Mooi product, snel geleverd

Erg mooi product, origineel en goede kwaliteit. Snel en netjes geleverd.

Prima! In een woord, perfect

Van bestellen tot uitlevering een werkelijk optimale service. Gebruiksgemak, betaalgemak, fantastische schoen en goed advies. Een aanrader dus!

Helemaal top

Snelle levering zondag besteld dinsdag morgen voor kerst in huis helemaal top gewoon ga hier ckr wel vaker bestellen

Snelle levering, ook in drukke kersttijd. Schoenen zitten erg goed. De maat klopt helemaal. Leuke reacties van derden.

Prima zittende en mooie schoen!

De maatvoering was een beetje een gokje maar bleek voor mij perfect uit te vallen. Prettige schoen, lekker smal, mooi design en stevig gevormd.

Mooie aparte schoenen

Blij met deze winkel Ik heb maat 39 heren maat En weinig winkels hebben dit

Schitterende schoenen

Mooie schoenen van uitstekende kwaliteit

Zeer positief

Erg tevreden.in deze tijd snelle levering

Fantastisch!

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Super gave en kwalitatief hoogstaande schoenen. Ik ben er blij mee!

Perfect geregeld

Opnieuw een paar schoenen besteld, snelle levering, perfect geregeld.

Positief

Snelheid van versturen perfect

Dit is de 2de keer dat is schoenen bestel bij Lureaux. Beide schoenen zien er mooi uit, dragen comfortabel, nette prijs en snelle levering.

Snelle levering en prima kwaliteit schoenen

Schoenen zijn volgende dag geleverd, en passen prima - eerste dag dragen en geen blaren.

Super snelle levering en dat in de drukste tijd van het jaar. De schoenen zijn meer dan wat je op het plaatje ziet en geweldig gaaf.

Goed voor elkaar

Mooie schoenen, knappe prijzen, snelle levering en bij vragen wordt er snel gereageerd en goed geadviseerd. Top geregeld.

Degelijke en mooie schoenen

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop!!

Geweldig mooie, unieke en kwalitatief goede schoenen

Snelle levering, goed verpakt, prima kwaliteit en zitten heerlijk.

Tussen betalen en levering zat amper 24 uur

keurig op tijd

Twee punten va kritiek: 1: ik zocht op mascelori en deze link op kwam terwijl het geen mascelori schoenen waren. 2: De schoenen zelf. Ze ademen matig, sokken snel vochtig van zweet.

Mooie schoenen levering duurt iets langer dan vermeld

Snelle levering, goed verpakt.

Ik heb de schoenen ff snel gezien. Het is een kerst kado voor mijn man. Dus verder kan ik er niet zo veel over zeggen nog.

Kwaliteitsvol en prachtig

Schoenen zitten goed en zien er prachtig uit

Traumhafte schuhe! Mega schnelle lieferung

Die schuhe sind einfach unglaublich schön! Ich werde noch öfter bestellen!

Schnelle und einwandfreie Lieferung

Die Qualität der Ware ist ohnehin top!!

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ