Gute Qualität und Passform

S. O

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Passt super perfekt wenn ich meine orthopädischen Einlagen wechsel
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer wieder Erstaunen bei den Leuten bzw. musternde Blicke z.B am Flughafen und bei Veranstaltungen. Von den weiblichen Fans Komplimente.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Hatte schon viele

veel te veel

Voor het aankopen van 1 paar schoenen heb ik, incl. verzendingsmails, 12 mails in mijn inbox mogen ontvangen. Persoonlijk noem ik dat 'bs' dat in deze context staat voor business stalking. Verder alles ok.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? origineel
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? ik heb ze net binnen, qua timing dus nvt
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? zoals ik al zei, ik heb ze net binnen

Altijd weer een feest om te bestellen

Alles klopt gewoon altijd. Van het makkelijke bestellen tot de levering die exact op tijd was.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Je maakt een statement
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd of positief of jaloers, wat ook positief is. ;)
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat iemand aan haar man vroeg waarom hij eigenlijk altijd van die saaie schoenen had in plaats van die van mij.

Top schoenen!

Top kwaliteit schoenen en paar nummer 33 voor me vader erbij!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Een printje is altijd leuker
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Me vader krijgt altijd leuke en positieve reacties en gesprekken
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Schöne und ausgefallene Schuhe

Rasche Reaktionszeit

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Individuell
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Talk of town

Top schoenen

Snel geleverd en prima kwaliteit. Design is mooi en zittten goed.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De kleuren en aparte designs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nog niet van toepassing
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ze krijgen

Leuke schoenen

prima afgewerkte schoenen. Zitten lekker.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De print
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Gürtel und Mascherl wurden nicht mitgeliefert!

Gürtel und Mascherl wurden nicht mitgeliefert! Schuhe passen und sind in Ordnung.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? noch nicht vorgezeigt
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Ausgezeichnete Gemden

Die 2 Hemden gefallen mir sehr gut. Wie auf den Fotos. Polos wären auch eine Idee !

• Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.

Tolle reichhaltige einzigartige Auswahl

Habe 1 Paar Schuhe bestellt, Lieferung hat gut funktioniert und die Schuhe schauen nicht nur super aus, sondern sie passen auch sehr gut, sind in natura noch schöner als auf dem Bild! Das einzige Problem ist derzeit, dass viele Schuhe in der passenden Größe ausverkauft sind und offensichtlich die Wiederverfügbarkeit leider nicht funktioniert!

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Individualität
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Das auspacken und die Schuhe in natura sehen

Tolle Schuhe

Sehr schöne und ausgefallene Schuhe. Sehen im Original noch geiler aus als auf den Fotos. Habe jetzt 2 Paar und es werden nicht die letzten sein.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Bequem und Aussehen
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Da wird man überall angesprochen wo man die herhat.

Supermooie schoenen van zeer goede kwaliteit

De schoenen zijn zeer mooi, elegant en passen perfect mede door het maatadvies van Lureaux. Het is zoals aangegeven en verwacht geen bovenleer maar ze zijn kwalitatief goed afgewerkt. Ze zitten voor mij zeer confortabel.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het design
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Er zelf van genieten

Geweldige schoenen

Heb nu meerdere paren , bevallen uitstekend, goede kwaliteit en apart, super

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallend houd ik wel van
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? De laatste keer maakte ze er zelfs een foto van, schitterend vonden ze het
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Zijn altijd leuke momenten

Mooie schoenen mogen ontvangen. En ze waren snel binnen!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze zijn uniek!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel!

Herrnschuh

Sehr schöne Schuhe. Gute verarbeitung und sehr bequem zu laufen. Ich mag dieses extravagante. Schnelle Lieferung.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Das exklusive
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Sehr gute Resonanz
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Als ich ins Büro kam

perfect geholpen

prachtige producten. helemaal mijn smaak en keuze eruit te maken. mijn voeten laten mij hierbij jammer genoeg in de steek. wijdte H. de ontvangen schoen heeft een goede maat. echter zo jammer dat ikzelf wat naast de zool ga lopen omdat schoenmateriaal aan binnenzijde niet stevig genoeg is voor mijn loop. snik, reden dat ik heb moeten retourneren. maar ja ik moet er wel goed op en mee kunnen lopen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? ik had geen stevige steun, denk omdat het teveel stof ipv leer als materiaal aanwezig is. maar zo kleurrijk wat altijd mijn voorkeur heeft. bij floris van bommel zo nu en dan iets met iets kleurrijks.

Zuverlässig und gute Qualität

Von Bestellauswahl bis Auslieferung. Alles zügig, schnell und eine gute Qualität des Produktes. Ich komme wieder.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Vielseitigkeit
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Noch nichts gehört
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Auspacken

Altikd goed

Vanaf het moment van aankoop tot het aan je voeten hebben is gewoon goed. Leversnelheid is top. De kwaliteit nog beter. Zitten als gegoten en word inderdaad geregeld aangesproken. Inmiddels heb ik al vier paar staan. Twee met bijbehorende riem.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik houd van anders en dat doe je dowieso met Lureaux
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat mensen echt naar mij toe komen om de zeggen dat ik leuke schoenen aan heb

Wederom prachtige schoenen

De pasvorm (maat 46) is bijzonder goed en de afwerking is uitstekend

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleuren

schoenmaat paste niet

Ik heb een heel lastige schoenmaat van 41,5. Er werd mij aanbevolen om een 42 te nemen. Echter, die waren te groot. Retourzending van €21,65 moeten betalen. Ze gaan nu een 41 opsturen, op hoop van zegen. Anders terug €21,65 moeten betalen voor niets. Ik ben in volle verwachting.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.

glimmer multicolor

Prachtige schoenen, passen (bijjna) overal bij en met een subtiel lijntjespatroon, Ga ik zeker de blits mee maken!!!! En ook nog voor een fijne prijs. Lureaux, tot snel ziens.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? KLEUR!!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? 1e paar, maar goede verwachtingen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? nog even wachten

1e keer, zitten goed, mooie afwerking

Vindt de doorsnee schoen saai. Dat is deze zeker niet. Ook qua kleding hou ik van kleuren en dat vindt ik terug in deze schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mooie sneaker, geweldig mooie kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nog niet gedragen in bijzijn van anderen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Het openen van de doos

Toffe schoenen

Snel geleverd, fijn verpakt. Ze voelen goed aan maar heb ze nog maar 1x gedragen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Lekker eigenwijs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Typisch iets voor mij.

Très belle chaussures confortables

Les chaussures sont magnifiques et hyper confortable Il faut juste revoir livraison. Ils doivent livrer à domicile et laissent le colis en point relais, mais c'est un peu une habitude chez DHL

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? L'originalité
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? Tous les jours, elles attirent et les commentaires sont toujours bons
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? Ils sont tous toujours Aussi enthousiastes

Duur te lang voor levering

Ik heb een bestelling geplaatst vanaf 21 Januari 2026 en betaalt. En nog steeds heb ik mijn bestelling niet gekregen. Ik heb contact via WhatsApp en ik krijg te horen dat ik mijn bestelling tot 10 Februari verwachte. En ik voel het niet goed want op de reclame staat over verwachte tijd en in mijn geval moet ik nog wachten na een bericht die ik heb gestuurd en mijn bewijs van betaling hebt gestuurd. De service voor mijn is niet goed Bedankt en een fijne dag

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen