Hallo Billy, That is indeed the best! Be unique with a pair of unique shoes. We hope you enjoy it. Team Lureaux
Hallo Gunter, Gut zu hören. Viel Spass damit. Team Lureaux
Beste Marcel, Leuk om te horen dat u uw outfit helemaal afmaakt middels de schoen en de bijpassende riem! Zal vast super leuk staan. Wij wensen u heel veel plezier ervan. Team Lureaux
Beste Michiel, Goed om te horen dat u tevreden bent. Bent u niet tevreden mag u altijd ons mailen, dan kijken wij naar een passende oplossing. Team Lureaux
Hallo Ralf, Lieber Ralf, Es ist schön zu hören, dass Sie mit den Schuhen sehr zufrieden sind. So hören wir es gerne. Senden Sie uns eine E-Mail bezüglich der Schuhspanner und wir suchen nach einer geeigneten Lösung. Team Lureaux
Beste Jacco, Zo horen wij het graag! Fijn om te horen dat de schoenen helemaal naar wens zijn en dat ze goed lopen, dat is immers het belangrijkste. Wij wensen u veel draagplezier toe. Team Lureaux
Beste Erwin, Leuke review! Je kan nooit genoeg schoenen hebben, zeggen wij altijd maar ;). Veel plezier van de schoenen. Team Lureaux
Ursprüngliche Bewertung
Beste Christian, Fijn om te horen. Wij wensen u veel plezier ervan. Team Lureaux
Beste John, Zo ontvangt u leuke complimentjes van uw kleinkinderen, leuk! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe schoenen. Team Lureaux
Hallo Carsten, Vielen Dank für Ihre sehr positive Bewertung. Wir wissen dies sehr zu schätzen. Wir tun unser Bestes, um schöne bedruckte Schuhe zu einem guten Preis herzustellen. Wir wünschen Ihnen viel Freude mit Ihren neuen Schuhen! Team Lureaux
Beste Arjen, Wij doen ons best om aparte schoenen te leveren voor een leuke prijs. Wij hopen dat u er veel plezier mee heeft. Team Lureaux
Beste Pepijn, Fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan. Team Lureaux
Beste Joep, Allemaal positief ! Fijn om te horen. Veel plezier ervan. Team Lureaux
Beste Geert, Wij wensen u veel plezier van de nieuwe schoenen! Team Lureaux
Beste Albert, Wij hopen dat u er veel plezier van heeft. Team Lureaux
Beste Erik, Goed om te horen! team Lureaux
Hallo Bernhard, Schön zu hören, dass die Größe hervorragend für Ihre Füße ist. Wir wünschen Ihnen viel Freude mit Ihrem neuen Gürtel und Ihren neuen Schuhen! Team Lureaux
Hallo Tom, Was für eine schöne Rezension. Schön zu hören, dass Sie ein echter Lureaux-Fan sind. Wir hoffen, es gefällt Ihnen. Team Lureaux
Beste Dinant, Allereerst gefeliciteerd! Goed om te horen dat de schoenen een echt feestje zijn! Wij wensen u veel draag plezier. Team Lureaux
Beste Rob, Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe schoenen! Team Lureaux
Beste Berend, Vervelend om te horen dat er een fout in de schoen zat. Dit kan natuurlijk voorkomen. Blij om te horen dat het netjes is opgelost. Veel plezier van uw nieuwe paar schoenen. Team Lureaux
Beste Ronald, Leuk om te horen dat de schoenen in de smaak vallen. Veel plezier ermee! Team Lureaux
• Bewertungen mit einer Punktzahl unter 6 werden 7 Tage nach der Platzierung veröffentlicht