Gewoon TOP
Beste Peter, Wat goed om te horen dat de schoenen bevallen. Zo zie je maar weer, voor elke situatie valt er een Lureaux schoen te kiezen. Team Lureaux
onlangs weer een paar prachtige blauwe schoenen gekocht. De schoenen zitten heerlijk en staan fantastisch. Veel complimenten krijg ik over de schoenen. Maar wat een lading mail krijg je daarna van Lureaux. Dagelijks ontvang ik wel, 1 of 2 mailtjes met aanbiedingen, die dan geen aanbiedingen blijken te zijn, herinneringen, cadeau-mails. Echt irritant. En aangezien ik een keer met een ander email bestelde, heb ik nu dubbel zoveel mail. Dit is echt stammen.
Beste Bert, Goed om te horen dat uw nieuwe paar schoenen fantastisch zitten. Waarschijnlijk gaat u nog vele complimenten ontvangen met uw fantastische schoenen. Bedankt voor uw feedback, we nemen dit mee binnen ons bedrijf. Team Lureaux
fijne schoenen en een geweldige service
Beste Max, Goed om te horen dat de schoenen en de service bevallen. Hopelijk krijgt u nog vele leuke reacties door uw schoenen. Team Lureaux
Ich habe das erste Mal im Leben Schuhe online bestellt. Da ich in Läden nur selten fündig werde, hatte ich keine Lust dutzende Schuhe bestellen und zurücksenden zu müssen. Daher war ich skeptisch, die Neugierde am Ende aber doch groß genug. Ich wurde nicht enttäuscht, im Gegenteil. Ausgepackt, anprobiert, behalten. Das zweite Paar hatte ich bereits im Warenkorb und dann doch „zur Sicherheit“ eine Nummer größer bestellt. Leider ist das dann doch etwas zu groß und ich musste es zurück schicken. Ich werde sicher weiterhin Kunde bleiben.
Liebe Sascha, Wie schön zu hören, dass dir das Design der Schuhe gefällt. Wir wünschen Ihnen viel Spaß mit Ihrem neuen Paar. Team Lureaux
Snel geleverd! Maar voor de prijs doen ze goedkoop aan. Verbinding zijn zichtbaar onder de zool. Heel stug materiaal waardoor ze niet comfotabel zitten op druk punten hebben ze het (leer) samen gelijmd
Beste Robert, Goed om te horen dat u tevreden bent met de levering. Wilt u ons een mail sturen waarin u uw feedback geeft? Wij ontvangen graag feedback van u. Onze mail: [email protected] Team Lureaux
Goed advies via chat en gewoon goede schoenen.
Beste Rudolf, Wij wensen u veel plezier van uw schoenen. In de toekomst staan wij graag weer voor u klaar in de chat. Team Lureaux
mooie schoenen prima levering. maar te veel aanbeidingen op de site en mail achteraf. hierdoor weet ik niet of ik terug kom.
Beste Paul, Goed om te horen dat u tevreden bent met uw schoenen. Hopelijk krijgt u nog vele positieve reacties. Bedankt voor uw feedback, zou u ons een mail willen sturen met uw feedback over het probleem dat u ervaren heeft? Mail: [email protected] Team Lureaux
Von der Bestellung bis zur Lieferung alles perfekt funktioniert. Schuhe sehr bequem und gut verarbeitet Das mit dem passenden Gürtel dazu ist das I-Tüpfelchen
Liebe Herbert, Schön zu hören, dass Sie zufrieden sind. Wir wünschen Ihnen viel Freude mit Ihren Produkten. Team Lureaux
J ai été enchantée par l originalité de vos chaussures
Bonjour Julien, Quel plaisir d'entendre que vous êtes enchanté par nos chaussures. Bien sûr, nous aimons entendre cela. Team Lureaux
Livraison dans les délais belle qualité des produits SAV parfait
Bonjour Florence, C'est formidable d'entendre que tout s'est passé à votre goût. C'est comme ça qu'on aime l'entendre. Team Lureaux
Ik geniet van de leuke reacties die ik krijg. Ik heb nu zes paar en het maakt niet uit welke ik aan heb, ze hebben allemaal hun eigen uitstraling. gewoon top schoenen. En lopen perfect, Toppie.
Beste Flip, Wat leuk om te horen dat je al zes paar Lureaux schoenen hebt. Hopelijk krijg je nog vele leuke reacties. Team Lureaux
Die Qualität, die Verarbeitung und das Material sowie die Optik sind erste Klasse!!!
Liebe Florian, Vielen Dank für die positive Antwort. Wir wünschen Ihnen viel Freude mit Ihren Produkten Team Lureaux
Einfache Bestellung Schnelle Lieferung Unkomplizierter Umtausch wegen falscher Bestellung Alles super!
Liebe Chris, Freut mich zu hören, dass der Prozess reibungslos verlaufen ist Wir freuen uns darauf, Sie in Zukunft wieder zu bedienen. Team Lureaux
Mooie schoenen en goede service!!
Ursprüngliche Bewertung
Tot de verkoop wordt je goed geholpen als er dan wat is geven ze antwoord met eventueel een oplossing. Werkt dat niet hoor je niks meer.
Commande et livraison respectées Produit conforme à mes attentes
Bonjour Sylviane, C'est bon d'entendre que le produit répond à vos attentes. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec vos produits. Team Lureaux
Sehr schnelle Lieferung, perfekte Passform und exzellente Verarbeitung, Ich freue mich, bei euch Kunde sein zu dürfen! Ich bestelle wieder bei dir, mir gefallen die Hilden Goldy, wenn sie mit Gürtel im Angebot sind, werde ich sie bestellen!
Liebe Joachim, Schön zu hören, dass Sie so zufrieden sind. Das hören wir gerne. Team Lureaux
Die Schuhe sind von außergewöhnlichem Design. Ich habe schon mehrere Paare. Die Qualität ist nicht zu beanstanden. Die Größenempfehlung stimmt. Toll sind die jeweils dazu passenden Gürtel. Aufgrund des Vertriebssystems sind die Preise konkurrenzlos niedrig. Jederzeit wieder!
Liebe Gunther, Vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Wir wünschen Ihnen viel Freude mit Ihren Produkten. Team Lureaux
Echt wel te veel email deal spamming jongens. ik ben graag op de hoogte en wil wel eens een deal doen maar dit is echt te veel. ik hou van schienen naar ga echt niet elke week een oaar kopen. Het allerslechtste dat jullie in deze zin gedaan hebben is zo een mailtje na een aankoop sturen om een tweede paar dat dan samen gestuurd kan worden om kosten en mileutoestanden te besparen. heb dat gedaan en toch kwam het apart aan, niks milieu. goedkope narketing truc die wrang snaakt. product is leuk. wat geduld en laat mond aan mond reclame wat meer haar werk dien.
Beste Frederik, Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw paar schoenen. Bedankt voor uw feedback omtrent de marketing, als u wilt kunt u ons een mail sturen met feedback. Deze feedback zullen wij meenemen. Onze mail: [email protected] Team Lureaux
Schnelle korrekte Lieferung. Sehen genau so aus, wie sie angeboten werden.
Liebe Roland, Schön zu hören, dass alles gut läuft. Wir wünschen Ihnen viel Spaß mit Ihren Schuhen. Team Lureaux
Zeer betrouwbaar bedrijf en uitstekende service en een Top product, gedurfd maar zo'n leuke reacties Gr. Jo
Beste Jo, Bedankt voor uw leuke reactie. Wij wensen u veel plezier van uw product(en). Team Lureaux
Ik droeg ze nog niet, maar ik zal het bloemetjesmotief graag dragen om de lente aan te kondigen.
Beste Rudi, Wij wensen u alvast veel plezier met het dragen van uw schoenen. Hopelijk gaan de schoenen bevallen. Team Lureaux
Heb model Mystery besteld i.c.m. bijpassende riem. Snel ontvangen en keurig verpakt, heel professioneel. Schoenen zien er waanzinnig mooi uit, hou ik echt van. Moet ze nog wel even inlopen, maar heb er vertrouwen in dat ze straks prima zullen passen.
Beste Marcel, Leuk om te horen dat de schoenen bevallen. Wij wensen u er veel plezier van. Team Lureaux
Levering was snel en netjes en ruil actie is snel afgehandeld
Beste Ton, Fijn om te horen dat het ruilen van producten goed is verlopen. In het vervolg staat team Lureaux graag weer voor u klaar. Team Lureaux
Ursprüngliche Bewertung
Levering was snel en netjes maar ruil actie geen feedback status na 3 dagen. Nog steeds geen feedback
Schnelle Lieferung und tolle Schuhe sper Qualität
Liebe Christian, Freut mich zu hören, dass dir die Qualität der Schuhe gefällt. Team Lureaux
Article de qualité. Bien emballé. Fidèle aux photos.
Bonjour Victor, C'est bon d'entendre que vous aimez le produit. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec. Team Lureaux