Pluspunten
We hebben twee prachtige vlaggen ontvangen die we zelf ontworpen hebben. De website heeft ons goed geholpen met de bestelling plaatsen. Het eindresultaat is heel mooi geworden!
VerbeterpuntenNiet de hele link op papier meesturen op de nota. En niet je wachtwoord zichtbaar meesturen!!
Pluspunten
Super kwaliteit voor een super prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer correct behandeld, snel met antwoorden, telefonische terug gebeld, super!
mijn (eerste) bestelling bij dit bedrijf ging helemaal prima! Vooral zo doorgaan!
Pluspunten
vooraf meedenken niet eerst order moeten geven en dan meedenken betreft ontwerp en vriendelijk en snel gehandeld
Pluspunten
Vlotte levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Heel positief contact en service. Wat mij tegenvalt is hoe lang de vlaggen mee gaan waardoor je wel genoodzaakt wordt meerdere vlaggen te bestellen.
Pluspunten
Goede service en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
Pluspunten
Goede website
VerbeterpuntenBeloofde levertijden werden zwaar overschreden.
Goedemorgen meneer De Blanken, Hartelijk dank voor je beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs! Vervelend om te horen dat je de levertijd niet als positief hebt ervaren. Op onze website communiceren wij echter duidelijk dat de bestelde wimpel een levertijd heeft van "Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd". Gezien de wimpel vrijdagochtend is besteld hebben wij deze uiteraard gelijk verzonden en is deze, geheel volgens aankondiging, maandag keurig bezorgd. Gelukkig is deze order netjes op tijd geleverd, maar uiteraard erg jammer dat je hier een nare ervaring aan hebt overgehouden. Het laatst wat we willen is onze klanten teleurstellen. Heb je verder nog vragen hebben? Laat het ons weten. We helpen graag!
VerbeterpuntenGeen
Het materiaal waarvan de vlaggen gemaakt worden.Snelle slijtage.
Pluspunten
Veel ervaring en kennis in huis. Kwalitatief goede producten.
Verbeterpunten- Snelheid in levering: 4 werkdagen levering. Erg lang. - Opvolgen beloftes: Bij aanmelden nieuwsbrief zou je 10% korting krijgen. Echter komt de mail met bevestiging pas na enkele dagen binnen waardoor je er bij je bestelling al geen gebruik van kan maken. Telefonisch contact gaf alleen maar verbazing bij Faber waarom de bevestiging zo lang moest duren. Helaas is de korting aan mijn neus voorbij gegaan. Dus Faber moet sneller reageren om de klant zijn korting te kunnen laten gebruiken. Eens kijken of het invullen van deze beoordeling wel korting oplevert!!!
Pluspunten
We wilden de vlag snel in bezit hebben. Zelf afhalen bij distributiecentrum, niet gebruikelijk maar werd geregeld!! Top!!
Deccaweg 30
1042 AD Amsterdam
Al meer dan 80 jaar worden Faber Vlaggen met vakmanschap vervaardigd. Het klassieke sjabloneren heeft al lang geleden plaats gemaakt voor geautomatiseerde zeefdrukstraten en digitale printcentra. Maar nog altijd worden Faber Vlaggen gemaakt met zorg en aandacht voor krachtige kleuren, degelijk dundoek en sterke afwerking! Als geen ander weten de mensen achter Faber Vlaggen wat een afbeelding op een vlag teweeg kan brengen. Een vlag is emotie, is trots, is geschiedenis, is respect en is traditie. Het is niet zomaar een vlag … maar een Faber Vlag!