Lopen goed. Glimmen goed. Staan goed. Prijs is goed. Gewoon perfect.
Schnelle, gute und freundliche Abwicklung. Ein weiteres Paar Schuhe von Lureaux steht nun im Schrank.
prachtige schoenen die gelijk als gegoten zitten en waar je elders voor deze kwaliteit veel meer voor betaald, als ze al te vinden zijn in deze kwaliteit. super blij mee.
Alles war wie versprochen, ich bin sehr zufrieden
Eerste bestelling was een paar veterschoenen met bijhorende riem. De dag nadien was het al geleverd, wat eigenlijk 2 dagen ging duren. Dus zeer tevreden van en mooie schoenen en riem van kwaliteit. Mijn tweede bestelling waren ook veterschoenen maar die hadden ze in mijn maat niet meer in voorraad. Aangeduid om melding te krijgen en dag nadien mail gekregen dat ze er terug hadden. Besteld en ging ook de dag nadien toekomen maar bij PostNL is er wat misgelopen. Na 3 dagen mijn schoenen ontvangen, maar daar kan de afzender niets aan doen. Dus in het algemeen zeer tevreden over alles.
Maat advies op de site zeer goed.
Alles OK Bunte Laufsohlen ? vielleicht
Al behoorlijk wat schoenen van Lureaux in de collectie, dit naar grote tevredenheid. Helaas laatste levering van nieuw model niet helemaal vlekkeloos aangezien bijpassende riem foutief is geleverd, dit maakt het uitpakmomentje net iets minder feestelijk en ook eerste draagsessie moet nu even uitgesteld worden. Hopelijk maken ze dit snel in orde
Mooie schoenen voor een mooie prijs. Eenvoudige website, alles erg duidelijk. Tijdstip bezorging makkelijk aan te passen. Kortom....een aanrader.
Het draagcomfort ondanks dat het geen leer is, is een groot pluspunt. Daarom duurzaam en vergt weinig onderhoud. Pasvorm in mijn maat perfect.
Beste Marc, Bedankt voor uw positieve review. De binnenkant van de schoen is gemaakt van leer. Hierdoor is de draagcomfort fijn. Team Lureaux
Op zoek naar aparte leuke schoenen een aanrader.
Beste Ti, Super om te horen! Team Lureaux
het zijn mooie schoenen.
Beste John, Dit horen wij graag. Wij wensen u er veel plezier van. Team Lureaux
Geweldig mooie en luxe aanvoelende schoenen. Ik heb ze nog niet aan gehad (behalve om te passen) maar je voelt en ziet dat het een goed product is en de kwaliteit straalt er van af. Blij mee!
Beste Marcel, Wat fijn om te horen! Veel plezier ervan. Team Lureaux
Fijne site, correcte levering en mooi produkt
Beste Hsns, Wij doen ons best om het zo fijn mogelijk te maken. Veel plezier ervan. Team Lureaux
Jubiläum!!! Auch mit meinem 10. Paar Lureaux bin ich äußerst zufrieden! Sie passen perfekt und sind der absolute Eyecatcher!
Ik koop al jaren er schoenen en altijd de juiste maat en nooit klachten
Beste Marcel, Goed om te horen. Als er ooit wel eens iets is met de schoenen kunt u ons altijd contacten! Team Lureaux
Im Vorverkauf bestellt, kam gestern -wie versprochen- an, sieht toll aus und sehr bequem, mein Mann ist begeistert ! War bestimmt nicht das letzte Mal:-) danke
Broeksriem besteld in verkeerde maat,correcte oplossing gegeven en geen probleem met omruilen.
Beste Yvan, Fijn om te horen dat het omruilen goed ging. Nu kunt u genieten van de juiste riem! Team Lureaux
Doet wat het zegt te doen en de prijs/kwaliteit is uitstekend.
Beste Jacob, Wij wensen u er veel plezier van! Team Lureaux
Het advies omtrent de schoenmaat is volledig correct. Daarnaast is de bestelling razendsnel mijn kant uitgekomen. De verpakking was niet onnodig groot. Er is duidelijk nagedacht over de ecologische voetafdruk. De enige bemerking die ik zou maken is dat de maattabel voor de riemen niet klopt in mijn geval. De riem valt groter uit dan de maattabel doet geloven. Maar al bij al is dit maar een detail.
Beste Cedric, Fijn om te horen dat u te spreken bent over het gehele bestel proces. Wij vinden dit fijn om te horen. Wij zullen eens kijken naar de maattabel voor de riemen. Misschien kunnen wij daar wat aan veranderen. Bedankt voor de feedback. Wij wensen u er veel plezier van. Team Lureaux
Prima bestel service en levering. De schoenen zitten goed het is heel netjes dat er bij de schoenen een lepel en bewaartasje wordt geleverd. Prijs kwaliteid is top.
Beste Stefan, Goed om te horen. Met de bewaartasjes kunt u de schoenen netjes ergens mee naartoe nemen of netjes in bewaren! Wij wensen u er veel plezier van. Team Lureaux
Prima service en snelle levering
Beste Hans, Super om te horen. Veel plezier ervan. Team Lureaux
Mooie kwaliteits schoenen, op tijd geleverd , goed verpakt met extra's. Echte aanrader pur sang.
Beste Wim, Zo horen wij het graag! Team Lureaux
Goeie marketing sws: goedkope buitenkant ziet er wel heel mooi uit EN zit lekker door leer aan de binnenkant. Doet dus wat het belooft. Mooie verpakking. Snelle levering en betaalbaar. Kortom: een vaste klant erbij!
Beste Melleq, Fijn om te horen dat wij er een positieve klant bij hebben! Als er eens iets is met uw schoen, horen wij het graag. Dan lossen wij het voor u op! Team Lureaux
Makkelijk en goed. Snelle levering Mooie verpakking Kwalitatief heel goed En de schoenen zitten zelf lekker
Beste Roeland, Super om te horen! Team Lureaux