De schoenen hebben een mooie uitstraling, zijn van goede kwaliteit met een mooie prijs

Ik heb al veel paar schoenen van Lureaux. Ze zijn van goede kwaliteit en stralen echt iets uit. Ook de prijs, niet onbelangrijk, is geweldig. En elke bestelling wordt met zorg verwerkt.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze stralen iets uit.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar positieve reacties.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat ik werd aangesproken met , hey je hebt Hugo de Jonge schoenen. Maar toen zei ik , nou dankjewel maar deze zijn een stuk goedkoper.

Sehr gute und qualitativ hochwertige Ware.

Schuhe passen immer und sind von hoher Qualität. Die Lieferung erfolgt schnell und problemlos.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die gute Qualität und den tollen Blickfang. Speziell und chick.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Jeder spricht einen positiv an.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Meine Hochzeit

Ausgefallene Designs

Die Designs sind super und dass es den Gürtel im selben Design gibt, ist der Grund, warum ich kaufe. Gerade bei den letzten Käufen musste ich leider feststellen, dass die Oberfläche sehr kratzempfindlich ist. Sobald ich irgendwo angekommen bin, waren die DPrints zerlratzt, was sehr schade ist.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Originelle Designs.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Auffällig, etwas Anderes
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Traumhaft schöne Schuhe

Es gibt sie noch, Herrenschuhe in außergewöhnlichem Design, super schick, toll verarbeitet. Einfach ein absoluter Hingucker und trotzdem bezahlbar. Mein Bruder ist einfach nur begeistert und ich würde mir wünschen, das es auch solch schöne Damenschuhe gäbe in großen Größen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Das außergewöhnliche Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Sehr positive Reaktionen
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Als sie ausgepackt werden konnten.

Tolles Design, passt perfekte

Schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Aha

Originalité sur mesure

Très bon renouvellement Originalité appreciable Livraison sans problème Prix correct pour ces produits

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? Leur gaite
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? Constamment
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? Arriver à les faire acheter par un groupe blues rock sur scène

En zo kan het het dus ook ,,GEWELDIG,,

Leuke schoenen voor niet te veel geld, er zit helaas geen leer in verwerkt maar goede pasvorm. Gratis snelle levering en evt gratis retour of omruilen. Zo kan het dus ook.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Voor veel minder geld toch een leuke schoen aan hebben.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel vaak
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Iemand die vroeg of dit ook van die Hugo de Jonge schoenen zijn.

Goede pasvorm leuke reacties

Het blijven exclusiefs schoenen wat ik al zei leuke reacties. Zo van wouw!!! wouw waar heb je die gekocht . En dan meteen reclame maken voor jullie

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De exclusiviteit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Of ik de schoenen van Hugo de Jonge aan had

Snel en mooie schoenen voor weinig geld

Verrassend mooie schoenen. Goed alternatief voor de bekende merken.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Toen ze uit de doos kwamen

Prachtige schoenen

Mijn tweede paar schoenen van Lureaux en weer net zo fraai als het eerste paar.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Veel leuker door de verrassende uitvoeringen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Fijne kwaliteit schoenen

Had een jaar geleden 1 paar gekocht , ik was verbaasd over de kwaliteit en nu heb ik er een stuk of 5 paar , met bij passende riem heb ik altijd wel een gesprek op een feestje of vergadering. De schoenen zitten goed je kan er een aantal uur mee op een dansvloer vertoeven zonder zere voeten. En soms zijn het de schoenen en de riem die het accent zijn met de combi van de vrouw.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze zijn unieke combinatie
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Toch wel geregeld die avond
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De trouw van mijn neef , tegen het einde kende ik bijna iedereen , de schoenen waren in 75% de gesprek start

Jammer dat schoenen uitverkocht zijn

Ik vind het lastig dat ik een bestelling heb gedaan, dat dan blijkt dat de dit het laatste paar is en dat de schoenen beschadigd zijn zodat ze niet opgestuurd kunnen worden. Ook verteld me mij dan dat deze schoenen niet meer zullen komen. Had met het laatste paar tegen flinke korting alsnog gestuurd.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Anders dan anderen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd positief

super Hemd

ich habe zum Glück das Hemd in Größe XL bestellt gehabt. XL fällt kleiner aus ist gleich mit Größe L also am besten immer 1 Nummer größer bestellen der Preis könnte etwas günstiger sein

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.

Super fijne schoenen

Heb deze vaak aan zitten heerlijk goede kwaliteit en zeker een aanrader koop er zeker meer

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Beter
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vinden het allemaal mooi
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Bruiloft dochter

schoenen

Heel erg mooi snelle levering kom zeker terug

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? vrolijk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik loop graag in de kijker, vandaar Lureaux!

Correcte schoenen, correcte prijs, snelle bediening!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Een beetje kleur in onze grijze maatschapij...
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeer veel toffe reacties!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mensen die mij niet kennen herkennen mij bij een tweede keer aan mijn schoenen

Wieder rasante Lieferung und tolles Produkt

Ich bin rundum zufrieden! Lureaux hat wieder richtig schnell geliefert und der Schuh ist wunderschön. Wie immer war er den Kauf wert. Gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Das ausgefallene und extravagante Design. Solche Schuhe gibt es nicht im Schuhgeschäft an der Ecke.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Mit solchen Schuhen bekommt man immer wieder Komplimente.

Alles bestens, tolle Ware, schnelle Lieferung!

Alles topp!

Tegen gevallen

Ik heb een riem gekocht waarvan de gesp aan de verkeerde kant zit of ik moet de riem met als afbeeldingen allemaal fietsjes op de kop dragen

Weer(!) een topschoen!

Wederom een schoen die goed zit en de aandacht trekt. Weer en mooi design!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Elke keer weer nieuwe en eigenwijze designschoenen. Geen dertienen een dozijnschoen.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Tegenwoordig kijken de collega’s eerst naar de schoen voordat ze wat zeggen. En altijd een compliment.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Te veel om op te noemen. Maar mooi vond ik het wel dat ik na de aankoop van mijn allereerste paar Lureaux’s een deel-en-win-actie zag die door een studiemaatje werd gewonnen. Mooie Mondriaans, en mooi om te zien dat er daadwerkelijk prijzen de deur uit gaan!

Zeer snelle levering en goede schoen

Prima ervaring met dit bedrijf Snelle levering

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Goedkoper
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel reacties

Perfect !!

Keurige en snelle afhandeling van mijn opdracht, in een woord PERFECT

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? uiterlijk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? zeer regelmatig

Super Alternative zu Floris van Bommel

Auf der Suche nach einem neuen Anbieter für den "etwas anderen Schuh" für den Mann mit anderen Ansprüchen, bin ich bei euch auf der Website gelandet. Die Abwicklung war unkompliziert, die Produkte in erwarteter hoher Qualität mit dem etwas anderem Design. Vielen Dank und bis die Tage in eurem Shop.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Das etwas andere Design, was von anderen abhebt und uns ein Alleinstellungsmerkmal im tristen Grau des Alltags vermittelt.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? In meinem Schuhschrank, der sich nicht nur auf 30 Paar Schuhe begrenzt, befinden sich nur Schuhe die polarisieren. Oft wird man daraufhin angesprochen und erhält ein positives Feedback.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Habe erst zwei Paar zum Antesten, es wird sicher weiter gehen.

Goede ervaring een aanrader

Prima schoenen,riemen en blouses en goede service

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Lekker apart
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Tot nu alleen positieve
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Hoe ouder hoe gekker

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ