Mooie print! Echt apart en betaalbaar met bijpassende riem.
Die Schuhe kamen nach einer Weile an. Die Qualität scheint ok, kann ich aber noch nicht 100% beurteilen. Der Kundenservice hat auf 2 Anfragen leider gar nicht reagiert. Das Design der Schuhe ist in Ordnung und wie auf den Bildern. Die Passform ist gut.
Heb al 3 paar precies omwille van de originaliteit en kleuren
Die Schuhe sind mega
Nach längerer Lieferzeit festgestellt, dass sich das Warten gelohnt hat. Die Schuhe entsprechen der Größe, die draufsteht und sind wunderschön!
Ein echter Hingucker für einen selbst und viele andere.
Ik heb heren schoenen besteld voor mijn zoon zijn huwelijk ,ze zijn heel prachtig . Via mail werd ik op de hoogte gebracht wanneer ze exact geleverd werden en ze zijn voor de datym zelfs geleverd. Vriendelijk ontvangen en behandeld via mail, een echte aanrader !!!!
Bis jetzt absolut gute Erfahrung gemacht! Anfragen immer sehr schnell kompetent und freundlich beantwortet! Weiter so!
Blij mee!!
Prettig bestellen an later afrekenen. Kan ik ze eerst bekijken en dan betalen.
Lieferung und Ware ok.
Ik krijg altijd opmerkingen over mijn schoenen. De meeste zijn positief. Een enkeling vindt ze verschrikkelijk! Zolang ik er plezier aan beleef vind ik alles best.
Mijn ervaring met lureaux is helemaal top. Goede kwaliteit en je word erg goed geholpen door de klantenservice. Bijzondere kleurrijke schoenen voor een mooie prijs. Complimenten en ga zo door.
Die Lieferung liegt per heute noch immer im Verteilerzentrum in Deutschland/Regensburg....
Schuhe passen wie für mich gemacht. Schnelle Lieferung. Und das Design ist außergewöhnlich. Man fällt auf.
Duurt erg lang voordat retouren verwerkt worden
Beste klant, Bedankt voor uw review. Kunt u ons een mailtje sturen op [email protected]? Wij helpen u graag verder. Team Lureaux
Schneller Versand, super Qualität und originell.
Tolles Design und tolle Qualität. Ich habe inzwischen ca. 10 Paar incl. Der jeweilig passenden Gürtel.
Sensationeel. Vandaag 2 modellen samen gedragen. Links en rechts een ander model. Zalig. Bedankt
Sehr schöne Schuhe, die schnell geliefert werden.
Lieber Paul, Freut mich zu hören, dass die Lieferung gut verlaufen ist. Ich hoffe, dass du viele Komplimente bekommst. Team Lureaux
Snelle levering en natuurlijk alles netjes verpakt
Inmiddels al 8 paar schoenen van dit merk met daarbij behorende riem. Krijg echt iedere keer weer complimenten over de schoenen. Ik kan er echt goed op lopen en de maat is ook echt goed. Kortom ik blijf zeker nog meer van deze schoenen kopen bij dit bedrijf
steeds top bediening mooi materiaal en zeer snel...
Super mooie schoenen