Kan niet

Ik heb de schoenen nog steeds niet ontvangen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Origineel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Als je contact met mensen wil maken neem een hond of luraux schoenen

Fantastisch.

Schoenen zijn bijzonder en zitten heerlijk. Overhemden mooi.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Top
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel vaak
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Bij een specialist was het een komen en gaan van verplegend personeel. De arts zei op het eind tegen me: wat een drukte, he? Maar ze komen allemaal om naar jouw schoenen te kijken!

Goede levering van mooie producten

Anders dan " normale" schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Totaal ander concept.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat mijn oncoloog ze geweldig vind. Deze heeft ze ook.

top kwaliteit

zeer snelle levering goede kwaliteit schoenen topkwaliteit

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? veel positieve reacties

Top kwaliteit

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Goede kwaliteit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeer positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Levering

Een eyeopener

Mooie opvallende schoenen met bijpassende riem, voor het helemaal af te maken. Goede pasvorm. En je hebt altijd positieve en leuke reacties meestal het vrouwelijke geslacht.

Goede pasvorm

De schoenen zijn mooi, zitten fijn en zijn goed afgewerkt. Mooi te zien dat de printen synchroon zijn op linker en rechterschoen. Ik ben er blij mee

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? aparte print in mooie kleur
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? gaat vast komen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? heb ze nog niet gedragen

Super slecht ?

Heb nog steeds mijn schoenen niet ontvangen ? Tip zoek eens een anderen bezorger ??

Mooie schoenen

Vlot geleverd(2-3 dagen) en de ocean blue zit goed aan mijn voeten. Geen wandelschoenen maar daar kocht ik ze niet voor. Bedankt.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nog niet
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Toen ik ze uitpakte..

Een prima product en fijne contacten.

Prettig contact, snelle levering, mooi product.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Leuke schoenen. Nieuw? Welke apart merk?
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Ein echter Blickfang mit hohem Tragekomfort

Der Herrenschuh Marine Mosaic überzeugt im Alltag auf ganzer Linie. Das markante, geometrische Design und das Zusammenspiel aus Marineblau, leuchtendem Blau und warmen Brauntönen geben dem Schuh eine moderne Dynamik. Wer Farbe und Stil schätzen weiß, findet hier den idealen Begleiter. ​Ich habe den Schuh selbst im Einsatz und bin absolut zufrieden. Er sieht nicht nur bei Feiern, im Business oder als gezielter Akzent zum Anzug hervorragend aus, sondern trägt sich auch über viele Stunden hinweg äußerst bequem. Die Verarbeitung hält, was die starke Optik verspricht. Für Männer, die Mut zum Stil haben und eine verlässliche Qualität suchen, ist dieser Schuh eine uneingeschränkte Empfehlung.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Eleganz, Alleinstellungsmerkmal, Wertige und tolle Designs
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Fijn bedrijf en mooie schoenen

mijn eerste paar, maar zeker niet de laatste. Schoenen zitten geweldig en de levering was kort

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Een keer wat anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Rugzak besteld en ben reuze blij mee. Wil denk ik ook de bijpassende weekendtas bestellen

Mooi schoenen

Heb steeds meer bekijks

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Diversen kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Op de dansvloer

Mooi en goed product

Altijd netjes geleverd in een mooie doos de schoenen. Met een schoenlepel en een schoenen zak. Altijd aparte schoenen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Jullie schoenen zijn apart
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeggen waar heb jij die schoenen vandaan? Zeggen we van Lureaux
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Wat heb jij mooie schoenen aan

Snelle leverin en goede info

Had wat probleempjes met aangeven van korting. Uiteindelijk goed opgelost met een bijpassende riem gratis geleverd. Top !!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Hip design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Reacties positief

Prijs kwaliteit uitstekend ,,, geregeld besteld en nog steeds tevreden.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel positieve reacties

Prachtige schoenen

Prachtige schoenen, zitten heerlijk, kwaliteit en goede service

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Modern en opvallend

Perfecte schoenen

Ik hou vam de Lureaux stijl. Elke keer als ik de schoenen van Lureaux aan heb, zeggen mijn klanten dat ik erg mooie schoenen heb. Dus....

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mooier en zeker net zo goed
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De vele complimentjes elke keer weer

Mooie schoenen. Geweldige uitstraling. Prima pasvorm. Ik ben HÉÉL blij met mijn drie paar eyecatchers

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Iets aparts aan je voeten
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Elke keer als ik ze aan heb
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat passanten een positieve opmerkingen maken

Die besten Schuhe

Wunderschön gearbeitet - echte Eyecatcher!

• Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Nur positive Reaktionen.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Bühnenoutfit und Alldayoutfit werden eins.

Bijzonder en erg mooi

Prijs prestatie verhouding uitstekend!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De veelkleurigheid
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mensen maakten fotos van mijn schoenen

Ik loop de danszaal in.. WAUW wat heb jij gave schoenen....

Weer een paar mooie schoenen erbij....

Top schoenen

Mijn ervaring is dat ik ze fijn vind lopen en ze zitten goed

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Je hebt er bekijks mee en zeer zijn appart
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Geen reacties maar als mensen het zien dan zie je ze er over praten en je krijgt dan een glimlach als je ze ziet kijken .

Eerste keer misschien meer keuzes in hemden en broeken

Top mooi supersnel geleverd

64 Noordkade