Super schoenen super service

Gewoon TOP

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Out of the box
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Meeste mensen reageren heel positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Date met een dame die gek is op Italië en ik droeg mijn Bella Ciao model.

prachtige schoenen, maar heel veel mail

onlangs weer een paar prachtige blauwe schoenen gekocht. De schoenen zitten heerlijk en staan fantastisch. Veel complimenten krijg ik over de schoenen. Maar wat een lading mail krijg je daarna van Lureaux. Dagelijks ontvang ik wel, 1 of 2 mailtjes met aanbiedingen, die dan geen aanbiedingen blijken te zijn, herinneringen, cadeau-mails. Echt irritant. En aangezien ik een keer met een ander email bestelde, heb ik nu dubbel zoveel mail. Dit is echt stammen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? kleurrijk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? altijd
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

leuke schoenen goede pasvorm

fijne schoenen en een geweldige service

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? apart
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? best veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? valt op

Anprobiert, passt!

Ich habe das erste Mal im Leben Schuhe online bestellt. Da ich in Läden nur selten fündig werde, hatte ich keine Lust dutzende Schuhe bestellen und zurücksenden zu müssen. Daher war ich skeptisch, die Neugierde am Ende aber doch groß genug. Ich wurde nicht enttäuscht, im Gegenteil. Ausgepackt, anprobiert, behalten. Das zweite Paar hatte ich bereits im Warenkorb und dann doch „zur Sicherheit“ eine Nummer größer bestellt. Leider ist das dann doch etwas zu groß und ich musste es zurück schicken. Ich werde sicher weiterhin Kunde bleiben.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Sie sind einfach nicht langweilig, sondern ein Hingucker, zum ansonsten schlichten Outfit.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? 1x getragen und zig mal auf die Schuhe angesprochen worden. Ein Geschäftspartner fragte sofort, „ob sie von den Holländern sind“. Da kannte sich jemand offensichtlich aus…
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Dass sie auf Anhieb gepasst haben, ein seltenes Erlebnis bei meinen Schuhen.

Snel geleverd goedkope kwaliteit

Snel geleverd! Maar voor de prijs doen ze goedkoop aan. Verbinding zijn zichtbaar onder de zool. Heel stug materiaal waardoor ze niet comfotabel zitten op druk punten hebben ze het (leer) samen gelijmd

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Goed advies via chat en gewoon goede schoenen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Keer iets anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Verschilt per schoen

te veel mail

mooie schoenen prima levering. maar te veel aanbeidingen op de site en mail achteraf. hierdoor weet ik niet of ik terug kom.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? valt op
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? constant

Top Preis Leistung Verhältnis

Von der Bestellung bis zur Lieferung alles perfekt funktioniert. Schuhe sehr bequem und gut verarbeitet Das mit dem passenden Gürtel dazu ist das I-Tüpfelchen

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Schuhe der anderen Art, mit welchen man ein Statement setzen kann
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Leute blicken oft zuerst auf die Schuhe, noch nie etwas negatives gehört, manchmal ein wenig ausgeflippt
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Ravi

J ai été enchantée par l originalité de vos chaussures

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? N/A
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? N/A
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? N/A

Tout est ok

Livraison dans les délais belle qualité des produits SAV parfait

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? Les couleurs et motifs
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? Que des avis positifs

Een geweldige ervaring om van jullie schoen te genieten.

Ik geniet van de leuke reacties die ik krijg. Ik heb nu zes paar en het maakt niet uit welke ik aan heb, ze hebben allemaal hun eigen uitstraling. gewoon top schoenen. En lopen perfect, Toppie.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze zijn speciaal en prachtig
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd leuke reacties.Dan vragen ze me waar kun je die kopen. Bij Lureaux.com bestellen.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Als de schoenen bezorgd worden.En ze dan aantrek dan geniet ik.

Traumhaft

Die Qualität, die Verarbeitung und das Material sowie die Optik sind erste Klasse!!!

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.

Alles prima, schnell, unkompliziert, gutes Preis-Leistungs-Verhältnis!

Einfache Bestellung Schnelle Lieferung Unkomplizierter Umtausch wegen falscher Bestellung Alles super!

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Vor allem das Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Das Lob eines Mode-Designers

Mooie schoenen

Mooie schoenen en goede service!!

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ja schoenen en riemen zijn leuk
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Iedereen vind ze gaaf

première commande très concluante

Commande et livraison respectées Produit conforme à mes attentes

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? originalité
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? whaou

Super Schuhe und Gürtel

Sehr schnelle Lieferung, perfekte Passform und exzellente Verarbeitung, Ich freue mich, bei euch Kunde sein zu dürfen! Ich bestelle wieder bei dir, mir gefallen die Hilden Goldy, wenn sie mit Gürtel im Angebot sind, werde ich sie bestellen!

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? die Muster und die Farben
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? immer positive Reaktionen und Bewunderung
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? in Singapururlaub, wo mich Menschen darauf ansprachen

Mal andere Schuhe!

Die Schuhe sind von außergewöhnlichem Design. Ich habe schon mehrere Paare. Die Qualität ist nicht zu beanstanden. Die Größenempfehlung stimmt. Toll sind die jeweils dazu passenden Gürtel. Aufgrund des Vertriebssystems sind die Preise konkurrenzlos niedrig. Jederzeit wieder!

• Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Man wird oft positiv angesprochen.

Veel te veel email spamming, incl marketing trucs. minder zou beter zijn

Echt wel te veel email deal spamming jongens. ik ben graag op de hoogte en wil wel eens een deal doen maar dit is echt te veel. ik hou van schienen naar ga echt niet elke week een oaar kopen. Het allerslechtste dat jullie in deze zin gedaan hebben is zo een mailtje na een aankoop sturen om een tweede paar dat dan samen gestuurd kan worden om kosten en mileutoestanden te besparen. heb dat gedaan en toch kwam het apart aan, niks milieu. goedkope narketing truc die wrang snaakt. product is leuk. wat geduld en laat mond aan mond reclame wat meer haar werk dien.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? kleurtjes en abstracte oatronen altijd leuk. check van bommel. ga die tour ook wat meer op
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? vaak

Außergewöhnliche Schuhe

Schnelle korrekte Lieferung. Sehen genau so aus, wie sie angeboten werden.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Bekomme ich nur bei euch
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Ich habe erst das erste Paar bestellt

TOP

Zeer betrouwbaar bedrijf en uitstekende service en een Top product, gedurfd maar zo'n leuke reacties Gr. Jo

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? gedurfd
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? veel leuke reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? da mensen naar je schoenen wijzen en lachen

Ik hoop maar dat ze niet snijden in de hielen!

Ik droeg ze nog niet, maar ik zal het bloemetjesmotief graag dragen om de lente aan te kondigen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? eyecatcher, blikvanger
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? ik droeg ze nog niet
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? ze uit de doos halen

Waanzinnig mooie schoenen

Heb model Mystery besteld i.c.m. bijpassende riem. Snel ontvangen en keurig verpakt, heel professioneel. Schoenen zien er waanzinnig mooi uit, hou ik echt van. Moet ze nog wel even inlopen, maar heb er vertrouwen in dat ze straks prima zullen passen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Die kunnen ook heel mooi zijn, maar voor afwisseling is zo'n opvallende schoen erg leuk.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Kan ik nu nog niet zeggen, ik heb ze net. Heb eerder wel een opvallend paar van een ander merk gehad en daarop veel positieve opmerkingen ontvangen

Levering was snel en netjes en ruil actie is snel afgehandeld

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Origineel
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Waar heb je die gekocht
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Deze stijl niet bij jou verwacht

Schöne Schuhe

Schnelle Lieferung und tolle Schuhe sper Qualität

Très rapidement reçu et très content

Article de qualité. Bien emballé. Fidèle aux photos.

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? Originales et belles
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? Pas encore porté
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? A la réception

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ