super geregeld

Erg vriendelijk en correct behandeld. denken met je mee.

Vandaag besteld en morgen in huis, de kwaliteit van de vlag is hoogwaardig en excellent

Kosovaarse vlag ontvangen, de kleuren zijn heel erg mooi ook het symbool en de sterren zijn erg mooi gedrukt, top werk Faber Vlaggen, 😃🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰

Mooi product en goede snelle levering

duidelijke informatie en advies op de site

Top geregeld!

Bij mijn bestelling had ik problemen met mijn bestand en dat hebben ze voor me opgelost. Ik ben fantastisch geholpen! Vandaag mijn vlag op tijd ontvangen en ziet er geweldig uit! Ik ga jullie zeker aanbevelen!

Perfect geholpen! Chapeau voor de klantenservice

Ik ben zelf niet zo'n held in het aanleveren van bestanden, maar gelukkig heeft Faber mij perfect geholpen. Super bedankt!

Geweldige service.

Van Faber een nieuwe wimpel ontvangen nadat een 1e wimpel na een paar weken op de grond lag. Touwtje gebroken!

Ik werd prima te woord gestaan door een van jullie medewerkers.

Omdat wij als 4/5 mei comité Houten op korte termijn 3 Vrijheidsvlaggen in de grootste maat moesten hebben, had ik even gebeld met de vraag of dat ging lukken. Ik werd uiterst vriendelijk te woord gestaan en kreeg ook nog een mailtje daarna van de betrokken werknemer. Binnen 4 dagen waren de vlaggen geleverd! Veel dank

Snel geleverd en een product van uitstekende kwaliteit

Super goed geholpen met het ontwerp en verder met het bestelproces. Correcte en snelle levering!

Vlot, nauwkeurig, volledig, waar voor je geld, vriendelijke toonzetting.

Dermate volgens onze wensen dat we graag weer terugkomen voor de volgende order.

Tevreden

idem

geheel zoals verwacht.

snel en accuraat geleverd.

Uitstekende service, Super Snelle Levering

Uitstekende Webshop Wat een uitgebreide sortering Snelle levering Redelijke prijzen

Vlag voldoet zeker aan de verwachting, logo komt mooi uit en de kleur is goed. De levering was heel snel. De vlag hangt mooi te wapperen op ons schoolterrein.

snel prima

vlot \,kwaliteit\degelijk

het materiaal is Ok en de levering snel.

Snel en netjes geleverd.

Snel en netjes geleverd.

Goede service en kennis van zaken

Goed en vakkundig geholpen

geweldig geholpen

Omdat ik een leek ben op internet gebied ben ik optimaal geholpen door één van de werknemers. Het spandoek is tot volle tevredenheid aangepast en ongeschonden bij mij aangekomen. Complimenten voor de totale service.

werkt prima

vlag gewichten voldoen

Prima en snelle service

Ondanks niet goed functionerende betaal site storing opgelost door materiaal te verzender en via rekening achteraf te betalen.

goede en snelle service en heel vriendelijk

Vorig jaar een vlag laten maken bij Faber Vlaggen. Zijn wij erg te vreden over. Dit jaar hebben we er een vlag bij genomen voor carnaval. Had hun woensdag gesproken of het voor carnaval er kon zijn. Gisteren binnen gehad echt TOP!!! Dankjewel voor de snelle service

Vlag, stok en knop. Alles compleet.

onze oranje knop was eerst kapot aangekomen, maar dat hebben ze heel goed afgehandel en we hadden binnen 3/4 dagen een nieuwe op onze deurmat liggen!

Geweldige service

Ieder jaar bestel ik 'n vlag: altijd zeer vriendelijk aan de telefoon, behulpzaam, service staat hoog in het vaandel!

Deccaweg 30

1042 AD Amsterdam

Over FaberVlaggen

Al meer dan 80 jaar worden Faber Vlaggen met vakmanschap vervaardigd. Het klassieke sjabloneren heeft al lang geleden plaats gemaakt voor geautomatiseerde zeefdrukstraten en digitale printcentra. Maar nog altijd worden Faber Vlaggen gemaakt met zorg en aandacht voor krachtige kleuren, degelijk dundoek en sterke afwerking! Als geen ander weten de mensen achter Faber Vlaggen wat een afbeelding op een vlag teweeg kan brengen. Een vlag is emotie, is trots, is geschiedenis, is respect en is traditie. Het is niet zomaar een vlag … maar een Faber Vlag!