Schoenen top.

Dit set Schoenen goed! Maar heel jammer dat de andere schoenen er niet meer zijn plus overhemd. Anders was er meer besteld.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Apart
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ze zijn het gewend.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ze zeggen weer een mooi paar.

Fantastische schoenen gescoord

Krijg veel complimenten over mijn kurkschoenen. Lopen geweldig en zijn een mooie aanwinst voor mijn garderobe.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De printen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Best vaak
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Uitstekende kwaliteit en goede service

Bij PostNL enige vertraging maar via whatsapp werd ik goed op de hoogte gehouden. De schoenen zijn in het echt nog mooier dan op de website.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze zijn exclusiever dan gewone schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Spontane gesprekken met mensen die ook van dit soort schoenen houden

klasse !

sehr schöner, exklusiver Schuh (und Gürtel)

Uitmuntend

Mooie schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Hou niet van saaie schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Héél veel

Top !

Prachtig product, interessant prijstechnisch Levering op de afgesproken dag, goede communicatie

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? kleurrijk, anders dan anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Mooie schoenen en hele goede service

Helaas paste mijn eerst geleverde paar schoenen niet, ik kreeg het hoge model niet aan. Na contact met Bas heb ik een laag model besteld, deze passen niet alleen, maar zijn nog mooier dan het eerst bestelde paar. het retourneren was ook heel makkelijk en heel snel mijn geld retour. Ik kan deze site in ieder geval aanbevelen en de schoenen ook.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? de mooie afwerking en tekening
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Allen maar!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Het eerste familie feestje.

Bin sehr zufrieden

War meine erste Bestellung und bin total zufrieden damit

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

In twee worden heel fijn

Makkelijk bestellen , hele goede communicatie over levering. Nette levering. En het belangrijkste fantastisch product

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het is anders met de zelfde of betere kwaliteit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Positieve reacties en verbazing

Topschoenen heel snel geleverd

Makkelijker dan van bommel

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Fancy
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vrouwen zijn der zot van
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Heb er ondertussen 9 paar

Prima ervaring, service.

Minpuntje, de blijvende mails om meer te bestellen omdat je anders een kadootje misloopt, dat hebben jullie niet nodig en dat zijn redelijk irritante mails.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Verl leuke reacties, zeker met bijpassende riem

Top quality!!

Alway great, durable designs

Leuk schoenen en riemen

Ik heb veel bekijks Als ik uit gaat naar dansen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Verschillende kleur
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel leuke antwoorden op de schoenen en rest
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ze kijken iedere zaterdag avond naar uit Wat ik dan van schoenen aanheb

Très satisfaisant

Un suivi de commande très efficace. Produit de qualité avec un soins particulier apporté au colis.

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? N/A
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? N/A

Tolle Schuhe zu tollen Preisen

Ich habe schon mehrere Schuhe hier gekauft und wurde noch nie enttäuscht. Mit den Schuhen bin ich überall der Hit, sehr zu empfehlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Toller Hingucker, sehr ausgefallen
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Hochzeit meiner Tochter

Mooie aparte schoenen

Volgens mijn man zitten ze heerlijk, en we krijgen constant complimenten dat het van die mooie schoenen zijn.

• Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mooi compliment

Mijn schoenen zijn perfect

Ik heb al een groot aantal bestellingen bij lureaux gedaan en de schoenen passen perfect en worden snel geleverd. Nu er ook een dameslijn is wilde ik voor mijn vrouw ook bestellen, daar is het assortiment echter zeer beperkt en voor haar niet passend. Heel jammer, ben zelf erg positief.

• What do you like about Lureaux shoes compared to the brown or black shoes of the "big brands"? Nice prints
  • While wearing Lureaux shoes, to what extent do you get positive reactions and / or nice conversations? lots of comments
  • What is the best moment you have experienced with your Lureaux shoes? N/A

Subliem

Ik ben ruim de AOW leeftijd voorbij, maar loop nog altijd met heel veel plezier op mijn juweeltjes van schoenen, waarvan ik inmiddels al twintig paar heb!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Bruin/zwart is saai! Ik houd van kleur en motief.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig: wat een schitterende schoenen heeft u aan!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Bij de kassa van de supermarkt een dame: "meneer, meneer!" "ja is er iets?" Ik ben jaloers op uw prachtige schoenen!"

Super, gave schoenen en goede sevice

Geweldig gave schoenen! Heb er nu al een aantal van hun maar de laatste ben ik heel blij mee

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Geweldige mooie patronen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? De reactie zijn super wordt daar zo blij van

Perfekter Schuh

Wie immer sind die Schuhe perfekt gearbeitet! Das Design ist top. 100% zu empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Das Design ist einzigartig
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer eine Augenweide
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Immer wieder werde ich auf das Schuhdesign angesprochen

Heerlijk genot aan de voeten

Zalig om met mooie comfortabele schoenen rond te lopen en andere te laten genieten met hun mooi zicht erop

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleur en speciale tekeningen

Schoen past niet, te klein gekozen, ze hebben mij keurig geholpen hoe te wisselen met retourneren

Zie boven

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Lekker appart
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nu alleen van familie

Manque d information concernant le délai de livraison et chaussure arrivée trop tardivement

Le délai de livraison est beaucoup trop long ,nous avons beaucoup de difficulté pour vous joindre ,mauvaise expérience cette fois

• Nous recommanderiez-vous? Non
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? N/A

Fantastische Schuhe mit ungewöhnlichem Muster

Ich habe schon sehr viele Schuhe von Lureaux und fand dieses Mal die Schuhe mit Mosaik- Motiv. Das fand ich besonders gut und ich bestellte sie sofort. Der gesamte Bestell- und Liefervorgang verlief wieder hervorragend.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die Vielfalt und Farben.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer wieder werde ich auf die Schuhe angesprochen.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Es gibt so viele tolle Momente.

Mooie schoenen snelle levering

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Toen ze afgeleverd werden

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen