Matig

Duurt erg lang voordat retouren verwerkt worden

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuke kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Super Qualität zum faieren Preis

Schneller Versand, super Qualität und originell.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Tolle Verarbeitung und elegantes Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Fragen woher die tollen Schuhe sind da man solche nirgendwo kaufen kann.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Professionelle Abwicklung der Bestellung

Tolles Design und tolle Qualität. Ich habe inzwischen ca. 10 Paar incl. Der jeweilig passenden Gürtel.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Tolle Schuhe auf die man angesprochen wird.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Die Leute lächeln und sind gut drauf!
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Ich will deine Schuhe kaufen!

Mooie schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Betere leest
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Bijzonder gaaf

Zalig

Sensationeel. Vandaag 2 modellen samen gedragen. Links en rechts een ander model. Zalig. Bedankt

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Past veel beter bij mij
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedereen vindt ze mooi, ook de bijpassende riem
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? 2 verschillende modellen tesamen dragen

Stylische Schuhe, die perfekt passen!

Sehr schöne Schuhe, die schnell geliefert werden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Individueller
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Sehr oft bekomme ich positive Bemerkungen zu den Schuhen.

Reactie van het bedrijf

Lieber Paul, Freut mich zu hören, dass die Lieferung gut verlaufen ist. Ich hoffe, dass du viele Komplimente bekommst. Team Lureaux

Wederom fantastisch !

Snelle levering en natuurlijk alles netjes verpakt

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Designs zijn catchy
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nieuwe schoen valt direct op!

Superleuke schoenen goede pasvorm

Inmiddels al 8 paar schoenen van dit merk met daarbij behorende riem. Krijg echt iedere keer weer complimenten over de schoenen. Ik kan er echt goed op lopen en de maat is ook echt goed. Kortom ik blijf zeker nog meer van deze schoenen kopen bij dit bedrijf

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Grappige kleuren geven een beetje lol in het leven
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Elke keer als ik deze schoenen draag is het wel onderwerp van gesprek
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik heb van mijn vrienden zelfs een paar van deze schoenen gehad incl riem

steeds top bediening

steeds top bediening mooi materiaal en zeer snel...

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Er zijn geen "gewone" bruine of zwarte schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Steeds WoW waar heb jij die van..
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Eerste communie dochter en een paar dagelijks gebruik

Super mooi

Super mooie schoenen

• Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Toen ik de schoenen uit de doos haalde

Modieus en kwaliteit

Fijne schoenen met goede, lekker lopende pasvorm. Opvallende schoenen met zeer uiteenlopende motieven.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Gesprek op een terras

Fantastisch mooie schoenen die perfect passen en geweldig lopen!

Hele mooie schoenen! En super dat er een bijpassende riem bij hoort. Maakt het helemaal af. Enige minpuntje (daarom geen 5 sterren) is de enorme hoeveelheid vervelende opdringerige mailtjes na de tijd. Heb ik echt als storend ervaren.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Lekker opvallend!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Positieve opmerkingen ontvangen!

Lekkere schoenen

Lekkere schoenen waarop een positieve reacties volgen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Speels
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Leuke reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Openen van de doos

Mooie schoenen zitten en lopen top

Snelle levering ook

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Een x wat anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ja vaak wel leuke opmerkingen

makkelijk en comfortabel

deze schoenen zijn makkelijk te dragen en ze passen snel en goed aan jouw voeten. Enige aandachtspuntje is dat als je ze lang draagt (bv heel de dag), dan kunnen jouw voeten niet luchten.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? eye catchers, zeer comfortabel en zeer prijscompetitief
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? altijd en overal, ook in het buitenland
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Bij het presenteren voor een internationale business gelegenheid waar iedereen over mijn schoenen het had ipv het onderwerp van de presentatie

Einzigartig

Super Qualität. Sehr angenehm zu tragen. Optik sensationell. Danke für die prompte Lieferung. Liebe Grüße aus Österreich.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die bunte Vielfalt
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Ein Kollege hat ebenfalls schon gekauft.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Die bewundernde Blicke der Damen.

Reactie van het bedrijf

Lieber Friedrich, Es ist schön zu hören, dass Sie mit den Schuhen zufrieden sind. Team Lureaux

Schick, schnell und unkompliziert

Ein halber Stern Abzug für eine ziemliche Menge an E-Mails nach der Bestellung, aber der Newsletter Voucher Code kam erst nach dem Bezahlen. Ansonsten hoch zufrieden, auch weil via DHL und Post versandt, also keine Scherereien mit UPS

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Dit is paar 10 en wederom fantastisch!!

Sinds ik de veterschoenen van Lureaux heb leren kennen, ben ik er helemaal aan verknocht aan geraakt en nu dus het 10de paar (Coloristo) en altijd met bijpassende riem....Prachtig

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Te veel om op te noemen.

Reactie van het bedrijf

Beste Ruud, Het is een enorm compliment voor ons om te horen dat u 10 paar Lureaux schoenen in uw collectie heeft staan. Lureaux wenst u veel plezier met het dragen van de schoenen. Team Lureaux

Prachtig produkt mooie uitstraling!

Ik kan er mee voor de dag komen!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mooie kleurcombinatie
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Waar hrb je die schoenen vandaan?
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Altijd irts iets anders jij met je schoenen

Mooie schoenen, verbazend comfortabel

De schoenen zien er prachtig uit, de buitenkant voelt lekker aan, en ze zijn veel comfortabeller dan ze er uitzien. De levering was op tijd, verder niets van te zeggen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Anders dan alle andere
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Soms, niet al te vaak, maar daarvoor draag ik ze ook niet
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Iedere keer als ik ze aan trek, en ik me erover verbaas dat ze niet alleen heel erg mooi zijn, maar ook nog een erg comfortable

Schön und bequem

Die Schuhe sind nicht nur auffällig schön sondern auch über längere Zeit sehr bequem .

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Einfach anders
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? häufig

Reactie van het bedrijf

Lieber Jürgen, Danke für die schöne Rezension. Lureaux steht für einzigartig gute Schuhe ;). Team Lureaux

Mooie degelijke schoenen

Mooie schoenen die perfect zitten en lekker lopen. Je krijgt ook leuke reacties als je deze schoenen aan hebt.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuke designs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel leuke reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat een willekeurig iemand een compliment gaf.

Reactie van het bedrijf

Beste Ad, Goed om te horen dat de schoenen bevallen en u zelfs complimenten krijgt over de schoenen. Bedankt voor uw reactie. Team Lureaux

Goed zittende mooie schoenen.

Ik heb al verschillende schoenen, ze zitten en lopen prima, ga zo door!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ja het mooie design.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd leuke reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Achteraf kwam ik er achter dat er foto’s van gemaakt waren(Facebook)

Topkwaliteit

Men heeft er een ruim assortiment en na enkele bestellingen geplaatst te hebben ben ik nog steeds grote fan

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Heel leuk om te dragen en perfect te combineren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Men merkt het al wel eens en ik krijg steeds positieve reacties

Mooie schoenen en overhemd snel geleverd

Mooie schoenen en overhemd snel geleverd. Enorme keuze

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? leuk design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? leuke gesprekken zeker in combinatie met matchend overhemd