Nette levering

Alles was snel geleverd. Verpakking handig ook om vlag in te bewaren en tekst erop wanneer je mag vlaggen. Minpunt voor vlag is dat de stiksels trekken hierdoor niet mooi glad.

Fijne en betrouwbare leverancier! Nette service.

Prettige website en bestel mogelijkheid en vlotte bezorging. Bestelde vlag is van keurige kwaliteit.

keurig geleverd

Een complete vlaggenset besteld: vlaggenstok, vlaggenstokhouder, Nederlandse vlag en een wimpel, alles ziet er keurig uit en werd op tijd geleverd. Wel lijkt het me zaak om de koker waarin alles verpakt zat een keer te updaten, we hebben al tien jaar een Koning...en we vieren nu Koningsdag ipv Koninginnedag.

Aangename verrasssing!

De ene dag besteld, de volgende al geleverd!

Prima contact, goede service, meedenkend ... top !!!

Met tekst en uitleg

Vlag gekocht fight the virus om steun te betuigen en medeleven. Vlag zelf is niet vlag beste kwaliteit waardoor deze niet mooi wappert. Voelt goedkoop aan. Het is voor een goed doel anders had ik hem terug gestuurd.

Goede, snelle service en kwaliteit

Kwaliteit van vlag is goed en blijft kleurecht.

Super ervaring, na bestelling bleek er een fout in het aangeleverde bestand te zitten. Gelukkig kon het drukken van de vlag nog tegengehouden worden. Na aanlevering van het juiste bestand, hadden we de vlaggen heel snel in huis. Hele fijne kwaliteit vlaggen, hopelijk gaan deze langer mee.

Doen wat ze beloven

Zie hieronder

Klantvriendelijke organisatie die meedenkt met haar klanten. Snelle levering. Ga zo voort. SUPER EN BEDANKT.

uitstekend

Acteert goed op actuele ontwikkelingen en belangrijke evenementen met een mooie vlag. Vragen en een klacht over een vlag werden snel beantwoord en naar volle tevredenheid opgelost. Prima en vriendelijke klantenservice.

Bestelling is geheel volgens verwachting geleverd. Keurig verpakt en goede kwaliteit.

Prima product

Mooie banner, prima kwaliteit. Ik ben heel tevreden met het resultaat. Geleverd op tijd zoals afgesproken.

Duidelijk in het aanbod, prima prijs kwaliteit verhouding en vlotte service.

Duidelijk in het aanbod, prima prijs kwaliteit verhouding en vlotte service.

erg goed gelukt voor deze zware tijd ivm corona,vind alleen jammer dat er niet meer mensen meedoen .

iedereen heeft er oog naar,komt ten goede voor de bestrijding van het virus,met vriendelijke groet.

Kwalitatief goed verpakt produkt

Snel adequaat

Snel en de adequate order en afwikkeling.

mooie stevige vlag , goed materiaal en snelle levering

Heb het bestelde Ontvsngen !

Zie hier boven Toppers

Had alleen een maatje te klein besteld helaas

Klantvriendelijk

Eerst twee afgescheurde vlaggen, door jullie binnen 2 dagen opgelost, 2 nieuwe vlaggen besteld (Geuzenvlaggen) moesten speciaal gemaakt worden maar waren ruim op tijd geleverd. daarna weer door een storm problemen met een mast, binnen 2 dagen hersteld. Prima geregeld allemaal en binnen de afspraken top.

Prima aankoop en afwikkeling.

Een kwalitatief goed product. Een vlotte koop en levering.

Snelle levering van een mooie vlag!

Bestelling geplaatst, volgende dag een vlag in huis. Vlag wappert mooi voor het vaccinatie-onderzoek.

Supervriendelijk, drnkt mee, snel

Deccaweg 30

1042 AD Amsterdam

Over FaberVlaggen

Al meer dan 80 jaar worden Faber Vlaggen met vakmanschap vervaardigd. Het klassieke sjabloneren heeft al lang geleden plaats gemaakt voor geautomatiseerde zeefdrukstraten en digitale printcentra. Maar nog altijd worden Faber Vlaggen gemaakt met zorg en aandacht voor krachtige kleuren, degelijk dundoek en sterke afwerking! Als geen ander weten de mensen achter Faber Vlaggen wat een afbeelding op een vlag teweeg kan brengen. Een vlag is emotie, is trots, is geschiedenis, is respect en is traditie. Het is niet zomaar een vlag … maar een Faber Vlag!