het past mooi bij elkaar de riem en schoenen
Van website tot bestelling, van prijs tot kwaliteit erg goed en fantastische schoenen. Zitten als gegoten! De betrokkenheid van Bas van het bedrijf is ook super, leuke aftersales via de app!
Verarbeitung gut. Einlagen der Schuhe Fußbett ist unterschiedlich
Gisteren voor het eerst gedragen op een Kerstdiner van het werk. Heel veel positieve reacties. Hele avond op gelopen en gedanst en ze zitten geweldig.
Snel, goed en persoonlijk! Bovendien is het precies het type collectie waar ik naar zocht.
Blitzschnelle Lieferung, Ausgezeichnete Qualität!!!
Wir wurden durch die ausgefallenen Produkte auf diesen Shop aufmerksam. Das sind Artikel die nicht jeder trägt. Tolle Ware und super Service bei Bestellung und Lieferung.
op zich goed.alleen kan het comminiceren wel wat beter naar mijn mening.schoenen die ik besteld had waren eerst uitverkocht kreeg ik bericht van.stuur een ap bericht wanneer mijn schoenen die ik besteld had nog komen. En toen bleken ze er wel te zijn.snap ook wel als ze niet voorradig zijn dat het langer duurt. maar doe dan even een bericht dat je weet dat ze onderweg zijn maar dat het gewoon wat langer duurt. Dan weet je waar je aan toe bent . maar niettemin ben ik superblij met mijn schoenen. Dus geef ik ze nu 4 sterren. Arjan
Mooie schoenen welke kwalitatief goed ogen. Geen ‘standaard’ design dus echt iets unieks aan de voeten. Maattabel en schoenmaat komt overeen ( gekochte maat 41 ) Bij vraag over levering snel en persoonlijk antwoord.
Prima kwaliteit
Lureaux ist mein bevorzugter Schuhändler was a) besondere Schuhe betrifft und b) Bequemlichkeit und Passform ausmacht. Neben einem spanischen Hersteller gibt es nirgends so ausgefallene und bequeme Schuhe wie hier. Und das zu einem unvergleichbaren Preis-/Leistungsverhältnis. Ich besitze mittlerweile mehr als 20 Paare unterschiedlicher Ausrichtung Wer ausgefallene Schuhe und Gürtel mag ist hier genau richtig. Unbedingte Empfehlung!!!
Mooie aparte kleding en een super service. Het zal niet bij iedereen in de smaak vallen, maar ik vindt het mooi.
Mooie schoenen. Keurig inkoop proces
Eerlijke prijs voor deze mooie schoenen
Schoenen zitten lekker en de service is perfect
Wat een streling voor het oog. Omdat ik zo enthousiast ben, meteen drie andere paren besteld. De schoenen zitten als gegoten en zijn gedetailleerd afgewerkt. Een aanrader!
Alleen maar positieve reactie’s over dit bedrijf.
Ook toen mijn bestelde schoen niet meer op voorraad was, werd er snel een zeer passende oplossing voorgesteld. Top service!
Flitsend
Schoenen zitten als gegoten, inkopen niet nodig
Hele mooie schoenen! Duidelijke website, top service. En slles netjes bezorgd!
Echt goede kwaliteit. Netjes afgewerkt en mijn voet sluit helemaal perfect aan.
Prijs/kwaliteit uitstekend!
Kleurrijk overhemd met cocktailglazen
Snelle levering alleen DHL ik zie de bus staan ga er naar toe en smijt het pakket zo over het hek ,en dat gebeurd wel meer ,