Laden reviews...
1.107 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten noemen herhaaldelijk de hoge kwaliteit van de producten en het aantrekkelijke design. Er wordt veel waarde gehecht aan snelle levering en duidelijke informatie. Prijs en kwaliteit worden vaak in verhouding gepresenteerd als positief, en de service bij vragen valt regelmatig positief uit. De ervaringen met verpakking en het bestellen verlopen over het algemeen vlot.
Prachtige schoenen, maar ik ga nu voor ice
Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"?
N.v.t.
In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt?
Heel vaak
Gedurfd
Frans-Joseph
Amsterdam
zeer goed
mensen praten er over
regelmatig en ze vinden ze allemaal leuk
paul winkelman
ROTTERDAM
Toller Kunderdienst, schnelle Lieferung, Schuhe wie abgebildet.
Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"?
k.A.
Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen?
Sebastian
Cottbus
Optisch und in der Verarbeitung gut. Passen wie bestellt.
Jörg
Neunkirchen
Gemakkelijk besteld en snel geleverd. Waarschijnlijk in de toekomst nog van gebruik maken
origineel design
zeer positief
gewoon tevreden
Peter Walbers
MORTSEL
Mooie nette betaalbare schoenen zijn het Ze kopen super lekker . Wel zijn de zolen erg zacht en slijten te snel ten opzichte van de schoen. Ook liever een paar extra veters erbij dan een schoenen lepel Want de veters gaan ook snel kapot Vriendelijke groet , Tinus Holterman
Mooie apparte variatie schoen
Heel vaak krijg ik positieve complimenten erover
T.Holterman
Wanneperveen
Prachtig ontwerp, snelle levering, nog niet genoeg gedragen om te beoordelen of ze na lange tijd nog goed zitten. Algemeen tot nu toe , top!!!
Design
Veel
Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen?
Dat ze blijven vragen waar ik deze gevonden heb
Johnny Van neylen
Brasschaat
Zoveel complimenten op 1 dag nog nooit gehad voor de schoenen
Altijd
Complimenten
Gert Keijl
Vaassen
Sehr große Auswahl an ungewöhnlichen Schuhen. Hat mir gut gefallen. Ebenso die Beschreibung zur Schuhgröße hat gestimmt, war sehr hilfreich.
Design
die Leute staunen über das Design der Schuhe
Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben?
Das sie sofort gepasst haben
Michael
Bremen
Toller Schuh, tolles Design, tolles Material
Die wunderbaren Designs und Materialien
Ich werde oft auf meine Schuhe bewundernd angesprochen.
Auf einem Betriebsfest habe ich allem Pumps die Show gestohlen
Marco
Kraftsdorf
... nur ein etwas strenger Geruch gelieferten Ware. Wird hoffentlich vergehen. Design und Passform gut. Service nicht zu beanstanden.
Fantasievoll und auffallend
Peter
Ludwigshafen am Rhein
gewoon prima etc
N.v.t.
krijg alleen maar leuke reacties.
Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen?
word vaak aangesproken, b.v in de trein, ook als ik mensen tegen kom, goh meneer wat heb uw leuke schoenen aan zeg.
Ton
Lisse
Wederom een net paar schoenen aangeschaft voor een leuke prijs, compleet met een bijpassende riem. Kwaliteit zoals inmiddels bekend, goed. Levering 2 werkdagen na mijn bestelling. Liefst schaf ik een compleet matching setje aan van schoenen, riem en overhemd. Helaas zijn er op het gebied van bijpassende matching overhemden al enige tijd geen updates meer.... Jammer want met precies dát maakte Lureaux zich uniek voor mij....
Ehhh, andere grote merken maken op het gebied van schoenen en riemen vergelijkbare producten alleen de prijs is anders
Altijd positief, zeker bij een combinatie van schoenen, riem en overhemd
Wouter
Heerhugowaard
Dit is mijn 2de paar schoenen van Lureaux, ze zitten echt super lekker en zien er mooi uit. Ik krijg veel complimenten over de schoenen veel mensen willen weten waar ik ze gekocht heb. Ze lopen ook erg prettig en zijn van hoge kwaliteit.
Het design
Veel
Robbert
Bodegraven
Schoenen zien er mooi uit alleen mijn rechterschoen lijkt of dat ik alleen het linkerdeel er van gebruik en de rechterkant er uit steekt, beetje raar, maar misschien ff uitlopen/inlopen?
de kleuren
Individualität. Bringt Farbe ins Lenen
Vielen fällt es nicht auf, wenn Resonanz dann Begeisterung
Michael
Ibbenbüren
Leuke modelletjes hoor. En pasvorm is ook prima. Kwaliteit onverwacht goed. Al jaren vaste leverancier van mijn patta's.
niet de massa
veel, dagelijks !
Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen?
dat iemand ze willde poetsen om ze maar van dichtbij te kunnen zien,
Martijn Huizenga
smilde
Zeer goede ervaring schoenen zijn goed en mooi
Valt op
Heel goed, mooie schoenen
Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen?
Op de dansvloer de complimenten
Kees
Naaldwijk
Ik heb reeds meerderen paren gekocht , iedere keer zeer tevreden, aparte mooie schoenen voor een lage prijs. Een tip bij passende bretels zou helemaal top zijn.
Het aparte
Best veel
Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen?
Ik ben 73 jaar , en iemand had heel veel respect dat ik die schoenen droeg.
Nico
Valkenburg a/D geul
Tolle Schuhe, endlich gibt es auch für Männer modische Schuhe.
Walter
Judendorf-Straßengel
Voor de eerste keer sneakers besteld. Echt mooie schoenen ga ik zeker nog meer gebruik van maken.
Vrolijke kleuren
Vallen op,
Dick
Delft
Ich finde immer wieder neue Schuhe die man einfach haben muss.
keine 0815 Schuhe
immer wieder
Rene Thulke
Berlin
Uitgebreid en kleurrijk assortiment, goede kwaliteit en vriendelijke service.
Ik houd van kleur, dus heerlijk al die keuze!
Echte 'jou' schoenen!
John
Mierlo
De schoenen zelf zijn ontzettend mooi en zitten heerlijk. Goede kwaliteit
Mooie print . mooie vorm.
Alleen maar positieve reacties.
Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen?
Had ze voor het eerst aan op een bruilofstfeest. Het gesprek op het feest waren mijn schoenen. Ik stel voor dat een volgende bruidegom Lureaux schoenen koopt!
Peter
DEN HAAG
Schoenen zijn inderdaad iets breder voor in de voet. Qua stijl is het uitdagend. Prijzen zijn redelijk marktconform. De riemen zijn van mindere kwaliteit en de prijs te hoog. Dat is het niet waar.
afwijkend en uidagend
positief
Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen?
iemand die mij complimenteerde met de schoen Lava
Jan Roelof
Coevorden