Équipe très réactive et sérieuse qui remplace les modèles de chaussures défectueuses...c'est vraiment top et très sympa de faire ces gestes commerciaux. Je leur accorde toute ma confiance...
Mijn 4e paar schoenen gekocht! Net zoals de vorige keren snel geleverd, uitstekende pasvorm en bovenal erg leuke schoenen. De kwaliteit is erg goed. Zowel de nette schoenen als de sneakers gaan bij mij langer mee dan schoenen van de “grote merken”
super ware, tolle preise und schnelle lieferung
Ik heb inmiddels verschillende paren staan van Lureaux en deze schoenen zitten als gegoten. Altijd anders, altijd uniek en zeer goed betaalbaar
Super schnelle Lieferung und klasse Schuhe
Heb jaren last gehad van de pennen on mijn been Sins ik jullie schoen draag is de pijn en irritatie een stuk minden geworden Mijn dank daar voor , ben blij dan deze schoenen op.mijn pad zijn gekomen. Top stappers Vriendelijke groeten Kenny
De schoenen passen goed en voelen en zien er kwalitatief erg goed uit. Prijs kwaliteit is inderdaad erg goed.
Blanc Mystery Sneaker is een gaaf opdruk materiaal voelt goed aan, zool zit goed, en je voelt niet elk steentje met lopen. ben bang dat de onderkant wel sneller zal slijten dan wenselijk. LRX ONE - Blue is een fijne schoen. stevige zool en loopt lekker. ze moeten wel ingelopen worden.
Dit is een topschoen goed passend
Mijn bestelling is naar volle tevredenheid en voldoet volledig aan mijn verwachting. Helaas had ik zelf een kortere riem aangeklikt dan de bedoeling was maar hij past nog net.
Prachtige schoenen, precies wat ik verwachtte. Prima service, met alles wat daar bij hoort
Schuh wie beschrieben, passt genau, Lieferung war super schnell, sind sehr zufrieden
snelle en correcte levering. Kwaliteit is super. Vorige paar uit 2018 draag ik nog (bijna) elk weekend. Superschoenen voor een mooie prijs.
Weer geweldig zoals alle andere paren die ik in mijn bezit heb.
Chaussures de qualité livraison rapide commercial conciliant
Besteld,3 dagen later thuis geleverd en mooi kwaliteit. Bedankt
Prima,op tijd binnen gekomen. Prachtige goed zittende schoenen
leuke prijs tussen de 80 en 125 euro
Bei online Bestellung wird Beratung angeboten, die sehr kundenorientiert ist. Die Beschreibungen der Ware ist gut und eindeutig.
Geen alledaagse schoenen die de meest saaie outfit swung kunnen geven. Snel geleverd en van uitstekende kwaliteit!
Mijn eerste keer maar zeker niet mijn laatste.
SUPER !!!!! zowel qua produkt als qua afhandeling !!
Es lief alles glatt, doch mit Vornamen möchte ich nicht angesprochen werden.
Ich muss einfach ehrlich sagen, dass ich die Designes von Lureaux absolut feier. Schon immer hab ich gerne ausgefallene Hemden, Hosen, Schuhe etc. getragen und jetzt kann ich das auch auf Arbeit. :3 Dazu kommt das ich Optiker bin und die Brillen Schhuhe wie die Faust aufs Auge passen. Ich hab einen Schuh bei einem Kunden entdeckt und wollte Ihn unbedingt haben. Danke für die tollen Designes, ich über Glücklich. :3
Toffe stijl en perfecte service !!! Bestellen maar !!!