Pluspunten
Goed.
VerbeterpuntenMeerdere vlaggen van zelfde formaat bestellen onhandig, voor elke vlag opnieuw beginnen. Bezorgen op afhaallocatie zou handig zijn. Moet nu thuis zijn/blijven, dag waarop bezorgd wordt pas op laatste moment bekend.
Pluspunten
Al jaren bestaand.
Pluspunten
Betrouwbaar
Pluspunten
Hij hangt al te wapperen omdat onze zoon zijn verkorte Bachelor rechten gehaald heeft! Dank voor de zeer snelle levering!
Pluspunten
NVT
VerbeterpuntenProduct op een totaal ander en ver verwijderd adres afgeleverd in Sint-Michielsgestel.
Pluspunten
Betrouwbaar
VerbeterpuntenIk had graag een wimpel met een lengte van 4 meter besteld. Deze had ik een aantal jaren geleden besteld en ontvangen. Op de website kreeg ik deze lengte niet geregeld. Maximum was 3,5 meter.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering.
Verbeterpunten2 van de 4 geleverde tafelvlaggetjes hebben ,,vlekken". ,,Drukfouten" zou je het kunnen noemen.
zou wel eens een vlag willen met een truck erop
Pluspunten
Vlag is makkelijk online te maken. Kleuren komen goed overeen en zijn prachtig! Afwerking is heel goed. Geleverd met mooie stevige tassen. Een mooie stevige vlag!!!
VerbeterpuntenGeen verbeter punten te bedenken. Als ik weer eens vlaggen nodig heb kom ik hier zeker terug!
Pluspunten
correcte behandeling aan de telefoon
Verbeterpuntenhet was onduidelijk of de bestelling ingepakt of al verzonden was!
Pluspunten
Goede service.
VerbeterpuntenCommunicatie kan beter, ook levertijd aangeven zou fijn zijn.
Pluspunten
Na een telefoontje van het bedrijf het een en ander recht gezet en begrip voor mijn standpunt wil ik graag mijn beoordeling bijstellen
VerbeterpuntenBezorging schandalig duur voor iets wat zo in een envelop kan, en een bode die 1 keer aan de deur komt en als je er dan niet bent moet je het maar komen halen. Het is eens maar nooit meer.
Pluspunten
Prima kwaliteit, goede prijs en snel geleverd.
Deccaweg 30
1042 AD Amsterdam
Al meer dan 80 jaar worden Faber Vlaggen met vakmanschap vervaardigd. Het klassieke sjabloneren heeft al lang geleden plaats gemaakt voor geautomatiseerde zeefdrukstraten en digitale printcentra. Maar nog altijd worden Faber Vlaggen gemaakt met zorg en aandacht voor krachtige kleuren, degelijk dundoek en sterke afwerking! Als geen ander weten de mensen achter Faber Vlaggen wat een afbeelding op een vlag teweeg kan brengen. Een vlag is emotie, is trots, is geschiedenis, is respect en is traditie. Het is niet zomaar een vlag … maar een Faber Vlag!