Es ist der Wahnsinn und diese Schuhe machen süchtig! Der Versand und die Informationen sind sensationell…innerhalb von 3 Tagen sind sie angekommen und an den Füßen!
Had een beschadiging op een schoen van 4 jaar geleden. De eigenaar van Lureaux berichte mij dat hij dat had gezien op mijn insta pagina. Ik Kreeg 50 procent korting op volgende nieuwe aankoop en was bijzonder verrast daarover. Hoevaak zie en hoor je dat nog deze tijd??? Ik ben zeer tevreden over de schoenen uberhaubt qua maat en uiterlijk.!! Ze zijn betaalbaar en bijzonder leuk en mooi. En ze zitten als gegoten! Wat wil je nog meer? Ik niets!! Top gewoon
Zo bijzonder als die van Lureaux kom je maar weinig schoenen tegen. Ze schenen ruim te vallen, maar ik heb gewoon mijn eigen maat besteld en ze passen.
ik heb inmiddels diverse overhemden en een tweetal paar schoenen bij Lureaux gekocht. De kwaliteit is zeer goed. Erg leuke items. Ik krijg alleen maar leuke reacties uit mijn omgeving. Ik maak dus veel reclame voor Lureaux. Ik wordt middels mails goed op de hoogte gehouden over lopende acties! De service is bijzonder goed! Kortom een zéér tevreden vaste klant!
Schitterende schoenen en zeer comfortabel
Iedere maand weer verrassende nieuwe modellen met perfecte pasvorm. Het ene model is geschikt voor dagelijks zakelijk gebruik, het andere model voor een gala-avond.
Super mooue en lekkere schienen met hele mooue prints
Ruime keus snelle levering
Lureaux überrascht mich immer wieder mit außergewöhnlichen Schuhen! Es sind nun schon meine siebten Paar Schuhe. Sie sind angenehm zu tragen und immer ein Blickfang.
Seriöse Abwicklung und sehr schnelle Lieferung.
Veel complimenten gehad over de schoenen
Ich habe schon viele Schuhe bestellt und kann mich inzwischen ,orgens manchmal kaum entscheiden, welche ich nehmen soll.
2 paar besteld in de laatste grote maten. Ze zitten goed, maar moet ze nog uitlopen.
Bestelling snel geleverd
Producten netjes geleverd en wachttijd daarop niet al te lang en op gegeven adres geleverd, ook goed info. ivm latere levering ivm problemen postbedrijf
reibungsloser Ablauf und sehr schnelle Lieferung
Auch wenn ich kein Liebhaber bin, der kultigen "Familienidentifikation" für Firmen (so wie bei Apple - Tesla etc.) aber hier bei Lureaux ist es so charmant gemacht, dass man dem nicht wiederstehen kann. Es sind eben nicht nur perfekte Schuhe, Gürtel usw. sondern man fühlt sich auch dem ganzen verbunden, durch "persönliche" WhatsApps, nette Mails und immer wieder unwiederstehlichen Angeboten und Designs. Ich habe garnicht soviele Füße wie ich gerne diese Lureauxs tragen würde. Aber ich habe sie auch schon verschenkt und das kommt sehr gut an! Weiter so - ich bin gespannt...
Ik draag ondertussen Lureaux schoenen al bijna 4 jaar. Ik ben een grote liefhebber van dit schoenenmerk. Elke paar is een genot om te dragen en de reacties van de stijl schoenen is elke keer weer heel positief.
Wéér een heerlijk opvallend paar schoenen! En een prachtige bijpassende riem natuurlijk!
Prachtige schoenen. Zitten en lopen heerlijk. Best betaalbaar. Stijlvol en vrolijk. Tot nu toe alleen maar positieve reacties. Ik heb al 11 paar dus voor elke gelegenheid en outfit wel iets passends. Het enige minpuntje vind ik de advertenties. Die zijn schreeuwend en passen qua stijl en vormgeving totaal niet bij het merk, vind ik.
Mijn schoenen passen perfect en ze hebben mijn maat wat ik zeer moeilijk vindt want over het algemeen beginnen de herenmaten met 40 en ik heb maat 39 binnenkort ga ik beginnen met kledij te bestellen !!!! Mvg Rudi S
Prachtige schoenen,... Oh en riemen,... Oh en polo's. Alles van top kwaliteit (de riem test ik nu.. was wat terughoudend, maar eerste indruk is goed). Ik krijg altijd positief commentaar op mijn schoenen. Lopen ook erg lekker. Goed contact bij vragen etc. Er is 1 probleem. Te veel aanbiedingen die ik niet wil missen, mijn schoenenkast zit vol!
Prima schoenen en komen altijd op tijd aan. Ook retourneren geen probleem. Aanrader!
Erg slecht en meerdere malen helemaal geen reactie zowel via de mail, de app en de chatbox
Angenehm