Vlotte verzending, Eerste indruk: mooi en degelijk. Goede maat.
Perfecte middenweg tussen (ook mooie) hele dure schoenen (Mascolori) en goedkope schoenen van slechte kwaliteit (Dobbel)
Schoenen vielen zeer ruim maar omruilen ging zeer vlot. Tevreden met de aankoop van alternatieve schoenen.
Goederen zoals verwacht. Ziet er degelijk uit. Aanrader
Die Schuhe sehen sehr gut aus und die Passform entspricht der Größenangabe
Ik ben nu in het bezit van meerdere paren lureaux schoenen, De veterschoenen zijn vaak mooier dan het plaatje op internet doen vermoeden. De pasvorm is goed en de schoenen lopen lekker. Ook na een hele dag staan of lopen in de winkel . De LRX sneakers lopen ook goed, maar zijn iets neutraler qua kleurstelling en vormgeving, daardoor vallen ze minder op! De overige sneakers van Lureaux vallen dan weer wel lekker op.
Snelle verzending, soepele communicatie. Mooie producten waarbij aan alles net dat beetje extra aandacht wordt gegeven. Mooie bewaarzak voor de schoenen erbij, schoenlepeltje, riemen netjes in bewaarzakjes. Als laatste de schoenspanners, supermooi afgewerkt en passen perfect.
In het bezit van 9 paar lureaux schoenen. Snel geleverd tegen een goede prijs. Zeker de veterschoenen zijn top. Veel jaloerse blikken en positieve opmerkingen. De LRX sneakers zijn ook goed, maar iets minder opvallend, ze lopen goed. De aftersales is ook goed, heb je een probleem, dan wordt dat snel en tot tevredenheid opgelost. Ik hoop nog vele schoenen bij lureaux te kunnen kopen!