Geen plastic rommel
Als opticien in een drukke winkel zijn m'n schoenen een dankbaar gespreksonderwerp. Ze brengen zo lekker een iets persoonlijkere benadering. Alleen jammer dat iedereen altijd begint over ene Hugo de Jonge..
Had een klacht en dat hadden ze prima opgelost
Geweldig assortiment, hoewel bij de kleding kan er nog wel wat meer uitbreiding komen
Ob Schuh ob Hemd - bin begeistert. Immer ein Hingucker und man erhält immer Lob für den Look
De schoenen zijn echt fantastisch. Maar….. - Product werd niet dezelfde dag verzonden. - Werd naar verkeerd adres verstuurd. Op de mail werd niet gereageerd. - Geen reactie op whatsapp. Dag later weer een app gestuurd. Wel reactie maar midden in gesprek geen antwoord meer. - Je wordt stapelgek van de reclame mails die ze sturen. Soms 2 a 3 per dag. - Het is dat de schoenen zo goed en mooi zijn: heb ondertussen 12 paar. Maar anders…. Laten we hopen dat dit een eenmalige misser was. Andere keren was wel goed.
Altijd leuke reacties als ik in de stad loop op schoenen van Lureaux. De ontwerpen zijn erg opvallend en de schoenen zijn betaalbaar.
Geen worden voor ze zijn gewoon af
Iedereen vind dit zeer mooie schoenen zal er zekers nog kopen. Grtjs
Helemaal blij mee....
Na bestellen waren mijn schoenen de volgende dag al in huis. Pasvorm is super, heb er direct een hele dag op kunnen lopen.
Goede keus en leuke ontwerper
Ruime keuze, bijna altijd wel te combineren qua kleuren, voor onder een pak of casual, past altijd!
Wat ze beloven doen ze. Maken en leveren o.a. prachtige schoenen, en riemen .
Schade es hätte auch Leder sein können.
Wie immer bei Lureaux, schnelle Lieferung! Das sind meine 5. Paar Schuhe von Lureaux und ich bin immer wieder aufs neue begeistert, von der Schönheit und Qualität der Schuhe. Da drückt nichts und man fühlt sich wohl. Die 6. Paar Schuhe sind schon vorbestellt und ich freue mich darauf!!
Mijn ervaring: goede snelle service zijn behulpzaam Ze hebben goede kwaliteit en originele schoenen/riemen
Zoals hierboven beschreven, mooie schoenen waar je leuke reacties op krijgt. Wat bij mij wel blijft hangen is dat de kwaliteit niet erg hoog is qua draagcomfort. De schoenen doen wat ‘plastic’ aan en ik kan er geen afstanden mee lopen. Prima om mijn afspraken te doen met korte stukken. Dat wetende heb ik altijd een comfortabel paar schoenen achterin liggen. Door de unieke prints blijven het voor mij toppers waarmee je nooit om een praatje verlegen zit.
Kwaliteit is prima. Krijg af en toe complimenten bij het boodschappen doen (zeker bij de wat meer afwijkende kleuren). Prima service. Nederlands product!
Bestellung ist sehr schön, gute Qualität, gern wieder
Ich möchte ein paar Schuhe zurückschicken, weil die Passform nicht stimmt: Jegliche Kontaktaufnahme wird nicht beantwortet, nachdem ich einen Austausch in eine heiser größere Größe ausgeschlossen habe. SEHR offensichtlich und SEHR schade!
Erg vlug bezorgd en goed kwaliteit
Wederom prachtige schoenen ontvangen. Jaren geleden heb ik mijn eerste paar schoenen hier besteld, daar was ik erg tevreden over. Daarna heb ik hier nog meerdere keren besteld. Ik denk dat de teller inmiddels op 10 staat. De schoenen zijn keurig afgewerkt, lopen lekker en je krijgt er geen zweetvoeten in. Daarnaast zien ze er ook nog eens erg goed uit!
Die Schuhe sind einzigartig und etwas besonderes. Die Qualität ist sehr gut. Anfangs sind die Schuhe ein wenig hart. Man gewöhnt sich aber daran. Der Service ist super. Sehr schnelle Lieferung und die Kontaktaufnahme über WhatsApp funktioniert auch richtig gut. Ich werde auch in Zukunft hier bestellen.
Mooie schoenen, nergens anders deze motieven te koop. Jammer dat de schoenen op bepaalde vloerbedekkingen zwarte strepen achter laten, dit heb ik gemeld bij Bas. Zeker het kopen waars zowel de nette schoenen als de sneakers. Prachtig en blitch! Echte WOW schoenen.......