Goede sales en aftersales

In het bezit van 9 paar lureaux schoenen. Snel geleverd tegen een goede prijs. Zeker de veterschoenen zijn top. Veel jaloerse blikken en positieve opmerkingen. De LRX sneakers zijn ook goed, maar iets minder opvallend, ze lopen goed. De aftersales is ook goed, heb je een probleem, dan wordt dat snel en tot tevredenheid opgelost. Ik hoop nog vele schoenen bij lureaux te kunnen kopen!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Lekker opvallend, mooie prints. In werkelijkheid mooier dan het plaatje
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Klanten in de winkel waar ik werk reageren enthousiast !
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Goede sales en aftersales

Hartstikke mooie degelijke schoenen

Snelle verzending, soepele communicatie. Mooie producten waarbij aan alles net dat beetje extra aandacht wordt gegeven. Mooie bewaarzak voor de schoenen erbij, schoenlepeltje, riemen netjes in bewaarzakjes. Als laatste de schoenspanners, supermooi afgewerkt en passen perfect.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Uitstraling
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nog geen idee, komt nog
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Uitpakken van de schoenen

Super goed bedrijf goede service

Ik had nieuwe schoenen gekocht. En na 2 maanden gingen ze stuk door een materiaal fout. Dit hebben ze op een goede adequate manier opgelost

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Gewoon leuke hippe schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Jeetje wat heb jij leuke schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? O die schoenen wil ik ook. En dan diegene later spreken en dat hij ze ook heeft

Super goed bedrijf goede service

fijne schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? kleur
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? netjes
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? koopje

Zeer goede service

Ik had problemen met mijn schoenen en hier werd direct en adequaat een oplossing voor gegeven. Was aangenaam verrast. Super service. Blijf nog lang klant bij ze

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Heerlijk net even een andere schoen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig complimenten over mijn schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? O die wil ik ook

Snelle verzending, goede berichtgeving. Mooie materie.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ