+ kwaliteit + levertijd + prijs + design + comfort - te weinig plaats om ze allemaal te kopen
Prijs/kwaliteit top met mooie motieven
Inmiddels al weer mn 8e paar ( ben de tel kwijt ) En ze lopen heerlijk. Krijg regelmatig complimenten over de schoenen
Super Qualität, perfekte Ausführung - und in Wirklichkeit noch besser als auf den Bildern!
Gute schnelle Lieferung, immer tolle neue Angebote
Bijna iedereen vindt Moureaux schoenen speciaal en mooi.
Wer nicht angesprochen oder auffallen werden möchte sollte diese Schuhe meiden. Ansonsten sehr zu empfehlen, mittlerweile mein zweites und sicherlich nicht das letzte Paar.
Bij mijn Lureaux-schoenen van een half jaar oud liet de folieprint los en scheurde deze. Bij de klantenservice gemeld en een tegoedbon gekregen om een nieuw paar schoenen uit te zoeken. Het oude model was niet meer leverbaar. Prima opgelost, kwaliteit van de nieuwe schoenen kan ik nog niet beoordelen.
Top kwaliteit en correct geleverd
De kwaliteit van de schoenen is erg slecht. Ik begrijp dat je iets minder verwacht dan een goede schoen, omdat de prijs daar ook naar is. Ik heb twee paar schoenen gekocht en direct geretourneerd. Het is geen leer, maar plastic. Geen goede pasvorm voor mij en aangezien het geen leer is gaat dit ook niet vormen. Excuus, maar ik had echt het idee dat je op een Turkse markt deze schoenen voor €15,- kan kopen.
Prima kwaliteit prijs verhouding
Zeer mooie schoen, die kwalitatief zeer goed is. Genagelde hak en genaaide zool, zoals een hoogstaande schoen verreist. Ik beveel ze iedereen aan en voir een mooie democratische prijs.
Ze worden altijd optijd en volgens planning geleverd . En je krijgt ook waar voor je geld .
Goede service, mooie schoenen en riemen tegen een redelijke prijs.
Krijg veel complimenten. :-) Ze zitten lekker en passen overal onder.
snelke bezorging!
Riem is mooi en naar verwachting. Schoenen zijn niet aan te krijgen , jullie zeggen dat ze langer zijn oké maar iemand met een brede wreef komt er niet in dus kan ik ze niet dragen
Altijd aanspraak door mensen die positief zijn over de schoenen. Alleen zolen zouden wat langer mee mogen gaan maar dat mag de pret niet drukken. Gewoon nieuwe er onder en ze gaan weer gewoon mee. Heb nu 4 paar en ben bang (weet heel zeker) dat er nog wel meer bij komen.
Geweldig service met een goede prijs kwaliteit, schoenen en riem zijn prachtig en zitten heerlijk.
Die Schuhe sind schöner als auf den Bildern Einfach nur wunderschönen traumhaft Kann ich nur weiterempfehlen
Mooie schoenen met bijzondere print zitten ook nog een geweldig voor een vriendelijke prijs. Snel opgestuurd
Schoenen van een goede kwaliteit, zien er geweldig uit zeker in combinatie met de bijpassende riem
De schoenen zijn zoals op de afbeelding. De pasvorm is prima.
problemlos
Würde ich immer wieder kaufen