alles ok, passt und einzigartiges Aussehen

problemlos

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? außergewöhnlich
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? fällt auf
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Schön und passgenau wird beschrieben

Würde ich immer wieder kaufen

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Originelle Ideen
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.

Snelle service en erg comfortabele schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Spreekt uit wat je bent. Niet doorsnede.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Erg veel positieve reacties en ook als men het niet mooi vinden is prima daarom ik aan en jij niet.

Alles was ich bisher erhalten habe, hatte die beschriebene Qualität.

Die Lieferzeiten könnten etwas kürzer sein. Ansonsten alles bestens.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Gerade das "Bunte" gefällt mir sehr gut
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Ich führe unter anderem ein Hotel. 90% der Gäste warten bereits morgens darauf, um zu sehen, welche ausgefallenen Schuhe ich trage, da ich täglich wechsle.

Geweldige schoenen

Inmiddels al de nodige paren schoenen gekocht en steeds weer ontzettend tevreden met uitgesproken schoenen, die goed zitten voor een mooie prijs. Erg tevreden.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De uitgesprokenheid.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig krijg ik positieve reacties

Top Qualität gute Preise

Einfach zuverlässig

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Einzigartig
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Fast jeder spricht mich an
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Ein Date

Super mooie schoenen

Heel mooie en goede kwaliteit

Snelle levertijd en mooi en goed product.

Makkelijk bestellen. Leuk dat je korting krijgt. Snelle levertijd. Goed product.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallend dezign
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Af en toe
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Word je de opvolger van Hugo de Jonge.

top

Ziet er prachtig uit

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Veel beter
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Alles super, gerne wieder

Super Schuhe, guter Preis

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Auffällig
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Sehr viele
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Lob und Bewunderung

orginele schoenen voor een kleine prijs!

Ik heb reeds een 6-tal paar schoenen van Lureau, die zitten me goed, ze zijn fantastisch en overal ben je gezien. Onlangs was ik op bezoek bij mijn demente tante ( in een woonzorgcentrum ) en toen ik naar het cafetaria met haar ging en we gingen bijzitten bij andere oudjes, was er één oudje die mijn schoenen opmerkte en toen moest ik mijn schoenen shouwen voor de ganse tafel en wat later voor het ganse cafetaria. Ieder oudje was er over bezig. Voor concerten of fuifgelegenheden draag il m'n muziekinstrumentenschoenen (heb de 2 modellen), voor de dagen dat ik op 'de lappen' ga heb ik mijn wijnflessen(-en glazen)schoenen aan. Voor andere gewone gelegenheden heb ik mijn Wiskunde (formules)schoenen aan of mijn glitter- of mijn luipaardschoenen aan.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze doen mensen glimlachen!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Als extrovert iemand zijn die schoenen soms een aanknopingspunt voor een toffe babbel...
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Zie woonzorgcentrum.

Zalig gevoel aan je voeten

Super mooie schoenen van top kwaliteit

Gewoon top!

Mooi 'fleurig' en voor mij voldoende aanbod, na bestelling ook keurig op de hoogte gehouden en had de schoenen vlot in huis. Oftewel, gewoon dik tevreden zo!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Vrolijk en fleurig, eens wat anders

uitstekend

Goede prijs kwaliteit verhouding

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? de kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? vaak, draag ze iedere dag heb meerdere paren
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? gewoon dat iemand zegt, wat heb jij leuke schoenen, geef dan jullie site vaak door

Fijne en mooie winkelervaring

Overzichtelijke site en je kan snel vinden wat je zoekt. Bestelling gaat makkelijk en snel en de levering is ook snel (mits op voorraad). Echt een aanrader voor iedereen!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De kleur combinaties en breed assortiment
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Mijn man krijgt altijd positieve reacties op zijn schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Als je ze binnen krijgt en ze voor het eerst aantrekt

Geweldig mooie schoenen!

Mijn man vind ze erg mooi en ook belangrijk, ze lopen heerlijk!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zijn zijn op een goede manier “ opvallend”.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel vaak! O wat een mooie schoenen!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Een man die stopte om speciaal naar de schoenen te vragen.

Perfecte schoenen en service!

Super schoenen om op te lopen, en zien er fantastisch uit! De service is perfect had de schoenen in pre order en kwamen ook aan op de datum die gemeld werd!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuke prints en lopen fantastische
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Tot nu toe alleen maar positieve reacties!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mijn schoonmoeder zij, hé Hugo de jong schoenen.

Schoenen zijn mooi communicatie waardeloos

Een maand op mijn schoenen gewacht, nikst geen reactie van jullie gehad op mijn mails. Eerste en laatste keer dat ik iets bij jullie heb gekocht.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.

Vaak prima. 1 miskoop

Goede schoenen die ik echt fijn vind. 1 paar bleek kwalitatief slecht.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Een vriend bleek ook een schoenen tik te heb e. Ontwikkeld.

goed8

Goed verzorgde levering. Snel en compleet met leuke attentie. Schoenen van grote kwaliteit en lopen perfect

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurig en onderscheidendnd

ben er blij mee

mooie schoenen met goede pasvorm

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? aparte designes
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? geregeld
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? een vrouw zei dat ze sexy zijn

Leuke schoenen en snel bezorgd.

Goede pasvorm en leuke designs. Krijg vaak complimenten over de schoenen. Het enige minpuntje is dat er snel krassen op komen als je ermee in de auto rijdt, door tegen je pedalen aan te komen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuke designs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Redelijk vaak

ohne beanstandung, so wie man es sich vorstellt

es wurde binnen weniger Tage geliefert in beanstandfreiem Zustand und der erwarteten Qualität.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? dass sie eben nicht alltäglich sind
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? die schuhe schauen aber sehr gut aus, die passen zu ihnen. darsn erlennt man, dass sie sympathisch sein müssen (und das beim aussteigen aus dem zug)
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? siehe oben

Teleurstellend

Advertenties en marketing zijn top, print op de schoen ziet er geweldig uit, daarom gekocht en niet kritisch gekeken. Toen schoen arriveerde bleek het een kunstof schoen te zijn en waren de hakken genageld. Dit was niet goed gebeurd waardoor krassen op gladde ondervloer en haken in tapijt, moest nageltjes er verder zelf inslaan. Print op de schoen is matig, laat hier en daar al los. Zakje en schoenlepel lijken luxe maar lijken mij ook goedkoop. Nu begrijp ik hoe ze alle korting kunnen geven. Komt op ij over als een chinese schoen, ook qua maatvoering, niet meer als een euro of 60 waard. Al met al teleurstellend en in de marketing getrapt leuke print op een slechte schoen.

snelle levering en ruime keuze

De website is overzichtelijk en de levering gaat snel. De communicatie loopt ook soepel.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Verrassende printen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel leuke gesprekken over de leuke aparte schoenen

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ