Trek de schoenen aan en loop er mee weg. Niets inlopen, uitlopen gewoon doorlopen. En inderdaad leuke opmerkingen en complimenten
Ich habe nun schon mittlerweile das dritte Paar Schuhe bestellt. Schnelle Lieferung unkompliziert einfach perfekt. Ich freue mich schon auf das nächste Paar was ich bestelle. Macht weiter so, da können sich manch andere Dienstleister von euch und eurem Service was ab gucken.
De schoenen zitten zeer goed en ogen prachtig. Ideaal voor personen met smalle voeten. Ik heb zonet een tweede paar besteld (met een ander motief welliswaar). het enige nadeel is dat ik waarschijnlijk wat voorzichterer zal moeten zijn met het stoffen materiaal. Geen idee of deze goed bestand is tegen vocht, vlekken of krassen.
mooi assortiment aan kleurrijke schoenen. snelle levering.
Top , mooi en goed !!! Zitten heel goed …
Het aanbod appelleert voor een groot deel aan mijn smaak. Dat er bijpassende riemen beschikbaar zijn, vind ik sowieso een pluspunt. Hoewel ik enerzijds de schoenen niet heel goedkoop vind, zijn zij anderzijds (in vergelijking) ook niet héél erg duur. Want: Vaak krijg ik de vraag of ik 'Van Bommels' draag. Dan vertel ik graag dat dit schoenen van Lureaux zijn. Dat ieder paar schoenen, vanwege de print, écht uniek is. En vooral dat het een Nederlands bedrijf is dat dit soort schoenen verkoopt, tegen véél lagere prijzen dan 'Van Bommels', maar die blijkbaar wél een 'dure Van Bommel-uitstraling' hebben... Mooi compliment...
Verassend dat niet alleen de opdruk apart is maar ook het relief van de schoen. Black Paintly
Gewoon goed
positief
Immer schick unterwegs!
Schneller Versand keine Probleme
Top aanbieding Geweldige kleur rijke schoenen met riem en overhemd
Volgens de maatstaven de riem passend bij de schoen uit gezocht. Maat past perfect! Mijn echtgenoot heeft veel complimenten in ontvangst mogen nemen.
ze zijn super
Geweldig geholpen om de bestelling rond te krijgen en de betaling af te ronden. Helaas is de riem langer dan verwacht, dus in mijn ogen te lang.
Snelle en correcte levering. Zeer tevreden.
Zeer leuke(zeker geen saaie), kwalitatieve schoen! Past ook onder alles. De aanschouwende blikken en wauw leuke schoenen krijg je er gratis bij! Dit is mijn derde paar!
Al 3 paar schoenen met bij passende riem besteld. Tot nu toe zeer tevreden over de kwaliteit en de prijs. De schoenen lopen heerlijk en door de leuke motieven krijg ik toch iedere dag meer dan 1 complimenten.
Juiste keuze qua schoenmaat. Mooie aanbieding inclusief bijpassende riem, wat een ensemble afmaakt... Al met al.. alvast aan t kijken naar de volgende paar schoenen
Zoals de koptekst al luidt, schoenen zijn precies zoals ik verwachte. Het was even wennen aan aparte design en vorm maar wel gave schoenen.
Snel gekocht en bezorgd, Ook via communicatie kunnen er dingen snel worden geregeld.
De schoenen zijn geweldig net zoals de service Geweldig bedrijf.
Es war eine Erstbestellung und es wird bestimmt nicht die letzte sein.
Heb inmiddels al zo'n 10 paar. Ze bevallen me uitstekend en krijg altijd hele leuke reacties.