Beetje strak maar wel leuk

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Eigen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? geen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Schuhe mit Gürtel

Sehr gutes Material Passt sehr gut

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? sind was besonders von Form und Farbe
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Nur positive Gespräche bewundern meine Schuhe
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Auf Feiern wird man auf die tollen Schuhe angesprochen

Mooie aparte schoenen

Pas op als je er aan begint is het hek van de dam, heb ondertussen meerdere van deze schoenen en geniet er van,

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De mooie aparte kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? De leuke reacties onderweg
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Stratenmakers die reageerden op de aparte kleuren, heb mijn credo gedeeld van ,,een beetje gek is zo gek nog niet,,

Gewoon top

Altijd goed en mooi

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het model en vooral de motieven
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Word aangesproken
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Vrouw die terug fietste om mij aan te spreken

Alles perfekt

Gerne wieder

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Mehr Style
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Oft
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Die Eyecatcher

Hervorragend

Sehr gute Schuhe und Farbton ist auch sehr ansprechend

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Positive Reaktionen
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Toller Schuh, sehr stylisch!

Lieferung schnell, schöne Verpackung. Gute Qualität des Schuhs. Größe gut passend.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Außergewöhnliches Styling
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.

Bijzonder leuke en unieke schoenontwerpen

De schoenen zien er uitstekend uit, goed passend qua kleurstelling bij kleding die ik eerder ooit al gekocht had, of er bij ga kopen, mooie bijpassende riemen is heel goed idee.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Aparte printontwerpen, bijpassende riem en/of accessoires maken het af.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Je ziet de mensen kijken in verwondering, de meeste reacties zijn leuk, zelden negatieve reacties maar ze zijn er wel: jaloersheid of vooroordelen over wie zich buiten standaard uit in kleding/schoenen.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Complimenten van diverse mensen, door geheel aan kleding, schoenen en accessoires, zoals (eigengemaakte) hoed en dergelijke.

Geweldige goede kleurrijke schoenen

Goede kleurrijke schoenen. Juiste prijs en kwaliteit. Zitten en lopen heerlijk. Service meer dan goed, geweldig zelfs. Oh ja, ik heb de Azure Bird Garden Sneakers, fantastisch gewoon!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Gewoon je kleurrijker en vrolijker.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Mensen kijken naar beneden en zeggen vaak, dat zij het bijzondere, leuke, mooie en vrolijke schoenen vonden

mooi design

De prachtige collectie herenschoenen en riemen zijn ware eyecatchers. Apart en stijlvol.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? mooi design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? mensen vinden het gaaf. het biedt meeteen gessprekstof

Wiederum total begeistert

Die Bestellung und Lieferung haben hervorragend geklappt und die Schuhe sind in hervorragender Qualität und Zügen rüder alle Blicke auf sich.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die tollen Motive
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer wieder
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Als man ganz unauffällig(vermeintlich) meine Schuhe fotografierte.

Het zijn prachtige schoenen

Ik heb al zeer veel Lureaux schoenen van Lureaux en vind ze gewoon geweldig kwa look. Ik krijg zeer veel complimenten op. Doe zo voort!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Gedurft maar niet ede daags mmm
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel duimpjes omhoog en een vinger gericht naar mijn schoenen leuk

zeer goede communicatie, uitstekend product

ik zit ondertussen aan 5 of 6 paar schoenen en een reistas. goede kwaliteit, leuke en makkelijke schoenen; maar zeker ook de communicatie rond het opsturen en zo is outstanding!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? kwaliteit voor een betere prijs en fantastisch hoe ze er uit zien
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? best wel ja
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? dat ik ze op dag 1 een hele dag kon dragen zonder pijn te krijgen

Fijne en mooie schoenen en goede begeleiding

Ik koop al een aantal jaren mijn schoenen bij Lureaux en dat bevalt mij prima. Vanaf het eerste moment dat ik de schoen aandoe zit hij lekker. Om de service die ik krijg ervaar ik als het fijn.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Fleurig en het geeft mij een positieve ervaring
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mensen willen ook de schoenen aan die ik draag

heel tevreden

snelle en foutloze levering, netjes verpakt ... nu afwachten hoe ze aan de voeten zitten en vooral hoe voelen mijn voeten na 14 uur met dezelfde schoenen aan, gr P

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Je draagt iets apart en is betaalbaar, ik draag al jaren Bommels maar dit wordt me te klassiek ook al ben ik een dag ouder
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? moet ik even afwachten
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? afwachten

Precies wat ik zocht

Ik zocht een eyecatcher bij mijn pak en de "dutch dandy" schoenen overtreffen mijn verwachtingen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat heel veel mensen ze even willen passen

Prima zaak

Op internet zijn er vaak onbetrouwbare verkopers waar ik de dupe bent geworden, maar bij uw zaak heb ik eerst gewacht om te kijken hoe betrouwbaar jullie zijn. Jullie hebben mij geregeld info gestuurd over jullie zaak en waarvoor ik belangstelling had. Ook heb ik naar jullie geappt en gelijk een reactie van jullie mogen ontvangen ook na aankoop hebben jullie laten weten dat het klaar was gemaakt en dat het verzonden was en daarna heel snel ontvangen. Mijn complimenten aan jullie en vele dank! mvrgrt. Rudy

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Heel mooi
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Leuke complimenten
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Veel bekijks tijdens uitgaan

Mooie schoenen

Mooie schoenen van een top kwaliteit voor een goede prijs.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Aparte designs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel positieve reacties

loop buiten mijn schoenen!!!

geweldige schoenen sowieso qua pasvorm en qua prijs....and last but not least.......je blijft opvallen met deze schoenen!!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? uitstraling
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? hele positieve reacties, waar heb jij deze gekocht..zien er geweldig uit
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? als ik jou ziet aankomen lopen...kijk ik niet naar je gezicht maar eerst naar je schoenen

Lieferung hat etwas lang gedauert , aber das warten hat sich absolut gelohnt . Super Schuhe !!

Die Wartezeit war lang , aber es hat sich absolut gelohnt . Das nächste Mal plane ich einfach mehr Zeit ein und schon ist das Problem gelöst . Aber super Schuhe und Gürtel bekommen . Dafür hat sich die Wartezeit gelohnt .

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die ausgefallenen Fsrben
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Viele positive Reaktionen
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Die positive Reaktion einer Kundin, die sich für eine Immobilien interessierte . Wir haben mehr über Schuhe geredet , als über die Immobilie . Die dann von ihr gekauft wurde .

heel erg goed

snelle levering erg mooi zo als altijd

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? erg mooi lopen goed
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? altijd

Levering niet snel zoals vermeld op internet site. Kwaliteit matig

Op internet internet site staat 2 op voorraad, dan toch nalevering. Kwaliteit tevens stug plastic.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Habe über 30 Paar Schuhe von euch, das spricht für sich.

Die Schuhe sind außergewöhnlich, und werden von vielen bewundert. Inzwischen sind sie ein Markenzeichen von mir. Die Qualität ist nicht bei jedem Schuh gut, ich mußte auch schon mal reklamieren. Allerdings gab es unbürokratisch Ersatz. Ich werde weiterhin eure Schuhe bestellen. Gruß Frank Schulz

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die Farben und Muster
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Ich werde von fremden Menschen angesprochen. Manche bitten mich ein Foto machen zu dürfen

Geweldig mooie schoenen

Deze schoenen zijn prachtig, mijn eerste paar heb ik binnen en er zullen er nog veel volgen.

Zeer leuk assortiment veterschoenen van hoge kwaliteit én betaalbaar!

Bezorging in luxe dozen en de Klantenservice is bereikbaar... uitstekend zelfs!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De fantasierijke opdrukken.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ik draag ze alleen bij bijzondere gelegenheden. Incidenteel dus... maar dan krijg ik altijd wel een compliment van iemand.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mijn vader van 81 raakte enthousiast over mijn schoenen als model, al zou hij zelf voor twee ándere opdrukken die hij in het assortiment tegenkwam kiezen.

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ