Der etwas andere Schuh

Ausgefallenes Design ,guter Preis

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Andere Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Begeisterung
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Noch keine

toppie geregeld

makkelijk snel en correct uitgevoerd

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? outstandibg!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? altijd opmerkelijk
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? dat ik mijn voet op de bar legde om even te laten zien hoe "echte " schoenen eruit zien

Socken gab es umsonst dazu

Gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie schoenen zitten lekker

Bestellen en bezorgen ging snel en makkelijk

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Een keer wat anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vette schoenen

Schnell mal was Besonderes bestellen

Gute Produktbeschreibungen und sehr gute Abbildungen auf euren online-Seiten aber beim hin- und- her-navigieren hakt und ruckelt es , jedes Mal , und deswegen Punktabzug.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? They made my day
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Jedes Mal Reaktionen insbesondere von Damen und in der Regel positiv

Tolle Qualität und passt

Bin sehr zufrieden. Schnelle Lieferung Schuhe passen und sind sehr bequem. Werde noch mehr kaufen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Bon site respecte les délais

Très bonne expérience, respect des délais de livraison site expliquant bien les tailles pas de surprise à l'arrivée

Tolle Schuhe und kurze Lieferzeit, TOP!

Toller Support

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Bunte Optik
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.

Faszinierend würde Spok sagen.

Die Schuhe sind genauso wie ich es mir vorgestellt habe.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Ich finde die Farbe Klasse.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Das wird sich noch heraus stellen.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Das Auspacken.

Schnelle Bearbeitung, tolle Qualität, sind begeistert!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, prachtige schoenen!

Schoenen worden geleverd met hoesje/tasje en schoenlepel. Zitten ook heerlijk!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Schoenen vallen precies op maat en zeer snelle levering. Top bedrijf

Top bedrijf.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze zijn niet saai net zoals de zwarte/ bruine
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? De schoenen vallen op en dan krijg je gelijk reactie
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik niets maar mijn man wel voor hem koop ik altijd bij jullie. Dus hier kan ik geen antwoord op geven

Mooie schoenen voor een eerlijke prijs

Snel . Altijd correct. Super service. .pracht schoenen als je van iets anders houd als altijd maar zwart

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Gewoon weer eens wat anders als het saaie werk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat vrouwen tegen hun man zegt zie je die man is tenminste van deze tijd

Mit diesen Schuhen fällt man positiv auf!

Schnelle Lieferung von sehr guter Ware.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Individueller
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Viele positive Reaktionen

P#rno!

Ich habe mir die Schuhe mit dem dazu farblich passenden Gürtel gekauft. Die Lieferung kam, wie bepriesen, innerhalb von drei Tagen bei mir zu hause an. Der Auftritt mit den Schuhen ist immer auffällig. Die meisten Komplimente bekomme ich erstaunlicherweise, wie auch bei anderen auffälligen Schuhen, von Männern. Das beste Kompliment kam jedoch von einer Frau: "Wenn die Schuhe meine Größe hätten, ich würde sie Dir vom Fuß reißen." Die Größe, hier 42, passt. Ich trage sonst auch die 42. Die optische und haptische Qualität erfüllt meine Erwartungen an Schuhe dieser Preiskategorie. Es werden nicht die letzten Schuhe sein die ich mir von Lureaux kaufen werde.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? die Auffälligkeit
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? als wäre ich mit einem schönen Hund spazieren
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Das eine Frau, nach dem sie die Schuhe zum ersten Mal an mir gesehen hat, ein zweites Mal auf mich zukam und mir sagte, sie würde mir die Schuhe vom Fuß reißen, wenn sie ihre Größe hätten.

Snelle levering prachtige schoenen

Hele mooie schoenen met een prachtige print. En ze zitten mij als gegoten,lopen lekker. Donderdag besteld volgende dag al geleverd. Toen constateerde ik dat er op een schoen een witte streep zat, het leek wel op een beschadiging. Heb een berichtje gestuurd naar Lureaux en verteld wat ik er van vond. Paar keer met hun gechat en een week later op donderdag de schoenen retour gestuurd. En tot mijn verbazing kon ik zaterdags alweer een paar nieuwe schoenen in ontvangst nemen. Dit noem ik nou een goede service petje af voor Lureaux.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De schoenen zijn kleurrijk en dat spreekt mij aan
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Krijg regelmatig een reactie van mensen en vinden het dan ook hele mooie schoenen en dan zeg ik meestal dat ze maar eens moeten kijken op jullie site.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik heb alleen maar leuke momenten met mijn schoenen.

Geweldige schoenen super snelle bezorging

Super schoenen met geweldige printen !!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Gewoon super modern
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Wij zijn 10 weken geleden in Slagharen komen wonen vanuit het westen hier kijken ze nog echt van zeker fan van Hugo de Jong mijn echtgenoot draagt al ruim 20 jaar aparte schoenen. Op het werk onder zijn verplicht zwart dan deed hij lakschoenen. Zelfs dan vroegen ze in Dordrecht Jaap moet je gaan dansen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Kleine kinderen die zeggen whow er staan scooters op die schoenen

Super schöne schuhe

Schnelle Lieferung, alles bestens.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en fijne kwaliteit.

Dat niet alle schoenen er zo uit zien als op de foto.

Dit schrijf ik omdat ik met name teleurgesteld was over de schoenen (mistery)de kleur.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Kei gave schoenen man!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat iedereen je in de kantine aanspreken! Wat een toffe (Tretels)

Supervet on stage

Mooie collectie. Snelle levering en mooie kwaliteit. Bij 1e optreden al veel complimentjes gehad.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zeker gelijkwaardig. Spreek uit ervaring
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Toen we ze de eerste keer on stage aanhadden

Heel mooi

Schoenen zijn mooi en comfertabel prachtige afwerking van de schoenen en riem.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze vallen op. En niet iedereen heeft ze.

zeer mooie schoenen

bestellen was zeer eenvoudig, grote keuze uit mooie schoenen! snel geleverd wat dat betreft top. de nasleep van mailtjes zou naar mijn idee minder mogen. wat kwaliteit betreft ben ik nog niet heel tevreden, de punten van de schoenen slijten best snel

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? je stapt uit de kudde
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? alleen maar, mensen kijken meteen naar de schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? positieve reacties van zowel mannen als vouwen

Hele mooie schoenen.

Voor de 2e keer schönen besteld, snel On huis, goede maat en goede pasvorm

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Je stapt uit de massa.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig

Alles Top!

Schuhe passen super und sind sehr bequem. Der Versand war schnell und alles gut verpackt. Give a aways die beigepackt sind, sind praktisch

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Große Extravaganz

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ