Top service met oog voor detail

Schoen zoals op foto’s Snel geleverd Goede prijs Mooi verpakt

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Eindelijk eens wat aparts
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Lureaux Shoes received look even better than advertised on the website

I perceived the interaction with Lureaux as easy as with a friend whom I know for decades

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? The Lureaux shoes do have real colors versus world famous shoe makers for men’s shoes produce boring “non-colors”
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Wow, didn’t know that shoes like these do exist
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Opening the box upon arrival

uniek te noemen!

bij het bestellen van mn schoenen had ik een vraag die via watsap binnen een uur PERSOONLIJK werd beantwoord......over service gesproken en maakte ik de blits toen ik ze aantrok!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? het design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? haha te veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? dat iemand zei: die schoenen....WAUW!

WAUW

Mijn man heeft een nieuwe liefde hierin gevonden ,die is er helemaal weg lopen ook super lekker

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De uitstraling en loopcomfort
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat mensen je ineens zien staan

Außergewöhnlich

Ich mag die Schuhe von Lureaux, weil sie so ganz andere Designs haben. Meine Frau lacht mich schon aus, weil ich ein Schuhtick entwickelt habe. Leider kann ich immer nur ein Paar anziehen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die außergewöhnlichen Designs
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Man fällt auf.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Ein Teenager lief an mir vorbei und sagte beiläufig "Coole Schuhe"

Zeer tevreden over de pasvorming en het leveren

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Apartheid
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel

Super Schuhe

Nach schneller Lieferung , habe ich tolle Schuhe erhalten . Super Verarbeitung und tolle Farben kein unangenehmer Geruch. Das werden definitiv nicht die letzten Schuhe sein die ich bei Lureaux kaufen werde.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Das erste tragen

Hammer Schuhe!

Habe sie für meine Hochzeit bestellt.Bin total begeistert.passen perfekt für meine Schuhgrösse..werde später gerne wieder bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Einfach aussergewöhnliches Design
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Wow

Keurige en snelle reactie/ levering schoenen

Mooie en overzichtelijke site, Keurige en snelle levering Prachtig verpakt en doos

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Heel aparte designs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Leuk

Top Schuhe! Kann ich nur weiterempfehlen

Lieferung dauerte etwas länger musste vorbestellen daher etwas Skepsis. Ich trage die Schuhe normalerweise locker und gemütlich 42,5 bis 43. Habe die 42er genommen wegen der Größenangabe der Seite. Top! Passen perfekt, sehr bequem. Fühlen sich nicht nach anzugschuhen an Sonden eher ähnlich wie sneaker. Leicht gedämpftes Gehverhalten. Denke lange Zeit in den Schuhen sind kein Problem. Für diese Art von Schuhen perfekt! definitiv 5 Sterne

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Lureaux viel bequemer
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Der absolute Hingucker,da staunen selbst die Italiener

Sehr guter Service und schnelle Bearbeitung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schicke Schuhe, bequem zu tragen.

Ich bin rundherum zufrieden mit meinen Käufen bei Lureaux. Die Schuhe sind schick, sie sind bequem zu tragen und sie fallen positiv auf. Der Service ist prima.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Sie sind mal etwas anderes.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Es ist ein paar Mal vorgekommen, dass Leute mich auf die ungewöhnlichen Schuhe angesprochen haben.

Mooie opvallende goede schoenen

Iedereen kijkt ernaar en vindt ze prachtig

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De opvallende kleuren en motieven
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Nou dat iemand verbaasd is dat ik zo'n paar schoenen draag

Zeer mooie schoenen

Mooie schoenen, zitten goed. En een goede prijs kwaliteit verhouding

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De afwijkende en unieke designs.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak, ook voor concurrerende merken.

SUPER

sehr ausgefallene Schuhe und Gürtel

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Farben
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Jedesmal

In een woord TOP !!!!!!!!

Alles altijd keurig geregeld en de schoenen vallen nooit tegen !

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Uitstraling
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel !
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat iemand mijn aansprak op leeftijd die zij vind ze prachtig maar ik durf ze niet te dragen ? Jammer

Origineel top

Ben de zingende ober, UitvBelgië ik heb nu al 4 paar Indien u wenst stuur ik de foto's in aktie bij optredens

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Origineel
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Constant
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Denken dat het dure Van Bommels zijn

Snelle service bij een probleem

Er was een probleem bij de levering. 1 mailtje en 2 dagen later was alles in orde. Prima service en prima schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Schitterend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak leuke reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Personen die het prachtige schoenen vonden

Schnelle Lieferung, gern wieder

Danke für die kleinen zusätzlichen Accessoires.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? das gewisse extra
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? durchweg positiv

Tevreden

Alles ziet eruit als op de foto snelle levering en goed en veilig verpakt

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Speciale keuzes
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Redelijk veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mensen kijken ernaar

Snelle levering, goed verpakt

Tevreden

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik hou van kleur, ik hou van apart
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeer positief

Prachtige en goed passende schoenen

Draag al zeker 15 jaar zulke schoenen en toen waren ze nog behoorlijk duur. Bij jullie zijn ze betaalbaar voor een veel groter publiek..

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zo vaak vooral van vrouwen.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Was op een station en een man wilde weten waar ik de schoenen had gekocht.

Beetje strak maar wel leuk

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Eigen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? geen

Schuhe mit Gürtel

Sehr gutes Material Passt sehr gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? sind was besonders von Form und Farbe
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Nur positive Gespräche bewundern meine Schuhe
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Auf Feiern wird man auf die tollen Schuhe angesprochen

Mooie aparte schoenen

Pas op als je er aan begint is het hek van de dam, heb ondertussen meerdere van deze schoenen en geniet er van,

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De mooie aparte kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? De leuke reacties onderweg
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Stratenmakers die reageerden op de aparte kleuren, heb mijn credo gedeeld van ,,een beetje gek is zo gek nog niet,,

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ