Laden reviews...
1.054 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunden loben wiederholt die hohe Qualität der Produkte und das ansprechende Design. Lieferzeiten werden als zügig beschrieben, begleitet von einem zuverlässigen Kundenservice. Das Preis-Leistungs-Verhältnis wird positiv bewertet, ebenso wie die Verpackung. Insgesamt zeigen die Bewertungen eine konsistente Zufriedenheit.
Prijs /kwaliteit staat in een goede verhouding. De schoenen zitten vanaf het eerste moment lekker alsof ze al zijn ingelopen .
Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"?
Niet saai
In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt?
Vooral de groene lokte reacties uit
30 June 2026
Patrick
Maastricht
Schitterend en bijzondere exclusieve schoeisel voor mensen die bijzonder zijn en die niet met de massa meegaan.
De schoenen vallen op en trekken meteen aandacht met bij behorende complimenten.
Ogen zeggen veel, de schoenen trekken de aandacht.
Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen?
Een keer op afspraak bij de cardioloog en meteen compliment over de schoenen met fietsen motief.
29 June 2026
Appie Ellis
Silvolde
Het lukt mij niet om te bestellen en heb met jullie geapt en hebben jullie mij geholpen in mijn account tot het gelukt was. Snelle levering en zeer mooie broek riemen gekregen waren top !!!
29 June 2026
Puk
Limburg
Heb bij Lureaux al 5 paar schoenen gekocht. En nog steeds dik tevreden. Prima kwaliteit voor een mooie prijs. Lopen heerlijk door een goed voetbed wat er in de schoenen zit. Ik beveel Lureaux dus ook bij iedereen aan om je schoenen te kopen. Voor mij heeft Lureaux een dikke 10.
Gaaf en opvallend
Heel vaak tijdens mijn vrijwilligerswerk in het Beatrix ziekenhuis in Gorinchem.
Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen?
Een mooie glimlach van een wat oudere vrouw. Die mijn tevens een compliment gaf.
28 June 2026
!!!!!!!!!!!
28 June 2026
Renee Gielen
Ospel
Wirklich wunderbar tolle Schuhe mit tollen Details super hergerichtet versendet mit viel Liebe zum Produkt Sehr bequem und sehr zu empfehlen Nur die Lieferung über DHL war eine absolute Katastrophe, dafür kann die Firma Lureaux allerdings nichts Danke tolles Produkt, wird nicht das letzte Paar sein Nur der Versand definitiv nicht wieder mit DHL
Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"?
Einfach mal etwas anderes mit dem Gewissen etwas und nicht das 0815 was sich ständig wiederholt
Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen?
Jeder ist überwältigt von diesem Hingucker einfach toll
Hochzeit
Thorsten Ganß
Eppertshausen
Erg leuke schoenen met een WOW factor
Het geweldige kleuraspect
Erg veel positieve reacties
Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen?
De bruiloft van mijn dochter
Christian
Zandvoort
Super leuke schoenen en snelle levering en volop keus.
Leuker
Heel veel positieve reacties
Anja
Roest
Heel leuk, alleen is de kwaliteit van de prints niet zo geweldig. Na een maand (dagelijks) dragen zijn ze al wel wat afgesleten, vooral aan de zijkant (dat valt wel niet hard op). En ondanks het feit dat ze de print wat afgesleten is, blijf ik leuke opmerkingen krijgen. Gelukkig zijn ze niet zo duur, dus koop ik al wat vader een nieuw paar. Ze passen ook altijd perfect en zijn verder wel heel stevig.
De prints
Gemiddeld 3 keer per week
Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen?
Een spontane reactie van een collega, midden in een gesprek over het werk: "Wow, wat een schoenen!"
Roeland Verhaert
Lier
Ich habe schon einige Paare Schuhe von Lureaux da ich das Design sehr schätze und die Passform optimal ist! Eigentlich kaufe ich keine anderen Schuhe seit einigen Jahren nicht mehr, ausgenommen Sportschuhe, sonst nur mehr von Lureaux!
Das Design und die Passform
Ich werde oft angesprochen und die Menschen bewundern das Design
Der erste Einkauf bei Lureaux
Wolfgang
Wang
Mijn nieuwe python schoenen zijn alweer een succes. Tussen de vele vuile witte sneakers en doffe zwarte schoenen worden ze een aandachtspunt onder de andere gasten. Vlotte gesprekken beginnen met deze aandachtstrekker en evolueren zo naar interessante andere onderwerpen. Lureaux schoenen zijn voor mij niet meer weg te denken.
Opvallend en originele prints
Altijd
Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen?
Altijd leuke momenten wanneer je er op aangesproken wordt
25 June 2026
Olivier
Liedekerke
Al jaren koop ik deze geweldige schoenen. uniek in design, meteen beloopbaar en een goede maat-pasvorm. Met deze schoenen heb je je gespreksonderwerp aan je voeten. Complimenten en vragen gegarandeerd!
Een gedurfde schoen is zelfvertrouwen.
Heel vaak.
Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen?
Dat ik afscheid nam op een school en van alle klassen schoenen geknutseld meekreeg.
23 June 2026
Daan
Bergen op Zoom
Es ist eine super Qualität und passt super. Hatte erst Zweifel wegen zu breiten Füßen meinerseits. Der Gürtel ist anpassbar, finde ich eh besser.
Die Vielfalt der Farben
Nur Hingucker
23 June 2026
Heiko Moick
Chemnitz
Hatte die Schuhe in einem Laxen in Suedfrankreich gesehen. War ein tolles Design und die Qualitaet war gut. Da der Laden meine Groesse nicht hatte hab ich sie online auf der deutschen Webseite bestellt. Wurden innerhalb von 2 Tagen geliefert. Alles bestens.
Tolles Design
22 June 2026
Rainer
Oberpfalz
Zitten heerlijk en trekken veel aandacht
Wijke. Perfect af
Alleen maar postief
Verwonderlijke blikjen van derden
22 June 2026
Wieger
Groningen
Mooi product. keurig verpakt.snelle levering. Fijne informatie voorziening over levering etc
Yvonne
Brakel
They had good selection and fast shipping. I got
What do you like about Lureaux shoes compared to the brown or black shoes of the "big brands"?
Good selection
While wearing Lureaux shoes, to what extent do you get positive reactions and / or nice conversations?
People commented on the nice shape and pattern
R Kapa
Eindhoven
Deze keer een riem uitgezocht passend bij schoenen die ik eerder bij Lureaux kocht. Kwaliteit weer top. Mooi verpakt, snel geleverd.
N.v.t.
Opvallende schoenen nodigen uit tot conversatie
Christian Daniels
Veldhoven
Schoenen zitten super lekker en kreeg hele mooie complimenten hoe mooi ze de Schoenen en riem vonden
Super mooie patronen
Bijna iedereen praten erover zo mooi en ze vielen heel er op
20 June 2026
Enrico
Bant
Levering en kwaliteit dik inorde
Niet, zoals veel andere schoenen, doorsnee
Nog geen ervaring
19 June 2026
Ron
Den haag
mein 18tes (!) Paar Schuhe von Lureaux ... klasse Optik, bequem wie immer ...
19 June 2026
Jörg
Burscheid
De schoenen die ik heb besteld zijn van uitzonderlijke kwaliteit en ben uiterst tevreden over de service en zeker uiteindelijk de schoenen!!!
de kleuren
de smaken verschillen maar hoofdzakelijk zijn de meeste enthousiast
Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen?
Dat er mensen zijn die spontaan komen zeggen tegen mij hoe mooi ze mijn schoenen vinden, terwijl ik de mensen helemaal niet ken.
17 June 2026
Frank Mulders
Beek en Donk
Afgelopen week m'n nieuwe schoenen mogen ontvangen, ze zitten als gegoten en lopen prima ... ik ben er blij mee.
De prints
Altijd leuke reacties
17 June 2026
Jan
Roden
Ze zitten echt helemaal top
Ze zijn mooi en zitten lekker en bijna altijd leuk opmerkingen
Vaak
Tijdens het boodschappen doen
16 June 2026
Ronald
Wijk bij Duurstede
Iedere keer weten jullie mij met nieuwe ontwerpen te verrassen.
De eigentijdse uitstraling en indentiteit
veel, het zijn schoenen die bij mij passen
Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen?
het enthousiasme van mijn vrouw en kinderen
16 June 2026
John van der Borg