Des modeles de chaussures qui mettent en relief toutes les tenues vestimentaires.

Équipe très réactive et sérieuse qui remplace les modèles de chaussures défectueuses...c'est vraiment top et très sympa de faire ces gestes commerciaux. Je leur accorde toute ma confiance...

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? N/A
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? N/A
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? N/A

Wederom perfect!

Mijn 4e paar schoenen gekocht! Net zoals de vorige keren snel geleverd, uitstekende pasvorm en bovenal erg leuke schoenen. De kwaliteit is erg goed. Zowel de nette schoenen als de sneakers gaan bij mij langer mee dan schoenen van de “grote merken”

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Geen “13 in een dozijn”
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vrijwel altijd
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De positieve reacties tijdens een technologiebeurs in Brno

alles wunderbar, ich freue mich auf die nächste bestellung

super ware, tolle preise und schnelle lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? die coolen farben
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? viele positive
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? als ich die verpackung geöffnet habe

Fantastisch mooie en lekker zittende schoenen

Ik heb inmiddels verschillende paren staan van Lureaux en deze schoenen zitten als gegoten. Altijd anders, altijd uniek en zeer goed betaalbaar

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Super goed
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Bijna altijd positieve reacties. Zelfs van vreemden op straat
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Op straat aangesproken worden door een onbekende fietser, die er zelfs speciaal voor stopte

Super schnelle Lieferung und klasse Schuhe

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Kommen sehr gut an
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Bei Frauen

Super fijne schoenen,

Heb jaren last gehad van de pennen on mijn been Sins ik jullie schoen draag is de pijn en irritatie een stuk minden geworden Mijn dank daar voor , ben blij dan deze schoenen op.mijn pad zijn gekomen. Top stappers Vriendelijke groeten Kenny

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De creativiteit van jullie schoen is top , en de zool van de schoen is een hemels bedje voor me voeten.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? De reacties zijn altijd wel positief en soms zijn mensen verbaast door de kleuren
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Eerlijk gezecht was dat ,toen ik ze aantrok en na 3 dagen me benen en voeten tot rust kwamen. Dat was een hemelse ervaring na 16 zoeken naar een goeie schoeisel voor mij . Fantastisch

Super schoenen goede service

De schoenen passen goed en voelen en zien er kwalitatief erg goed uit. Prijs kwaliteit is inderdaad erg goed.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Bijzonder
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak leuke reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

goede en fijne schoenen, fijne pasvorm

Blanc Mystery Sneaker is een gaaf opdruk materiaal voelt goed aan, zool zit goed, en je voelt niet elk steentje met lopen. ben bang dat de onderkant wel sneller zal slijten dan wenselijk. LRX ONE - Blue is een fijne schoen. stevige zool en loopt lekker. ze moeten wel ingelopen worden.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? wat meer uitgesproken prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? vrijwel gelijk dat er gezegd wordt; blitse schoenen!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? nvt

Top schoen

Dit is een topschoen goed passend

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Goede kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mooie schoenen

Eenvoudig bestellen en afgeleverd volgens afspraak

Mijn bestelling is naar volle tevredenheid en voldoet volledig aan mijn verwachting. Helaas had ik zelf een kortere riem aangeklikt dan de bedoeling was maar hij past nog net.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallend maar toch netjes
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Prachtige (loop)ervaring.

Prachtige schoenen, precies wat ik verwachtte. Prima service, met alles wat daar bij hoort

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijke ervaring
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar positieve
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Niet perse 1 moment. Maar vooral de complimenten en reacties

Toller Schuh

Schuh wie beschrieben, passt genau, Lieferung war super schnell, sind sehr zufrieden

toplevering van topkwaliteit

snelle en correcte levering. Kwaliteit is super. Vorige paar uit 2018 draag ik nog (bijna) elk weekend. Superschoenen voor een mooie prijs.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Net even anders..
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Niet te opvallend model, maar de oplettende kijkers zien het meteen en vragen ernaar..
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De kinderen(pubers) vonden het toen niets, maar nu prachtig ;)

Schoenen zitten weer als gegoten zoals altijd!

Weer geweldig zoals alle andere paren die ik in mijn bezit heb.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijk en supervrolijk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel positieve reacties en complimenten of de gave en aparte schoenen.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Een leerling die zei dat ik ook knaloranje schoenen moest kopen. Dan zou ik één knalgroene en één knaloranje schoen aan kunnen doen, zoals de kleuren van Tilburg met Carnaval.

Chaussures qualitative

Chaussures de qualité livraison rapide commercial conciliant

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? Original

Nog geen ervaring kwa dragen ze zijn nog niet voor nu

Besteld,3 dagen later thuis geleverd en mooi kwaliteit. Bedankt

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nog niet aan gedaan

Prima,op tijd binnen gekomen. Prachtige goed zittende schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Deze zijn mooi en niet standaard
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedereen vindt ze prachtig
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? ?

op tijd bezorgt

leuke prijs tussen de 80 en 125 euro

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? kleur variatie
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? wow
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? jij durft

Sehr gute Beratung (auf Wunsch), optimale website, schnelle Lieferung!

Bei online Bestellung wird Beratung angeboten, die sehr kundenorientiert ist. Die Beschreibungen der Ware ist gut und eindeutig.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die Vielfalt an Farben und Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Sehr oft, auch von Fremden.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Auf offener Straße einen Schuh auszuziehen, damit eine Bekannte den Markennamen lesen konnte.

Unieke schoenen van uitstekende kwaliteit!

Geen alledaagse schoenen die de meest saaie outfit swung kunnen geven. Snel geleverd en van uitstekende kwaliteit!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? uitblinker
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? altijd

Mooie schoenen

Mijn eerste keer maar zeker niet mijn laatste.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Eigenheid
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ze geleverd krijgen

SUPER !!!!! zowel qua produkt als qua afhandeling !!

SUPER !!!!! zowel qua produkt als qua afhandeling !!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? lekker apart
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? heeeeel veeel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? elke dag complimenten krijgen is altijd leuk !

Bunter lustiger Laden

Es lief alles glatt, doch mit Vornamen möchte ich nicht angesprochen werden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Ich hasse schwarz
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Viele
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? ???

Schuhe die zu MIR passen!

Ich muss einfach ehrlich sagen, dass ich die Designes von Lureaux absolut feier. Schon immer hab ich gerne ausgefallene Hemden, Hosen, Schuhe etc. getragen und jetzt kann ich das auch auf Arbeit. :3 Dazu kommt das ich Optiker bin und die Brillen Schhuhe wie die Faust aufs Auge passen. Ich hab einen Schuh bei einem Kunden entdeckt und wollte Ihn unbedingt haben. Danke für die tollen Designes, ich über Glücklich. :3

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die Designes sind wunderschön
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Einmal angehabt bisher und direkt drauf angesprochen worden :)
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Wo ich sie ausgepackt habe, weil ich mich einfach nur gefreut hab diesen schönen Schuh zu besitzen.

Top service !!!

Toffe stijl en perfecte service !!! Bestellen maar !!!

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ