Prachtige mooie super coole schoenen… echte blikvangers.
Beste Anita, Leuk om te horen. Veel plezier ervan. Team Lureaux
Netjes verpakt
Beste Jan, Veel Plezier ervan Team Lureaux
Inmiddels het 4e paar al besteld. Prijs/Kwaliteit is dik in order. Snelle levering in een keurige, nette doos inclusief schoenenzak en schoenlepel. Iedere keer weer nieuwe modellen. Ik hou ervan!
Beste Marcel, Leuk om te horen dat u al meerdere paar schoenen heeft van ons. Wij wensen u er veel plezier van. Team Lureaux
Klasse zoals ze elke keer met mooie spullen komen. Site werkt uitstekend en je krijgt wat ze beloven. Levering supersnel meestal de volgende dag. Ga zo door boys
Fantastische schoenencollectie met goede pasvorm, alsof je pantoffels/sneakers aantrekt. Ik moest deze Pantera's hebben vanaf het moment dat ik ze zag. De wat "agressieve" en compleet "over de top" manier van hoe de mailings verstuurd worden past niet bij de kwaliteit van de schoenen. Dat je jezelf als merk wil onderscheiden, mag "over de top", maar sla niet door. Mailings, mogen geen "spam" worden, anders haken mensen af, hoe goed de schoenen ook zijn.
Snelle levering. Chic verpakt. Geweldig om als kado te geven.
Beste Joly, Leuk om te horen! Team Lureaux
Mijn 3e paar gisteren binnen gekregen., de Bluetasitic incl riem Heb reeds de blue flowerbed incl riem en silverspider incl riem. Draag ze veel, zitten super echt perfect zelfs, komen binnen in een wel heel mooie schoenendoos, met schoenlepel, riem netjes verpakt...werkelijk SUBLIEM....prijs kwaliteit meer dan waard. Voordeel is ook je kunt op site zien als model ze aan heeft onder een spijkerbroek bijvoorbeeld, werkelijk goed over nagedacht! pssssst, 4e paar zal zeker niet lang duren, Blue breeze incl riem....... gr Erik
Beste Erik, Super leuk om te horen dat u een grote fan bent van ons merk! Fantastisch. Wij wensen u met alle schoenen heel veel plezier ervan. Team Lureaux
Voor het eerst besteld bij jullie. Was blij verast mooi product zitten heerlijk en wat een klasse aan je voet
Beste Elvira, Leuk om te horen! Veel plezier ervan. Team Lureaux
Prachtige mooie schoenen en riem besteld. Volgende dag geleverd en ontvangen Gelijk aangetrokken en wat zit dat goed zeg. Pas mijn 2e bestelling bij Lureaux, maar dat worden er meer in de toekomst.
Beste Jason, Leuk om te horen. Zo horen wij het graag. Wij wensen u er veel plezier van. Team Lureaux
Ik heb nu 3 paar schoenen en 2 riemen. Ik heb 1 paar waar volgens mij een soort lakfilm op zit. Deze laat snel beschadigingen zien in de vorm van witte streepjes en vlekken. Het lijkt er op dat de schoenen met de meeste glans, de zwakste toplaag hebben. Ook is er 1 riem waar de toplaag van los laat. Dit heb ik gemeld en kreeg de tip om dit, op kosten van de Lureaux, te laten repareren bij de schoenmaker. Op zich mooi, maar de schoenmaker vindt de toplaag te dun om er iets aan te doen. Lureaux is een bedrijf waar ik een goed gevoel bij heb. Wel zullen ze de kwaliteit goed in de gaten moeten houden.
Beste Herman, Vervelend om te horen dat u dit ervaart. Ik zal u nogmaals vragen om contact op te nemen via de mail. Wij zullen kijken voor een passende oplossing. Wij doen er alles aan om onze kwaliteit goed te houden en te verbeteren. Dit hoort dus niet. Team Lureaux
Toller Schuh, sehr angenehm zu tragen :-)
Gut zu hören! Wir wünschen Ihnen viel Spaß. Team Lureaux
schnelle Lieferung und gute Verarbeitung der Produkte. Habe sie aber erst eine Woche.
Das ist gut zu hören. Sie werden viel Freude daran haben. Team Lureaux
Veel leuke reacties. Ik ga nooit meer gewone schoenen dragen. Enige nadeel is dat ze achteraan wat snijden, maar dat gaat wel over.
Beste Roeland, Leuk om te horen dat u zeer tevreden bent over de schoenen. Vervelend om te horen dat de schoenen achteraan snijden. U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Dan kijken wij naar een oplossing. Team Lureaux
Schoenen hebben een goede pasvorm en lopen heerlijk. Mooie designs die bij veel mensen in de smaak vallen.
Beste Ad, Leuk om te horen. Wij doen ons best om steeds weer een leuke/kleurrijke nieuwe collectie uit te brengen. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Team Lureaux
J'en suis à ma 4ième paire de chaussures LUREAUX. Grand confort et belle qualité de fabrication avec une grande originalité des formes et des couleurs. Le modèle Panthéra fait beaucoup d'effets auprès de mes étudiants et mes amis... Bravo continuez à être très original
Très agréable à entendre. Merci pour votre avis. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec les 4 modèles Lureaux. Team Lureaux
Super ,heel netjes verpakt . Heel snel geleverd gewoon Top en ze lopen prima
Beste Berrie, Goed om te horen. Wij wensen u er veel plezier van. Team Lureaux
Snelle levering mooie schoenen en accesoires. Ze lopen lekker.
Beste J H, Veel draag plezier ervan! Team Lureaux
Lureaux heeft prachtige schoenen voor een zeer schappelijke prijs. Snelle levering. 1 nadeel is wel de hoeveelheid mail. Heb je net schoenen gekocht, dan volgt er een lading mail met bonussen en kortingen die niet altijd duidelijk zijn. Graag zie ik in één oogopslag wat dan de korting is. Nu moet je eerst de hele bestelling afronden om de korting te zien. Erg ingewikkeld en niet klantvriendelijk. Maar de schoenen zijn geweldig, daar gaat het om.
Beste Bert, Super om te horen dat de schoenen geweldig zijn! Zo horren wij het graag! Vervelend om te horen dat u de mails niet fijn vindt. Wij zullen dit intern bespreken. Voor nu heel veel plezier ervan. Team Lureaux
Gegeven als kado aan mijn vader! Super mooi, goede kwaliteit en snelle levering
Beste Wendy, Leuk! Daar zal die vast blij van zijn geworden! Team Lureaux
De schoenen werden keurig op tijd bezorgt door DHL. Meteen uitgepakt en ze zagen er werkelijk fantastisch uit. Meteen passen! De maat is goed maar de hiel voelt strak en bij het lopen voel ik me een vrouw die niet op hakken kan lopen. Maar goed dat zal even wennen zijn. Na 1 dag op mijn nieuwe Bronzi Triangle, waarbij ik maar weinig heb gelopen, had ik een flinke blaar op mijn hiel. Helaas kon ik daardoor mijn red spiders niet goed uitproberen. De schoenen hebben nu een paar weken op de spanners gestaan, maar de hiel blijft niet comfortabel. Dat is jammer want het zijn mooie schoenen waar je in gezien wilt worden. Misschien kan de productie van de hiel wat soepeler gemaakt worden?
Beste Frank, Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat de schoen niet lekker zit en dat u er zelfs blaren op loopt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. U zou een mail kunnen sturen naar [email protected]. Wij zullen dan naar een passende oplossing kijken. Ik hoor graag van u. Team Lureaux
Ich hab noch nie so viele Schuhe gehabt, wie jetzt. Die Designs mit den jewiligen Kleidungen unterschiedlich zu kombinieren ist wirklich super. Mit diesen Schuhen bin ich immer gut angezogen und kann von "offiziell" bis "Freizeit" alles damit machen.
Vielen Dank für Ihre sehr nette und positive Bewertung! Schön zu hören, dass du die Shirts mit den Schuhen kombinierst. Wir wünschen viel Spaß mit den Schuhen und Shirts! Team Lureaux
Fantastisch bedrijf, snelle betrouwbare levering, prachtige schoenen, lopen zalig. Goede klantenservice. Enige minpuntje. Bij veel van de schoenen, als er eenmaal een beschadiging op zit, bijvoorbeeld op de neus,.. dan valt dat niet meer "weg te poetsen" met bijvoorbeeld schoenpoets.
Beste Christiaan, Leuk om te horen dat u er blij mee bent! Vervelend om te horen dat de schoen is beschadigd. U kunt altijd een mail sturen, zodat wij naar een passende oplossing kunnen kijken. Een beschadigde neus is natuurlijk niet de bedoeling. Team Lureaux
Habe 2 paar gekauft und werde weitere kaufen. Sie sind sehr bequem und fühlen sich super an. Normalerweise trage ich premiumschuhe von einem anderen hersteller welche das doppelte kosten. Hätte nicht gedacht das lureaux da mithalten kann. Gut, kein leder, aber trotzdem fühlt sich der schuh super an und passt sich dem fuß optimal an. Top.
Schön zu hören, dass Sie mit den Schuhen zufrieden sind. Wir tun unser Bestes, um die Qualität kontinuierlich zu verbessern. Wir bemühen uns um ein gutes Preis-Leistungs-Verhältnis. Team Lureaux
Ik ben zeer tevreden over dit merk. Ik heb inmiddels 6 paar gekocht........ Ze zijn dus lichtelijk verslavend. Minpuntje is de vrij agressieve marketing/mailings.
Beste Barry, Leuk! Een echte Lureaux fan zo te horen! Bedankt voor de feedback, wij zullen dit intern bespreken, voor nu heel veel plezier met alle 6 de schoenen! Team Lureaux