Geweldig mooie schoenen, goede pasvorm en super snelle levering! Ook in grote maat erg gave schoenen!
Leuk dat de levering snel en correct gebeurd.
Leuke onderscheidende schoenen. Voor loopcomfort graag biesje om rand bij de hak gaan zetten. Deze rand is nu scherp en veroorzaakt blaren
Zeer goede service
Ich habe die Sneakers LRX ONE - Blue Breeze in der Größe 41, auf dem Karton stand auch Größe 41 aber im Karton selbst war die Größe 46. Ich habe eine E-Mail geschrieben und den Retoureschein auch zu geschickt. Leider bis heute keine Reaktion auf beides Nicht. Am 03.08. habe ich die Sneakers zurück gesant. Ich möchte Sie um eine baldmöglichste bitten. MfG Kurt Mnich
Super Qualität, schnelle Lieferung, netter Kundenservice, es wird nicht das letzte Paar Schuhe von Lureaux sein.
unkompliziert - sehr kurze Lieferzeit es ist nur schade dass es keine schwarzen oder Anthrazit Schuhe gibt mit Glitzer
Guten Tag Winfried, Vielen Dank für Ihr Feedback. Vielleicht gibt es in Zukunft einen ähnlichen Schuh für dich ;) Schöner Tag, Team Lureaux
Goeie prijs kwaliteit verhouding met leuke hippe motieven.
Beste Sjak, Bedankt voor uw compliment. Hopelijk komen er nog vele leuke gesprekken aan over uw schoenen en riem. Fijne dag, Team Lureaux
Ik verwachte dat de schoenen eerst even moesten wennen aan mijn voeten, maar hij sloot zich heerlijk om mijn voeten. Niet te strak, maar passend. Een hele dag aangehad en nergens last van. Met een mooie bijpassende riem. Ik ben tevreden, tot nu toe.
Beste Ron, Goed om te horen dat de schoenen gelijk naar wens zijn. Hopelijk ontvangt u nog vele complimenten over uw schoenen en riem ;) Fijne dag, Team Lureaux
Besteld en heel snel geleverd top
Beste Gerrie, Fijn om te horen dat alles goed verlopen is. Fijne dag, Team Lureaux
Super Schuhe !!! Schon das 4. Paar!!
Guten Tag Klaus, Vielen Dank für Ihre nette Bewertung. Viel Spaß mit Ihrem Paar Lureaux-Schuhen. Schöner Tag, Team Lureaux
Wat een prachtige schoenen van Lureaux! Niet alleen uniek door de mooie print maar ook nog eens van hoge kwaliteit. Ze lopen heerlijk. Wat ben ik super trots op mijn wiskunde-schoenen die ik van mijn klas heb gekregen.
Beste Johan, Wat een super leuk cadeau! Bedankt voor uw mooie review en hopelijk heeft u nog lang plezier van uw schoenen. Fijne dag, Team Lureaux
Snel Snel thuis bezorgd
Beste Cor, Fijn om te horen dat alles goed verlopen is. Fijne dag, Team Lureaux
In de collectie, zit altijd wel een model die ik wil. Dit geval de bloome. Voor het eerst ook een riem erbij genomen. Per ongeluk een verkeerde maat ingetikt. Na contact werd de maat aangepast en zo ook geleverd. De schoen (en riem) zit als gegoten. Helemaal TOP.
Beste Peter, Fijn om te horen dat de schoenen en riem lekker zitten. In het vervolg staat Lureaux graag weer voor u klaar. Fijne dag, Team Lureaux
Vandaag mijn 5de paar Lureaux schoenen met bijpassende riem ontvangen. Wederom perfecte pasvorm en hele mooie kwaliteit tegen een hele scherpe prijs. De schoenen en riem zijn net zo als de vorige keren binnen 24 uur geleverd. Heb de volgende set alweer uitgezocht. Nu alleen nog de toestemming krijgen van mijn vrouw en dan ……
Beste Ernst, Wat tof om te horen dat u uw 5e paar Lureaux schoenen heeft ontvangen. Hopelijk kan Lureaux u nog lang van dienst zijn. Fijne dag, Team Lureaux
Stylische Schuhe, toll verpackt, schnell geliefert.
Guten Tag Thomas, Vielen Dank für Ihre nette Bewertung. Viel Spaß mit deinen Schuhen. Schöner Tag, Team Lureaux
Mijn schoenen zitten er heel leuk uit en passen en lopen prima. Van de bijbehorende riem en overhemd stond iedereen extra te kijken!
Beste Duk, Gaaf om te horen dat u voor een volledige outfit bent gegaan. Dit maakt uw outfit nog unieker. Fijne dag, Team Lureaux
Goede service, snelle antwoorden backoffice en niet te vergeten perfect zittende schoenen tegen mooie prijs.
Beste Harry, Goed om te horen dat alles snel is verlopen. Zo horen wij het graag! Fijne dag, Team Lureaux
Ware wurde noch nicht zugestellt
Guten Tag Thomas, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Das ist sehr ärgerlich zu hören. Können Sie [email protected] kontaktieren? Schöner Tag, Team Lureaux
Kwaliteit voor een uitstekende prijs en een gevarieerd aanbod.
Beste Henk, Bedankt voor uw review. Hopelijk maakt u nog vele leuke gesprekken mee door uw Lureaux schoenen. Fijne dag, Team Lureaux
Schnelle Lieferung, mal was ganz eigenes bzgl Design- fröhlich optimistisch
Guten Tag Gert, Freut mich zu hören, dass Ihnen das Design gefällt. Viel Spaß mit deinen Schuhen. Schöner Tag, Team Lureaux
Bij het ontvangen kwam ik erachter dat de maat niet helemaal goed was. Ruilen ging simpel en had snel een juiste maat schoenen in huis. Kortom, niet alleen mooie kwalitatieve schoenen maar ook een goeie klantenservice.
Beste Vincent, Bedankt voor je mooie review. Team Lureaux staat in de toekomst graag weer voor u klaar. Fijne dag, Team Lureaux
Qualite, prix , tres bon compromis
Bonjour Patrick, Merci pour votre avis. Amusez-vous avec vos produits. Passe une bonne journée, Team Lureaux
Mooie site om te bezoeken en als je wereld gaat het snel en keurig Vervelend is dat je na elke actie een mail in het. Nederlands krijgt en exact dezelfde in het Duits .. raar
Beste Ger, Bedankt voor uw review. U kunt ons een mailtje sturen op [email protected] voor uw opmerking. Fijne dag, Team Lureaux