Super schnelle Lieferung und absolute Highlight-Schuhe

Richtig tolle Schuhe zu einem absolut fairen Preis. Und schnelle Lieferung. Auch die Bezahlung mit Klarna ist ein Vorteil.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooie collectie snel geleverd

Mooie schoenen aftersale mag iets minder qua vervolgmails verder dik tevreden

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Volle collectie beetje uitbundig niet zoveel “normale nette schoenen “ in de collectie
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

degelijk bedrijf

duidelijk, snel en correct

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.

Top.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nagenoeg iedere keer. Positieve reacties "kiek is wat mooi" hoor ik veel

Hip en comfortabel .

Schoenen zitten lekker en schoenmaat klopt met opgegeven maat.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Comfort
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ja geregeld

Entspricht den Erwartungen vollumfänglich.

Sehr schnelle Lieferung. Gute Passform. Artikel entspricht der Abbildung. Gute Verarbeitung. Schuhe tragen sich leicht und besitzen eine gute Sohle.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die Farbenvielfalt und den geringeren Preis.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Sehr positiv, fällt definitiv ins Auge.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Noch keine Erfahrung, da erst seit wenigen Tagen im Besitz. Es ist Winter und bei meinen Schuhen handelt es sich um Sommerschuhe.

Ich bin ein sehr zufriedener Kunde

Anfang 2025 wurde ich auf die Schuhe aufmerksam und habe mich quasi verliebt. Inzwischen habe ich mehrere Paare und mag diesen Style.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Sie sind einzigartig!
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Es ist mega, die Schuhe zu tragen und Blicke zu erhaschen.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? In der Konzertkirche war eine neben mir sitzende Dame absolut begeistert und teilte diese mit mir.

Prima schoenen en snel bezorgd

Zeer tevreden en aangenaam verrast

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ja, men zocht direct de website
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Nog te vrowg

Leuke schoenen voor een goede prijs

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Apart design schoenen vallen op

Prachtige zeer confortabele schoenen

Ik ben altijd op zoek naar zeer originele schoenen en ik heb mijn zin gevonden bij Lureaux. Toch ben ik altijd een beetje bang bij nieuwe merken omdat ik dikwijls last heb van mijn hielen (gekwetst). Ik heb mijn nieuwe schoenen reeds hele dagen gedragen en heb hier geen last van. Zeer hoge kwaliteit kwa afwerking. Ben zeer tevreden over mijn nieuwe schoenen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Origineel en uniek
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel positieve reacties ook door onbekende
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Iemand die mij aansprak op de trein om te vragen of mijn schoenen geinspireerd waren op Van Gogh

Prima kwaliteit voor een mooie prijs, snelle levering.

Mooie schoenen, qua breedte past het net (zou misschien 2 mm breder kunnen). Overhemden gekocht mooie kwaliteit en wat mij opvalt is dat de mouwen ook lang genoeg zijn. (Andere overhemden heb ik deze met mouwlengte 7)

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Aparte afwijkende vormgeving.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nog niet gedragen maar thuis positieve reacties.

Leuke en mooie schoenen welke goed passen

Prettig vooral zijn de uitneembare zooltjes wat de mogelijkheid biedt om steunzolen te dragen. Fijne accessoires erbij. Snelle verzending en ontvangst.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? leuke designs, gelukkig ook in sneakers
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? vaak positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? dat er naar beneden gekeken werd en ik niet in de gaten had waarnaar gekeken werd.

Beim ersten Tragen ging das Obermateria ab

Bereits beim ersten Tragen hat sich das Obermaterial gelöst und ich muss die Schuhe reklamieren!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.

Super whatsapp service

Schnell, adequaat, too

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? 10
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? 10
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Im winkelcentrum und beim freunden

Sehr schöne Schuhe zu einem guten Preis

Versand sehr schnell, Qualität top und passen sehr gut ohne zu drücken, besonders gefiel mir die Innensohle, die weicher war, als erwartet. Die Internetseite ist ein wenig ausbaufähig. Lange Ladezeiten und es wird nicht jeder Schuh immer angezeigt und es finden sich z.B. auch Gürtel in der Buisness-Schuh Kategorie, das ist einfach verwirrend. Die Angabe "es sind noch 2 Stück verfügbar" ist auch eher Marketing als tatsächlich ernst zu nehmen. Bei den Produktfotos würde ich mir oft mehr echte Fotos wünschen, gerne auch mit passenden Outfits und es wird nicht immer klar, wie sehr die Schuhe tatsächlich glänzen oder wie matt die Oberfläche ist.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? die Innensohle ist weicher, so kann man sie länger ohne Fußschmerzen tragen

Top wie immer

Super schnell geliefert, passt super und ein geiles Design.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Farbig nicht öd
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Ofters meistens von Frauen
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Geweldige schoenen

Super mooie schoenen en snelle levering

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd leuke reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat zijn er veel

super service

Heel attent dat je voor de levering een appje krijgt Hele mooie produkten ben er super blij mee!!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? gaaf
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? vinden ze wel sjiek
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? moeten nog komen

Bestellen via internet ging snel. Bezorging (in Duitsland) binnen 3 dagen. Hartstikke mooie, en kwalitatief hoge schoenen. Goede tips op hun site qua maat. Meegeleverde schoenlepel en stoffen schoenentas zijn handig.

Super Steil auch mal für den Mann!

Die Lieferung war super schnell. Schuhe, Gürtel und Hemd im gleichen Luk, ist auf alle Fälle ein Hingucker. Aber trotzdem nicht zu dick aufgetragen. Es steht mir sehr gut und kann mich mit diesem über all sehen lassen. Die Qualität vom Hemd ist toll, da es Knitter arm ist, braucht man es nach dem Waschen, wenn man es gut aufhängt auch nicht bügeln. Da der Gürtel zu den Schuhen identisch ist, sind auch die Beiden für Vieles kombinier bar.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die Einzigartigkeit
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Hab noch keine, da ich sie erst gekauft habe.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Ich fühle mich einfach wohl darin.

Gaaf assortiment

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Modieus en luxe
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nog geen reacties daar ik nog aan het revalideren ben
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De bestelling

Levering en kwaliteit dik in orde

Levering en kwaliteit dik in orde

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het dessin
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Meer verrassende opmerkingen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Tijdens optreden Swingend Fit

Veel plezier met kwaliteit

Nu 4 paar schoenen inmiddels en ik draag deze met veel plezier. Mensen kijken, mensen vragen. Altijd antwoord natuurlijk. Ik val redelijk op als ik rondreis. Hee, zoek je leuke goede schoenen in prijsklassen voor iedereen kijk even bij Lureaux, misschien zit er iets voor jou bij. Voor mij in ieder geval wel!

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeer veel

Schöne Schuhe

Die Schuhe sehen super aus, schneller Versand und sehr gute Kommunikation! Sehr gern wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die Optik

Super goede ervaring

Na bestelling gelijk uitstekende communicatieve over levering en status Netjes op tijd geleverd. Super mooi en verzorgd verpakt en schoenen perfect van kwaliteit. Wat mij ern betreft een aanrader.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De mooie en strakke designs

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ