Het zoveelste paar besteld als Vaderdag-cadeau en zoals altijd weer een schot in de roos. Vooral de stoffen veterschoenen zijn extreem comfortabel volgens mijn man en hoeven niet ingelopen te worden. Er was bij PostNL een vertraging ontstaan, maar ondanks dat dit Lureaux niet aan te rekenen viel waren ze zeer bereid om mee te denken.
Es ist so schön, dass ich eure Schuhe gefunden habe und diese seit langer Zeit auch tragen kann. Preisleistung, Qualität alles top mehr geht einfach nicht. Ich freu mich auf noch viel mehr schöne Schuhe.
Sneller levering van mooie en comfortabele schoenen. Er heeft een kwaliteitsslag plaatsgevonden tov een aantal jaren geleden.
Snel en producten zien er prima uit!
Schoenen met perfecte zitcomfort, top zool en leuk design
Het duurde lang voordat ik mijn bestelling geleverd kreeg. Ligt waarschijnlijk aan PostNL. Hemden waren te klein. Ga ze terugsturen en ruilen voor een maat groter. Kwaliteit lijkt goed. Vandaar. Benieuwd of nieuwe bestelling ook zo lang duurt.
Alle bisher bestellten Produkte hatten das auf der Homepage dargestellte Design.
Beste, Op 5 juni sneakers besteld met nummer ORD-1-491323659 nog steeds niet gehad, hoe kan ik in godsnaam een oordeel geven.Nou zal het wel ergens aan liggen aan jullie of aan de vervoerder Nou zou ik toch graag een eerlijk antwoord willen hebben. Heb contact met de vervoerder gehad via die computerstem maar die stuurde mij weer naar jullie. m.v.gr, Jan van Hout.
Als uitvaartverzorger draag ik dagelijks Lureaux schoenen en krijg daar ook dagelijks de complimenten voor. Het draagt bij aan de imagoverandering in dit werk.
Ich habe inzwischen 5 Paar Schuhe in sehr originellem Design. Alle Schuhe passen Perfekt, sind sehr bequem und ein echter Eyecatcher. Ich werde meinen Bestand ganz sicher bei der nächsten Kollektion erweitern. Ein großes Lob an die Designer für Ihre phantastischen Kreationen und Ideen. Ich werde in meinem Geschäft sehr häufig auf meine Schuhe angesprochen. "ENDLICH MAL EIN MANN DER SICH WAS TRAUT" nur ein Zitat von vielen.
Vlotte levering en mooier dan verwacht. Helaas wat aan de krappe kant. Er wordt gezegd dat jeje normale schoenmaat moet bestellen. Eerst gedragen met blote voeten. Hopen dat ze iets oprekken. Dus vlg keer toch maar maatje groter...?
Ik heb inmiddels bij Lureaux redelijk wat items/producten besteld en geleverd gekregen. Waanzinnig goede kwaliteit en fantastische originaliteit! Ik kocht er melow vibes schoenen, én melow vibes blouse. Kocht er diverse overhemden, écht heel goede kwaliteit! Kortom voor iedereen een aanrader. Ik heb inmiddels in mijn netwerk van musici aardig wat 'reclame' gemaakt en niet zonder resultaat. Meerdere musici hebben oa de schoenen ontdekt én aangeschaft.
Tolle Auswahl an außergewöhnlichen Schuhen. Bestellung - Bezahlung - Lieferung: alles sehr professionell. Einzig störend ist die penetrante Werbung und Mailflut mit ständig neuen Gutscheinaktionen. Wobei: die Werbung wirkt scheinbar, hab schon 8 Paar gekauft ;-)
Ik heb diverse schoenen ben er heel blij mee
Alles wordt mooi opgevolgd. Goeie bijstand en service en mooie schoenen
Ik geniet van de kleurrijke schoenen
Voor de 2e keer overhemden gekocht. Ik ben erg tevreden: goede kwaliteit, goed prijs., mooie motief met sterke kleuren. Bovendien is erg korte, prettige service via de app. BIj de 2e bestelling ging er iets mis met de bestelling. Dit is na prettig app-contact voor beide partijen naar tevredenheid opgelost
Gisteren avond op de dansvloer veel mensen Keken naar de schoenen en riem Vinden mooi
Zie de antwoorden op de volgende vragen.
Top artikelen
Nu een gedistingeerde zwarte schoen voor mijn werk on hotel! Je doet ze aan en zitten ( steeds perfect) Geweldige pasvorm, goed materiaal. Ze verslijten gewoonweg niet
Nog geen ervaring dit zijn mijn eerste schoenen
Super service. Schoenen die ik besteld had waren te groot. Met spoed heeft Lureaux een maat kleiner opgestuurd want ik wilde de schoenen vandaag aan. Super optijd aangekomen. Dankjewel Lureaux voor deze service.
Snelle levering prijs kwaliteit TOP