Ich bin einfach begeistert

Bei dem Modell Red Wonder war ich überrascht, dass die Außenseite nicht bedruckt, sondern mit mit synthetischem Material überzogen war.

• Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Komplimente und heimliche Blicke

Mooie veterschoen met originele print en bijpassende riem

Stijlvol en doordacht tot in de details. Onlangs heb ik deze veterschoen aangeschaft en ik ben aangenaam verrast door het samenspel van stijl, comfort en originaliteit. De schoen voelt goed aan, mooie kwaliteit en de print geeft het geheel nét dat beetje eigenzinnigheid zonder te overdrijven. Het zijn schoenen die opvallen, maar met klasse. Wat het echt afmaakt, is de bijpassende riem. Dit soort afstemming laat zien dat er is nagedacht over het totaalplaatje – ideaal voor wie houdt van een verzorgde uitstraling, of je nu een zakelijke afspraak hebt of een feestelijke gelegenheid. De pasvorm is prettig: stevig waar nodig, maar met voldoende flexibiliteit om moeiteloos de hele dag te dragen. Kortom, een aanrader voor wie houdt van verfijning met een twist – een schoen die zowel het oog als de ervaring weet te prikkelen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Aparte designs die betaalbaar zijn.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Positieve reacties zijn er zeker.

Mooie multicolor sneakers

en een bijpassende leren riem in dezelfde kleur. Vlot geleverd in grote doos verpakking.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? mooie kleur
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? goede reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? ze vallen leuk op

Mooie overhemden keurig verpakt en netjes en snel geleverd.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Zeer snelle afhandeling en mooi product

Tijdens onze vakantie besteld en schoenen thuis afgeleverd bij buren. Aangenaam verrast bij thuiskomst met mooie hippe schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ben bijna 73 jaar maar hou van kleuren

Einfach genial!!!

Alles perfekt gelaufen! Ich werde mir auf jeden Fall min. ein weiteres Paar bestellen.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Das auffallend schöne
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Wow! Schöne Schuhe!
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Der kommt noch.

Subliem

Leuke schoenen en accessoires krijg complimenten. Ik had ook niet anders verwacht.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Een beetje het geeikte
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Haast van iedereen eyecatcher
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Moet denk ik nog komen

Betaalbare Topcollecties

Elke keer weer ontvang ik complimenten van mijn klanten op mijn werk. "Wie heeft u geholpen?" .... "Die meneer met die mooie schoenen"

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd

Comfortabele en mooi schoen

Ik heb inmiddels twee paar schoenen van lureaux. Fijne schoenen met een goede pasvorm. Daarnaast zijn ze gunstig geprijsd. Verzending is vlot en de service is dik in orde. Ze vallen op en ik krijg er regelmatig positieve opmerkingen over.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Veel meer keuze en variatie.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Eigenlijk altijd
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? rode schoenen gedragen bij een conferentie over katholiek en protestants basisonderwijs. Een deelnemende pastoor schoot in de lach: “Bij ons mag alleen de bisschop rode schoenen dragen. Ik ben getrouwd, heb kinderen en kleinkinderen, dus zal voorlopig wel geen bisschop zijn.

Originele, mooie sneaker.

De sneakers zijn origineel en heel comfortabel om te dragen. De positieve opmerkingen krijg je er inderdaad gratis bij. Ik ben heel tevreden. Jammer genoeg had ik ze een ganse namiddag aan, en bij het uittrekken van schoenen kwam wel de zool binnenzijde mee. Ligt deze los? Of is dit niet zo prima vastgemaakt? Ik hoop dat de kwaliteit blijft zoals bij geklede schoenen. Afwachtend hierop hoop ik er veel plezier aan te beleven.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Je bent origineler, leuker.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Weinigen kennen het of hebben er nog niet van gehoord.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat echt iemand tot bij mij komt om te zeggen: je hebt leuke schoenen.

Meer dan tevreden!

Mooie collectie, ruime keuze, overzichtelijke website. Mooie en goede promoties. Duidelijk overzicht van je bestelling die keurig op tijd word geleverd in zeer goede verpakking, en zeer goede track & trace!! Ook de chat gaat zeer vlug, zo had ik in enkele ogenblikken een duidelijke en klaar antwoord op mijn vraag, waarvoor dank. Ik raad iedereen deze verkoper aan, eerlijk en betrouwbaar.

Altijd huiverig voor shops op FB. Maar serieus, dit is super netjes geregeld. En de schoenen en riem zijn prachtig. Mijn man was helemaal happy. Zeker vaker bestellen hier.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Apartheid
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Best wel regelmatig

gped... maar met een enorme kanttekening

schoenen zijn mooi maar de agresieve push-berichten ergeren mij enorm

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? kleurijk en goede kwaliteit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? passend

Dit hadden ze niet verteld....

Een hele poos geleden heb ik al besloten om advertenties via Facebook die producten aanbieden, niet meer te kopen. De kwaliteit was eigenlijk altijd ver beneden pijl. En toch... Ik zag Lureaux voorbij komen en raakte toch wel gefascineerd. Mijn dure schoenen hebben het nog geen jaar volgehouden en beginnen al tekenen van slijtage te vertonen. Ze doen het nog, maar echt mooi zijn ze niet. Dus ik zag een aantal prachtige schoenen waarbij ik eerst dacht dat ze meerdere honderden euro's zouden kosten. Tot mijn grote verbazing waren ze veel goedkoper. Toch weer wat twijfel (goedkoop = duurkoop) maar met wat reviews bekijken toch een setje gekocht. Man man man, wat een geweldige schoenen. Willekeurige mensen spreken mij aan op hoe leuk de schoenen zijn. En ze zitten ook nog comfortabel ook. De dure schoenen die ik had, moest ik een andere zool onder zetten want wie verzint het om een dun laagje rubber en dan hout te gebruiken. Lureaux niet, gewoon helemaal rubber zodat het niet klinkt alsof ik op hoge hakken loop. Ik heb meteen alle schoenenliefhebbers gestuurd naar Lureaux en sommige hebben al een aankoop gedaan. Echt waar, ik ben nog weinig zo enthousiast geweest over Nederlandse bedrijven die zo'n kwaliteit weten te leveren. En ze hadden dus niet verteld hoeveel aandacht je krijgt met deze schoenen. Ik vind het in ieder geval helemaal geweldig!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kunstwerkjes aan je voeten voor een goede prijs zonder in te leveren op kwaliteit.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Continue!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Willekeurig aangesproken worden op de mooie schoenen!

Passform der Schuhe

Ich hatte Schuhe in Größe 41, dies entspricht meiner Schuhgröße. Leider musste ich feststellen, dass diese extrem lang ausfallen und somit unvorteilhaft aussehen. Das Aussehen der Schuhe ist wirklicj top, jedoch die Proportionen bei der doch relativ kleinen Schuhgröße nicht passend.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Design ist einzigartig
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Snelle service Hele mooie kwalitatief goede mooie schoenen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De kwaliteit en de kleuren pallet
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel goede reacties, en waar gekocht
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat mensen omdraaien en zeggen die zijn gaaf

eindelijk klasse schoenen

prachtige schoenen die je kan dragen met trots

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? kleurrijk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? zeer veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? dat zelf mannen erover aanspreken

extravagante Schuhmode

Ich trage Lureaux-Schuhe gern, sie sind ein Blickfang auf der Straße. Normale Schuhe kann jeder tragen

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Sie fallen ins Auge
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Ich werde oft darauf angesprochen

Fenomenaal uitstraling

De complimenten zijn veelvuldig

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Uitstraling
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mensen vragen waar je die komt en heb de geg doorgeg

Alles hat eine hohe Qualität

Heute kamen Hemden, Schuhe und Gürtel und alles ist wieder in hervorragender Qualität und passt perfekt.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die tollen Farben
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer wieder werde ich auf meine Schuhe angesprochen.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Gestern war ich auf der höchsten Schaukel Europas auf dem Hotel park inn in Berlin-Alexanderplatz und die Leute dort waren total begeistert von den Schuhen.

Vette schoenen

Weer een mooi paar schoenen gekocht, zal vast weer leuke reacties gaan krijgen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Gedurfde leuke designs
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat een willekeurig iemand op straat complimenten geeft over de schoenen.

Nette (muziek) schoenen zitten perfect

Perfect. Goed advies over welke maat ik moest kopen. Zitten goed, zien er zeer goed uit en vooral onze zoon vind ze geweldig van de muziekinstrumenten die erop staan. Kortom. Perfect

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Gave schoenen.

Fantastische en unieke producten

Voor een redelijke prijs unieke schoenen met bijpassende riem besteld. Snelle levering en handige exta's cadeau

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De unieke prints natuurlijk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Of ik de schoenen gekocht had voor mij grote liefde hahaha

Geweldig!

Geweldige schoenen, geweldige service. Ik had 3 paar maat 44 besteld en 1x maat 43 (enige die nog online stond). Kreeg een telefoontje dat ze dat hadden opgemerkt en of ik niet liever nog een 44 had die ze nog hadden gevonden. Waar kom je dat nog tegen?! Hele leuke schoenen, goede retourvoorwaarden en nog een hoop presentjes erbij ook. Ik ben van Floris v. Bommel, naar Rehab naar Lureaux gegaan en als de service en de modellen zo blijven dan blijf ik ook. Mocht je twijfelen, niet doen, gewoon bestellen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Geweldige designs met beperkte oplage.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ik kreeg van iemand op het werk de vraag of het Lureaux waren. Blijkbaar toch al bekender dan ik dacht.

Elke keer weer een feestje

Vernieuwend assortiment, steeds mooie blikvangers, En als er al een keer een foutje wordt gemaakt dan wordt het dezelfde dag nog opgelost.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Vrolijke kleuren
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat vrouwen jaloers zijn

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ