ze zijn en zitten geweldig precies mijn maat

het past mooi bij elkaar de riem en schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? apart
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? dat ziet er goed uit
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? te gekke schoen

Top bedrijf

Van website tot bestelling, van prijs tot kwaliteit erg goed en fantastische schoenen. Zitten als gegoten! De betrokkenheid van Bas van het bedrijf is ook super, leuke aftersales via de app!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze zijn uniek
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Direct vragen mensen naar de winkel/website
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? “Aangehouden” door een politieagent die ze van dichtbij wilde bekijken..

Ärgerlich

Verarbeitung gut. Einlagen der Schuhe Fußbett ist unterschiedlich

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Geweldige schoenen!

Gisteren voor het eerst gedragen op een Kerstdiner van het werk. Heel veel positieve reacties. Hele avond op gelopen en gedanst en ze zitten geweldig.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De prints van de schoenen!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vele positieve reacties!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? 1x gedragen en ze vielen meteen in de smaak!

Snel, goed en persoonlijk

Snel, goed en persoonlijk! Bovendien is het precies het type collectie waar ik naar zocht.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijker en beschadigingen zijn minder zichtbaar
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Hoewel men van mij wel wat gewend is, toch veel reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Alles Perfekt!

Blitzschnelle Lieferung, Ausgezeichnete Qualität!!!

Problemlos von der Bestellung bis zur Lieferung

Wir wurden durch die ausgefallenen Produkte auf diesen Shop aufmerksam. Das sind Artikel die nicht jeder trägt. Tolle Ware und super Service bei Bestellung und Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Eyechatcher
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Sehr oft
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Komplimente zu bekommen

het zijn supermooie schoenen.je moet alleen wel even soms geduld hebben voordat je ze thuis hebt

op zich goed.alleen kan het comminiceren wel wat beter naar mijn mening.schoenen die ik besteld had waren eerst uitverkocht kreeg ik bericht van.stuur een ap bericht wanneer mijn schoenen die ik besteld had nog komen. En toen bleken ze er wel te zijn.snap ook wel als ze niet voorradig zijn dat het langer duurt. maar doe dan even een bericht dat je weet dat ze onderweg zijn maar dat het gewoon wat langer duurt. Dan weet je waar je aan toe bent . maar niettemin ben ik superblij met mijn schoenen. Dus geef ik ze nu 4 sterren. Arjan

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? lekker kleurijk

Snelle service, eerst indruk schoenen is goed

Mooie schoenen welke kwalitatief goed ogen. Geen ‘standaard’ design dus echt iets unieks aan de voeten. Maattabel en schoenmaat komt overeen ( gekochte maat 41 ) Bij vraag over levering snel en persoonlijk antwoord.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Geen standaard design maar eyecathers
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel leuke reacties

Prima kwaliteit

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Variatie
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Mein "Spezial" Schuhhändler!

Lureaux ist mein bevorzugter Schuhändler was a) besondere Schuhe betrifft und b) Bequemlichkeit und Passform ausmacht. Neben einem spanischen Hersteller gibt es nirgends so ausgefallene und bequeme Schuhe wie hier. Und das zu einem unvergleichbaren Preis-/Leistungsverhältnis. Ich besitze mittlerweile mehr als 20 Paare unterschiedlicher Ausrichtung Wer ausgefallene Schuhe und Gürtel mag ist hier genau richtig. Unbedingte Empfehlung!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Ausgefallenes Design und Bequemlichkeit!
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer und überall
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Bei einem großen Fest die Ansage eines Moderators sich unbedingt meine Schuhe anzusehen :-)

Mooie aparte kleding en een super service. Het zal niet bij iedereen in de smaak vallen, maar ik vindt het mooi.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Gewoon apart luxe schoenen

Mooie schoenen. Keurig inkoop proces

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Creatieve schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Reacties van anderen

Mooie schoenen van goede kwaliteit

Eerlijke prijs voor deze mooie schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mooie printen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel vaak reageren mensen wel op dr schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Andre Rieu in Maastricht

Perfecte schoenen en Perfecte service

Schoenen zitten lekker en de service is perfect

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Luxere uitstraling en zitten prima
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak

Knappe, kwalitatieve, opvallende schoen

Wat een streling voor het oog. Omdat ik zo enthousiast ben, meteen drie andere paren besteld. De schoenen zitten als gegoten en zijn gedetailleerd afgewerkt. Een aanrader!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De originaliteit van het ontwerp
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Deze schoenen hebben duidelijk een aantrekkingskracht op mensen.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Het zelfvertrouwen dat de hoogte ingaat.

Geweldig mooie schoenen en uitmuntende service.

Alleen maar positieve reactie’s over dit bedrijf.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De diverse prints.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alle dag dat ik ze draag krijg ik complimenten

Geweldige schoenen en geweldige service

Ook toen mijn bestelde schoen niet meer op voorraad was, werd er snel een zeer passende oplossing voorgesteld. Top service!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Passen wat betreft kleur beter bij mijn kleding.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Padel schoenen vergeten bij een potje padel spelen. Maar ik had wel de blauwe Lureaux padel schoenen aan.

Opvallend

Flitsend

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Erg leuk

Schoenen zitten als gegoten, inkopen niet nodig

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Gezellig
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Waanzinnig veel, Sta op mijn werk bekend om mijn schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ontmoeting met de eigenaar van mascolori

Super, duidelijk en transparant!

Hele mooie schoenen! Duidelijke website, top service. En slles netjes bezorgd!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Exclusiviteit

Prachtige schoenen die perfect zitten

Echt goede kwaliteit. Netjes afgewerkt en mijn voet sluit helemaal perfect aan.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Bijzondere kleuren en patronen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Past bij mijn collectie

Geweldige laarzen

Prijs/kwaliteit uitstekend!

Kleurrijk

Kleurrijk overhemd met cocktailglazen

Schoenen en Kleding heel mooi en goed

Snelle levering alleen DHL ik zie de bus staan ga er naar toe en smijt het pakket zo over het hek ,en dat gebeurd wel meer ,

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Heel mooi en loopt heel goed
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De mensen dachten dat ik een artiest was

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ