Prachtige eye-catchers, nooit geen problemen met verzending.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het drukke kleurige effect.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig en dan positief.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Super ervaring

Op Donderdag mijn schoenen besteld, en zaterdag binnen gekregen. Mooie stevige schoenen, en zitten als gegoten. En dat alles voor een mooie prijs. Ze hebben er een nieuwe klant bij hoor.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Prima kwaliteit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Hele leuke reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Op jou leeftijd nog van zulke schoenen

Super schnelle Lieferung und perfekte Schuhe

Super schnelle Lieferung und perfekte Schuhe

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Auswwahl, Vielfalt, Einzigartigkeit
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Ein Kompliment nach dem anderen

Veel keuze goede prijs kwaliteit verhouding

Schoenen en riem besteld en de dag er op netjes volgens afspraak geleverd. Op de hoogte gehouden via wattsapp. " zeer attent " Al met al zeer tevreden

Besser geht es kaum!

Topp Ware + Kommunikation. Rasche Lieferung. Vielen Dank.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Außergewöhnliches Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Zum polarisierenden Design wird es sicher Wortmeldungen geben. Ich freue mich drauf.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Sehr gut

Sehr gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.

Superschnelle Lieferung!

Alles in bester Ordnung! Aber, das einfädeln der Schnürsenkel ist nur für die Optik! Besser wäre das einfädeln nach besten Nutzen, deshalb einen ½ Stern abzüglich! Sorry, aber sonst bin ich sehr zufrieden!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Geile Eycatchert!!!
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Ich hatte noch keine Gelegenheit meine Schuhe zu tragen!

Schuhe mit WOW-Effekt

Ich bin noch nie vorher auf meine Schuhe angesprochen worden. Aber mit diesen Exemplaren passiert mir das öfters. Und alle sind begeistert!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Verwachting was hoger dan de realiteit

Mijn 1ste set schoenen bleken niet zo als het hoort .. 1 schoen zat een zwarte vlek op de zijkant. Je zou zeggen .. retour met de schoenen en een nieuwe set afsturen maar helaas was dit de laatste set Er is een coulance aangeboden maar helaas niet op de set die ik afgenomen heb. Pas bij een volgende bestelling zal ik eerst moeten mailen om de beloofde korting te kunnen krijgen. In mijn ogen vind ik dit raar … Ik heb nog gevraagd om de korting direct al te mogen krijgen maar daar krijg je als klant geen goed antwoord op. Al met al dus een beetje gemengde gevoelens bij mijn 1ste Lureaux bestelling …

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Veel soorten en kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Magnifiques

Superbes produits

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? Couleur et confort
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? Curiosite
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? A chaque fois que je les porte

Mooie schoen voor mooie prijs

Mooie schoenen tegen een mooie prijs en snelle levering!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Geeft het leven kleur!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd als ik bij klanten kom.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Een klant herkende mij (in eerdte instantie) vanwege mijn schoenen.

Top schoenen

Tot nu toe 2 paar schoenen gekocht en ze zitten heerlijk! Tijdens een hele dag werken geen pijnlijke voeten en ze zien er natuurlijk helemaal gaaf uit

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mooie designs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel reacties dat het leuke en mooie nette schoenen zijn

Geweldige schoenen

Echt mooie schoenen en zitten heerlijk

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zeer vrolijk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Mensen zijn enthousiast
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? In theater dat mensen mij complimenten geven

Schoenen waarmee je in positieve zin mee opvalt

Mooie ervaring

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Geeft kleur a je leven
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Als ze toekomen

Alles super

Dies war meine dritte Bestellung und wieder war alles wie erwartet. Die Schuhe sind der Brüller. Schnelle Lieferung und fairer Preis. Gerne wieder. Gruß Markus

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Op ieder vlak meer dan tevreden!!!

Gemakkelijke en overzichtelijke site, goede en snelle service, prettig contact en een kwalitatief mooi product.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het zijn echte eye-catchers
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel!!!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Bruiloft, feest en gewoon tijdens mijn werk.

Fijne keuze.

Lureaux heeft een geweldige keuze in schoenen met een regelmatig wisselende collectie. Wat mij tegenstaat is de (bijna) dagelijkse mailing. Ik begrijp het; de wet van de marketing. Maar het kan ook gaan tegenwerken!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? kleurrijke keuze
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Het uitpakken.

Ik loop buiten mijn schoenen van trots

Geweldige keuze goede prijs kwaliteit verhouding snelle levering en last but not least mooie aanbiedingen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Gewoon het zijn eyecatchers
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Wat heb jij leuke schoenen..apart zeg.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Twee dames in de metro...zie je die schoenen, gaaf....iemand die gewoon draagt wat hij leuk vindt

Gewoonweg fantastisch

Zomaar eens op de site gekeken tijdje terug voor tja, ik weet het eigenlijk niet. Ik was op zoek naar schoenen voor onder een pak voor een trouwfeest maar wilde niet echt standaard schoenen. Toen heb ik een paar schoenen gekocht die echt flashy waren en mij ook aanspraken. Lang verhaal kort...goeie schoenen, lopen lekker, zien er goed en leuk/apart uit, wordt over gepraat.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het opzichtige/gedurfde
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel vaak
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat ik maanden nadien mensen tegenkom die de schoenen herinneren

Perfect product en snel geleverd

Mooie schoenen, zitten lekker. Ge schoenen zijn snel geleverd en goed verpakt.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? 9

Geweldig schoenen en service

Voor het eerst een paar schoenen besteld. Via chat nog op advies gevraagd wat betreft de maat. Uiteindelijk besteld en snel geleverd. Bleek dat er een aantal veteroogjes mistten. Dit gemeld en het probleem was snel opgelost.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuke / Hippe printjes, anders dan anders.

Alles Perfekt

Alles perfekt, vom Bestellen bis zur Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die Individualität und Qualität
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Das Auspacken

Zeer tevreden.

Prachtige opvallende schoenen, waarvan ik een inmiddels meerdere paren heb. Uitstekende pasvorm en niet zwaar aan de voeten. Na de bestelling worden de schoenen snel bezorgd. Kortom: ik ben zeer tevreden.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Deze schoenen vallen op.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig krijg ik positieve reacties van collega's, winkelend publiek en bij het uitgaan.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Iedere keer wanneer ik een compliment krijg over mijn schoenen is erg leuk.

Een luisterend oor

Tijdens bestellen wordt je al geholpen. Lijkt wel een echte winkel.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Opa, toch! (Reactie kleinkind)

Schicke Schuhe mit hohem Tragekomfort

Preis- Leistung gut- einmalige Designs und tolle Schuhe! Einzig die Verarbeitung an der Spitze der Schuhe könnte etwas besser sein. ALLE bisher 4 Modelle haben dort auf dem Schuh Abrieb. Habe aber wieder welche bestellt. Und wie immer mit passendem Gürtel. Perfekter Eyecatcher Business.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Ikonisches Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Fast immer
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Als ich sie selbst das erste Mal getragen habe :D

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen