goede service snelle levering
Beste Reg Martens, Super om te horen, Team Lureaux
bestelling verloopt goed en service is meer dan oke
Beste Hendrik, Goed om te horen dat het goed is verlopen. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Team Lureaux
Schoenen waren snel bezorgd en mooi, tegen een goede prijs
Beste Dirk-Jan, Wij proberen de bestellingen zo snel mogelijk te verzenden zodat u snel kan genieten van uw order! Fijn om te horen dat het goed is verlopen. Wij wensen u veel draagplezier toe. Team Lureaux
Ik heb inmiddels al een aanzienlijke verzameling van de onderscheidende en kleurrijke schoenen van Lureaux. Problemen heb ik nog niet kunnen ontdekken en er zijn geen verzendkosten. Er zijn meerdere shops die dit soort schoenen verkopen, maar Lureaux heeft hele mooie schoenen voor de beste prijs. Ik kijk nooit meer ergens anders.
Beste Gertjan, Leuk om te horen! Een trouwe Lureaux fan zo te horen! Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe paar schoenen. Team Lureaux
Zoveelste bestelling altijd prima geregeld
Beste Ruud, Leuk om te horen dat u al meerdere schoenen van ons heeft. Veel plezier ervan! Team Lureaux
Ik heb nu al meerdere schoenen besteld bij Lureaux. Iedere keer zitten ze top, kan ze direct de hele dag dragen. Inlopen hoeft niet.
Beste Willem, Fijn om te horen! Team Lureaux
De schoenen zijn zeer mooi en heel netjes verpakt. Maar waar ik me erg bij stoorde is dat ik Schoenen aan het zoeken was voor een bruiloft en daardoor kwam ik bij een reclame van Lureaux B.V. ze adverteerde op Facebook met een bepaalde korting en dat deden ze met een bepaald model Schoenen als cover alleen eenmaal op de webshop aangekomen waren deze net niet in de aanbieding. Dat noem ik valse reclame. Ik heb nog contact gezocht via Facebook maar helaas geen reactie. Schoenen waren na 1,5 maand toch in de aanbieding en dus alsnog gekocht. Maar had ze toch graag op de bruiloft willen shiner.
Beste Dennis, Wat vervelend om te horen. Wij ervaren soms problemen me Facebook en de promoties die er gedraaid wordt. Dit kan resulteren dat u een andere schoen heeft gezien die niet in de sale was. Onze excuses hiervoor. U kunt ons altijd contacten via de live chat of via de mail. Hier krijgt u gegarandeerd reactie! Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe paar schoenen. Team Lureaux
Mijn ervaring met Lureaux is uitstekend! Prachtige schoenen, zitten perfect tegen een prima prijs! Met grote regelmaat bestel ik hier en altijd tot volle tevredenheid. De schoenen worden keurig geleverd in een hele nette schoenendoos, voorzien van schoenenzak en schoenlepel. Met zeer grote regelmaat zijn er ook nog eens leuke kortingsacties. Top zaak!
Beste Marcel, Super om te horen. Bedankt voor uw positieve feedback! Team Lureaux
Weer mooi
Beste Rene, Zo horen wij het graag. Team Lureaux
Fantastische manier van handelen, ook na een nare ervaring heel oplossingsgericht en achter je product blijven staan!
Beste Ronald, Fijn om te horen dat het naar tevredenheid is opgelost. Wij wensen u er veel plezier van. Team Lureaux
Erg fraaie schoenen met bijpassende riem!
Beste Bauke, Goed om te horen! Team Lureaux
Heb al een paar maar deze zijn wederom super.
Beste Paul, Leuk om te horen! Team Lureaux
Fijne service en snelle verzending Misschien wat minder emails sturen
Beste Koos, Super om te horen dat de service naar wens is. Wij zullen uw feedback meenemen. Team Lureaux
Beste Ben, Veel plezier van uw nieuwe schoenen. Team Lureaux
Enorm leuke schoenen met een snelle levering en top klantenservice.
Beste Alex, Super om te horen. Zo horen wij het graag. Team Lureaux
Voor de eerste keer ( met korting) gekocht en middagje op gedanst ( ROCK&ROLL) en Geen zere voeten gekregen ! Het volgende paar koop ik Zeker bij jullie !
Beste Henny, Wat goed om te horen dat u geen zere voeten heeft gekregen! Fijn om te horen. Wij kijken uit naar uw volgende aankoop. Veel plezier ervan! Team Lureaux
Goede pasvorm; de designs zijn anders dan de geijkte kleuren bruin/zwart/grijs. Comfort voelt goed en ga ze binnenkort dragen. Prima snelle levering en in prijs/kwaliteit een mooi product :)
Beste Peter, Wij doen ons best om de leukste print schoenen te ontwerpen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe schoenen. Team Lureaux
Eenvoudige bestelling, goede pasvorm, goede kwaliteit dit is nu reeds het 7de paar en van geen enkele spijt
Beste Wim, Wauw, al 7 paar Lureaux schoenen. Super tof. Wij wensen u met alle schoenen veel plezier! Team Lureaux
Het ontvangen van deze schoenen is al een reden voor een dikke lach bij mij. De kwaliteit verbaasd me iedere keer. Zeker voor deze prijs. Maar het mooiste is misschien wel dat je iedereen die je tegenkomt een heel vrolijk moment bezorgt. En daar word ik dan weer extra vrolijk van.
Beste Patrick, Leuk hé! Gegarandeerd dat u complimenten zult ontvangen. Team Lureaux
Bij Lureaux vind je echt iets anders, kleurrijke schoenen met bijpassende riemen (en sokken). Heerlijk online winkelen en scherpe prijzen. Prima verpakt en verstuurd.
Beste Albert, Fijn om te horen dat u blij bent met Lureaux. Wij wensen u veel plezier ervan. Team Lureaux
Ge-wel-dig.
Beste Bryan, Leuk om te horen dat u 'de dokter met de leuke schoenen' wordt genoemd! Krijg je spontaan een lach op je gezicht van! Team Lureaux
Duidelijke site met mooie schoenen en riemen voor een scherpe prijs. Marketing via mailing mag wel wat minder dwingend. Lijkt een beetje op stalking.
Beste Ron, Bedankt voor uw feedback. Wij zullen het intern bespreken over de mail! Wij wensen u veel plezier ervan. Team Lureaux
Ik heb Lureaux ervaren zoals de beloftes op de website. De kwaliteit is zeer goed, de schoenen zitten zeer aangenaam en ogen zeer mooi en kwaliteitsvol. Zeker in combinatie met de bijhorende riem is het leuk om deze schoenen te dragen. Na bestelling werden de schoenen reeds de volgende dag geleverd. Het blijft zeker niet bij 1 keer bestellen.
Beste Stijn, Leuk om te horen dat alles naar wens is. Dit horen wij graag. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe schoenen. Team Lureaux
Voor iedereen een aanrader.. Voor dagelijks of voor feestelijk gebruik
Beste Steven, Super. Veel plezier ervan. Team Lureaux
Das ist jetzt mein zweiter Schuh von euch. Auch diesmal wieder sehr bequem und sehr gut verarbeitet. Ich war lange wegen dem Design (Math) unsicher und hatte ihn schon öfter im Warenkorb und mich dann doch nicht getraut... Keine Ahnung eigentlich warum, denn kaum hatte ich ihn in echt in der Hand war ich total begeistert! Auch dieses Mal war der Versand Mega schnell. Ich bin begeistert!
Schön zu hören! Wir hoffen, es gefällt Ihnen. Team Lureaux