Snelle levering alleen DHL ik zie de bus staan ga er naar toe en smijt het pakket zo over het hek ,en dat gebeurd wel meer ,
Zeer aparte schoenen mooie kwaliteit. Iedereen vind ze erg gaaf. Nette en snelle verzending/
prima kwaliteit en snelle levering
Schöne nicht alltägliche Schuhe, gute Qualität und Passform, nur schade, daß schnell vergriffen
Klantvriendelijk, het contact via WhatsApp was fijn en ik ben tevreden met de schoenen.
Mooie schoenen, goede service. Erg tevreden!
De grote maten zijn lang op voorraad itt wat bij concurrenten het geval is. Originele ontwerpen waar je positieve reacties op krijgt.
Schuhe sehen toll aus und sind sehr gut verarbeitet Passform ist auch top
Schnelle Bearbeitung! Schnelle Lieferung! Wahnsinnsschöne Schuhe!
De schoenen zitten ook gemakkelijk, dat is een pluspunt.
Door de jaren heen heb ik denk ik al een stiuk of 6 paar schoenen besteld. Ze lopen prettig en zijn erg mooi. De marketing mag van mij wel wat minder agressief. Al die mailtjes, extra aanbiedingen kortingscodes korting na bestellen zijn wel wat hinderlijk in de frequentie waarin je die krijgt. Dat mag wel wat minder.
perfekter Service; schnelle Lieferung; schöne und bequeme Schuhe
Duidelijke bestelprocedure en ook de bezorging is/was <TOP>.
Ik heb het al eens eerder gezegd, jullie producten zijn super. Maar van mij mag het zonder dat geschreew en gepusch. Beslis nu / extra korting. graag zou ik ook beter op de hoogte gehouden als een bestelling later op gestuurd wordt. 2 paar besteld, 1 geleverd. Waar is dan het ander paar? Komt dat nog? Info krijg ik graag van juliie. Dat soort communicatie. Groetjes Maikel
Alles ging naar behoren. Ik had de kerstbal schoen besteld voor een vriend. Ben benieuwd naar zijn reactie Hij is klant van julle
Top schoenen.. mooi.. lekker lopend.. betaalbaar .. orgineel..
Zeer tevreden over levering. Snel en goed verpakt. Pasvorm is oké.
Gewoon goed en dat is tegenwoordig niet meer gewoon, TOP.
Mensen kijken eerst naar mijn schoenen alvorens ze goeiedag zeggen. Ik heb ondertussen al 10 paar en kan op elke outfit het juiste paar dragen. Overal zijn ze positief en kijken ze uit naar het volgende paar dat ik aanschaf.
Dit set Schoenen goed! Maar heel jammer dat de andere schoenen er niet meer zijn plus overhemd. Anders was er meer besteld.
Krijg veel complimenten over mijn kurkschoenen. Lopen geweldig en zijn een mooie aanwinst voor mijn garderobe.
Bij PostNL enige vertraging maar via whatsapp werd ik goed op de hoogte gehouden. De schoenen zijn in het echt nog mooier dan op de website.
sehr schöner, exklusiver Schuh (und Gürtel)
Mooie schoenen