moeten doen, mooie kwaliteit en snelle service.

vriendelijk geholpen en een mooie vlag ontvangen.

Prima ervaring!

Ik had een vlag nodig voor aan de gevel. Prima geholpen om het juiste formaat uit te kiezen. Hij wappert prima!

Een geweldige service zoals u hem zelden tegen zult komen.

Tijdens het bestelproces ontzettend goed geholpen en de vlaggen zijn van zeer goede kwaliteit. Een klein ontwerpfoutje van mijn kant werdt gelukkig direct opgemerkt door het team en ze kwamen direct met een aantal passende tegenvoorstellen. Binnen een paar dagen had ik de vlaggen al in huis. 100% tevreden.

Uitstekend!

vlaggen besteld. Uitstekende service en tijdig geleverd. Zeker een aanrader.

Topservice

Fijn en snel geholpen!

Top service!

Masten en vlaggen gekocht. Keurig op tijd geleverd. Toen bleek dat de fundering van een van de masten niet kon op de plaats waar de mast moest komen, kwamen ze met eem prima alternatieve oplossing.

Prima bedrijf, snelle reactie en vakkundig advies.

Vorige week donderdag mondkapjes met eigen ontwerp besteld en gisteren al in huis. Fantastisch.

Geweldig!

Fantastisch geholpen en snel geleverd! De vlag hangt en ziet er geweldig uit!

Erg vriendelijk personeel en een snelle levering!

Geweldig bedrijf.

Een vlag besteld. Deze is van top kwaliteit, en snel geleverd. Dank fabervlaggen..

Deccaweg 30

1042 AD Amsterdam

Over FaberVlaggen

Al meer dan 80 jaar worden Faber Vlaggen met vakmanschap vervaardigd. Het klassieke sjabloneren heeft al lang geleden plaats gemaakt voor geautomatiseerde zeefdrukstraten en digitale printcentra. Maar nog altijd worden Faber Vlaggen gemaakt met zorg en aandacht voor krachtige kleuren, degelijk dundoek en sterke afwerking! Als geen ander weten de mensen achter Faber Vlaggen wat een afbeelding op een vlag teweeg kan brengen. Een vlag is emotie, is trots, is geschiedenis, is respect en is traditie. Het is niet zomaar een vlag … maar een Faber Vlag!