goede pasvom,kwaliteit aanrader

goede service snelle levering

uitstekende service

bestelling verloopt goed en service is meer dan oke

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? mijn persoonlijke smaak
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? zeer positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? complimenten schoen

Snel bezorgde mooie schoenen

Schoenen waren snel bezorgd en mooi, tegen een goede prijs

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Schoenen zijn specialer en vrolijker
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Goede kwaliteit voor een prima prijs!

Ik heb inmiddels al een aanzienlijke verzameling van de onderscheidende en kleurrijke schoenen van Lureaux. Problemen heb ik nog niet kunnen ontdekken en er zijn geen verzendkosten. Er zijn meerdere shops die dit soort schoenen verkopen, maar Lureaux heeft hele mooie schoenen voor de beste prijs. Ik kijk nooit meer ergens anders.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik rij ook geen Golf, zeg ik altijd.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ik werk in de horeca. Dagelijks krijg ik positieve reacties van zowel collega's als van gasten.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Iemand die vroeg om een foto ervan te mogen maken. Of mensen die vragen waar ik ze heb gekocht.

Zoveelste bestelling altijd prima geregeld

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Diversiteit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? In de tram opmerkingen

Wederom raak!

Ik heb nu al meerdere schoenen besteld bij Lureaux. Iedere keer zitten ze top, kan ze direct de hele dag dragen. Inlopen hoeft niet.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Je maakt mensen er vrolijk mee
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Dagelijks
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat mensen aangeven er vrolijk van te worden

Mooie schoenen

De schoenen zijn zeer mooi en heel netjes verpakt. Maar waar ik me erg bij stoorde is dat ik Schoenen aan het zoeken was voor een bruiloft en daardoor kwam ik bij een reclame van Lureaux B.V. ze adverteerde op Facebook met een bepaalde korting en dat deden ze met een bepaald model Schoenen als cover alleen eenmaal op de webshop aangekomen waren deze net niet in de aanbieding. Dat noem ik valse reclame. Ik heb nog contact gezocht via Facebook maar helaas geen reactie. Schoenen waren na 1,5 maand toch in de aanbieding en dus alsnog gekocht. Maar had ze toch graag op de bruiloft willen shiner.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik draag geen saaie bruine of zwarte Schoenen.

Geweldig bedrijf met prachtige schoenen

Mijn ervaring met Lureaux is uitstekend! Prachtige schoenen, zitten perfect tegen een prima prijs! Met grote regelmaat bestel ik hier en altijd tot volle tevredenheid. De schoenen worden keurig geleverd in een hele nette schoenendoos, voorzien van schoenenzak en schoenlepel. Met zeer grote regelmaat zijn er ook nog eens leuke kortingsacties. Top zaak!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallend en daar hou ik van!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig! Mensen reageren zeer enthousiast!

Weer mooi

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleur en prijs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeer veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Reactie in winkel

Goede communicatie en meedenken

Fantastische manier van handelen, ook na een nare ervaring heel oplossingsgericht en achter je product blijven staan!

Prachtig

Erg fraaie schoenen met bijpassende riem!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallend en modieus
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd

Super schoenen met bijpassende riem

Heb al een paar maar deze zijn wederom super.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De opmerkingen van anderen. Gave schoenen man

Geweldige schoenen en zien er leuk uit

Fijne service en snelle verzending Misschien wat minder emails sturen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De kleuren
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Daar is Hugo de Jong

Prima kwaliteit voor aantrekkelijke prijs

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Net even anders qua uitstraling
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De schoenen werden onderdeel weddenschap.

TOP klantenservice

Enorm leuke schoenen met een snelle levering en top klantenservice.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuke prints en felle kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Elke keer dat ik ze draag in een nieuwe omgeving

Prachtige ,mooie schoenen in uiterst moderne vormgeving

Voor de eerste keer ( met korting) gekocht en middagje op gedanst ( ROCK&ROLL) en Geen zere voeten gekregen ! Het volgende paar koop ik Zeker bij jullie !

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel waardering
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Tijdens dansen keek iedereen naar m,n schoenen !

Heerlijke andere schoenen

Goede pasvorm; de designs zijn anders dan de geijkte kleuren bruin/zwart/grijs. Comfort voelt goed en ga ze binnenkort dragen. Prima snelle levering en in prijs/kwaliteit een mooi product :)

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? kleur, design, gewoon anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? verwacht altijd
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? openen van de levering :)

Helemaal top

Eenvoudige bestelling, goede pasvorm, goede kwaliteit dit is nu reeds het 7de paar en van geen enkele spijt

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het geeft je een uitstraling van durf en zelfverzekerd zijn.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel reactie
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Vergeleken worden met echtgenoten die never dit soort schoenen zou dragen

Ik word hier zo vrolijk van!

Het ontvangen van deze schoenen is al een reden voor een dikke lach bij mij. De kwaliteit verbaasd me iedere keer. Zeker voor deze prijs. Maar het mooiste is misschien wel dat je iedereen die je tegenkomt een heel vrolijk moment bezorgt. En daar word ik dan weer extra vrolijk van.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De mooie prints en de vrolijke uitstraling
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedereen die je tegenkomt lacht.

Eindelijk iets anders

Bij Lureaux vind je echt iets anders, kleurrijke schoenen met bijpassende riemen (en sokken). Heerlijk online winkelen en scherpe prijzen. Prima verpakt en verstuurd.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleuren
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? 'hipste docent'

Ik heb net mijn twaalfde paar in vijf jaar tijd besteld.

Ge-wel-dig.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Persoonlijkheid. En ik draag veel zwarte kleding dus dit steekt leuk af.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mijn patiënten hebben het met mijn collega’s over “de dokter met de leuke schoenen”. Jaren later herkennen ze me aan de schoenen.

Mooi schoenen voor een scherpe prijs

Duidelijke site met mooie schoenen en riemen voor een scherpe prijs. Marketing via mailing mag wel wat minder dwingend. Lijkt een beetje op stalking.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Veel onderscheidende
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Een collega maakte een foto en stuurde deze naar haar vriend met de opmerking; moet je ook een kopen en dragen.

Alles is zoals ze beloofd hebben.

Ik heb Lureaux ervaren zoals de beloftes op de website. De kwaliteit is zeer goed, de schoenen zitten zeer aangenaam en ogen zeer mooi en kwaliteitsvol. Zeker in combinatie met de bijhorende riem is het leuk om deze schoenen te dragen. Na bestelling werden de schoenen reeds de volgende dag geleverd. Het blijft zeker niet bij 1 keer bestellen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De fijne prints springen mooi in het oog. Ze zijn minder 'saai' dan een doorsnee kostuumschoen.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ik word regelmatig aangesproken op mijn nieuwe stijlvolle schoenen.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Leerlingen (pubers) die me aanspraken op mijn mooie nieuwe schoenen.

'topschonen voor een goede prijs

Voor iedereen een aanrader.. Voor dagelijks of voor feestelijk gebruik

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Origineel
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Amaai toffe schoenen vindt iedereen

Alles viel besser als erwartet

Das ist jetzt mein zweiter Schuh von euch. Auch diesmal wieder sehr bequem und sehr gut verarbeitet. Ich war lange wegen dem Design (Math) unsicher und hatte ihn schon öfter im Warenkorb und mich dann doch nicht getraut... Keine Ahnung eigentlich warum, denn kaum hatte ich ihn in echt in der Hand war ich total begeistert! Auch dieses Mal war der Versand Mega schnell. Ich bin begeistert!

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Besonderheit
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer wieder
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Das auspacken und die Kommt are von Kollegen und Freunden

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ