Levering was snel en netjes en ruil actie is snel afgehandeld
Beste Ton, Fijn om te horen dat het ruilen van producten goed is verlopen. In het vervolg staat team Lureaux graag weer voor u klaar. Team Lureaux
Ursprüngliche Bewertung
Levering was snel en netjes maar ruil actie geen feedback status na 3 dagen. Nog steeds geen feedback
Schnelle Lieferung und tolle Schuhe sper Qualität
Liebe Christian, Freut mich zu hören, dass dir die Qualität der Schuhe gefällt. Team Lureaux
Article de qualité. Bien emballé. Fidèle aux photos.
Bonjour Victor, C'est bon d'entendre que vous aimez le produit. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec. Team Lureaux
Ik heb twee paar schoenen gekocht. Ze zien er natuurlijk geweldig uit en niet onbelangrijk, het loopt ook nog prima.
Beste Renze, Fijn om te horen dat de schoenen bevallen. Hopelijk ontvangt u nog vele leuke reacties. Team Lureaux
Mooi comfortabel product met een heel vlotte levering. Goede uitleg voor bepaling schoenmaat.
Beste Danny, Fijn om te horen dat u het product goed ervaart. Hopelijk heeft u er nog veel plezier van. Team Lureaux
Meerdere schoenen al gedragen. Zitten altijd super. Soms ff zelf de hiel uitkloppen ivm stiknaad. Past altijd bij tweifel 1 maat groter doen. En in het echt zijn ze nog mooier dan op de foto. De riem is een must voor de man van tegenwoordig.
Beste Gert, Bedankt voor uw mooie reactie. Tof om te horen dat u de schoenen zelfs mooier vind in het echt. Team Lureaux
Heel tevreden
Beste Lionel, Fijn om te horen dat u tevreden bent en de service naar wens is. Team Lureaux staat graag voor u klaar. Team Lureaux
Da leider zum Zeitpunkt meiner Bestellung einiges nicht lieferbar war, habe ich meine zweite Wahl zuerst bestellt. Bestellberatung, Lieferung und Produkt einwandfrei! Ich werde des Öfteren einfach auf die homepage gehen und mit Sicherheit weitere Produkte bestellen! Wünschenswert wäre noch elastische Schuhbänder, die man nicht binden muß!
Liebe Jürgen, Vielen Dank für Ihre positive Antwort. Wir wünschen Ihnen viel Spaß mit Ihren Schuhen. Hoffentlich erleben Sie noch viele lustige Momente mit Ihren Lureaux-Schuhen. Sie können uns eine E-Mail mit Feedback zu den elastischen Schnürsenkeln an [email protected] senden. Team Lureaux
Ich besitze mehrere Schuhe von Lureaux. Die verschiedenen immer kreativen Designs sind toll. Es macht Spaß, auf der Homepage zu stöbern. Die Schuhe tragen sich gut und ich werde regelmäßig auf die Schuhe angesprochen. Weiter so.
Liebe Winfried, Vielen Dank für Ihre positive Antwort. Wir wünschen Ihnen viel Spaß mit Ihren Schuhen. Team Lureaux
Delivered on time
Dear David, Glad to hear that you liked the shoes and that they were delivered on time. We wish you a lot of fun with your pair of shoes. Team Lureaux
Fijne goed zittende en moderne schoenen. Een lust voor het oog!
Beste Michèl, Goed om te horen dat u plezier heeft van de schoenen. Hopelijk volgen er nog vele positieve reacties. Team Lureaux
sehr schneller Versand, toller Schuh, aber leider ein Schuh mit Materialfehler (Fleck).
Liebe Ingo, Ärgerlich zu hören, dass der Schuh mit einem Materialfehler angekommen ist. Sie erreichen uns per E-Mail [email protected] Team Lureaux
prima leuke schoenen voor een prima prijs
Beste Ron, Fijn om te horen dat u de schoenen leuk vind. Laat die leuke reacties maar komen ;) Team Lureaux
Complete set gekocht. Schoenen, blouse en riem met dezelfde print. Staat erg goed.
Beste Ron, Wat leuk om te horen dat u een hele Lureaux outfit in uw collectie heeft. Hopelijk volgen er nog vele complimentjes. Team Lureaux
De schoenen zijn van goed kwaliteit, lopen goed, er is een ruime keuze en zijn gelukkig ook in kleinere maten verkrijgbaar. Zeker niet voor iedereen i.v.m. de afwijkende kleurstellingen. Blijft wel 'uitdagend' om met deze schoenen te lopen, maar geeft wel kleur aan het leven.
Beste Bennie, Super om te horen dat de schoenen bevallen. Lureaux schoenen zijn ontworpen om kleur aan het leven te geven, gelukkig ervaart u dat ook zo. Team Lureaux
Goede kwaliteit mooi design en een super snelle levering
Beste Rodney, Fijn om te horen dat de producten bevallen. Hopelijk krijgt u nog vele positieve reacties. Team Lureaux
Ich habe mittlerweile 4 Mal Schuhe gekauft und oft getragen. Ich bin jedes Mal von der Optik und der Passform begeistert. Die Schuhe tragen sich sehr gut. Einzig ein Modell hatte anscheinend eine relativ empfindliche Oberfläche, so dass es nach einer Tanzveranstaltung sehr unschöne Abnutzungen gab. Die Lieferung und auch die Angebote sind super. Ich habe auch grundsätzlich den Gürtel mit gekauft - Topp.
Liebe Robert, Schön zu hören, dass Sie bereits 4 Paar Lureaux-Schuhe haben. Wir würden gerne wissen, welches Modell beschädigt wurde. Sie können uns eine E-Mail an [email protected] senden. Team Lureaux
zeker je maat kiezen dat je normaal hebt, bij mij zitten ze echt supper, heerlijk gevoel.
Beste Patrick, Fijn om te horen dat de schoenen goed zitten. Zo horen we het graag. Team Lureaux
Allereerst is de wijze van bestellen en leveren fantastisch. Schoenen en passende riem besteld. Beide passen prima. Wel is de zool van de schoenen van minimale kwaliteit. Ook de print op de schoen is na een paar dagen dragen al licht beschadigd. Beetje jammer! Al met al een leuke schoen.
Beste Jan, Goed om te horen dat het bestellen en de levering naar wens is. Wij horen graag meer over de beschadiging op uw schoen. U kunt ons een mail sturen op [email protected] Team Lureaux
Passen perfect, snelle levering, goede prijs
Beste Ton, Fijn om te horen dat alles naar wens is en goed is verlopen. Team Lureaux
Hele gave schoenen, ik heb 3 paar en krijg vaak leuke opmerking. Na een dag zijn ze wel wat klam, ze ademen niet heel goed.
Beste Jaap, Fijn om te horen dat de schoenen bevallen. Graag horen wij bij welke modellen u een klam gevoel ervaart. U kunt een mail sturen naar [email protected] Team Lureaux
Die abgebildeten Schuhe, die ich gekauft habe, sahen in Wirklichkeit genauso aus wie auf der Internetseite. Bei manchen Anbietern ist die Qualität auf Fotos besser als in live. Ich bestelle jederzeit gerne wieder. Tolle Auswahl macht weiter so
Liebe Stefan, Freut mich zu hören, dass Sie die Schuhe nach Ihren Wünschen erhalten haben. Team Lureaux
Echt fantastische schoenen. Ik heb al 7 paar Lureaux, inclusief riem, en ben zeer tevreden. Ook compleet met schoenenzak en schoenlepel geleverd. Enige minpunt: Als je eenmaal in hun bestand staat, wordt je gebombardeerd met emails. Dat mag wel wat minder.
Beste Arnold, Wat een top compliment om te horen dat u al 7 paar Lureaux schoenen hebt. Bedankt voor uw feedback omtrent de mailtjes. Team Lureaux
Super Ware blitzschnelle Lieferung Netter Kontakt
Liebe Jan, Freut mich zu hören, dass die Lieferung gut geklappt hat. Team Lureaux
Schoenen die als gegoten zitten en van super kwaliteit. Mooie afwerking. Zeker een aanrader .
Beste Sven, Fijn om te horen dat de schoenen bevallen en lekker zitten. Zo horen we het graag. Team Lureaux