Prachtige schoenen. Keurig verpakt en snel verstuurd. Heerlijk gebruik gemaakt van korting actie.
Meine Umgebung wartet immer schon auf meinen nächsten Auftritt mit neuen Schuhen oder Hemden.
Sehe nett,schneller Versand,Schuhe passen auf Anhieb wenn man die Größenempfehlung benutzt
Schnelle, zuverlässige Lieferung, Ware genau wie beschrieben und abgebildet in sichtbar toller Qualität. Klare Empfehlung!
Mooie schoenen voor mij en mijn partner die geweldig goed matchen
Sehr guter Service und super Produkte
Ik heb het idee dat het hele kantoor mij mailt. Een is genoeg, meer irritant.
Der Schuh sieht klasse aus, aber leider ist im Fersenbein-Bereich die Verarbeitung mit einer harten Naht versehen, die das Fersenbein schmerzhaft aufscheuert. Das kann nur mit einer aufwendigen Zusatzarbeit beseitigt werden, Dann sieht der Schuh allerdings nicht mehr makellos aus.
Maatvast. Stevige schoenen. Snel geleverd. Altijd wel wat nieuws in de collectie. Betaalbaar. Heb in 6 jaar ik gok 13 paar gekocht. Elke dag wat anders.
Mooie schoenen en zeker in het echt. En een goede service via WhatsApp. Dus voor mij een dikke 10
Is mijn eerste keer dat ik bij jullie schoenen gekocht heb ze zitten gelijk goed
fotoshoot schoenen gekocht. Prachtig exemplaar. Ik ben er heel blij mee. Haha en nu maar hopen dat ze niet in productie gaan heb ik mooi exclusieve schoenen.
Ik vind de schoenen van Lureaux helemaal top, zien er fantastisch uit en zitten als gegoten. Grootste nadeel vind ik de aggressieve marketing na je bestelling, terwijl je aangeeft dat je geen marketing e-mails wilt ontvangen. Meerdere mails om maar extra producten te kopen, dat gaat te ver.
Binnen 24 uur alles geregeld
De veterschoenen zijn echt super, leuke uitvoeringen en kleuren.
chaussure très originale ,d'un très bon confort avec une livraison simple et rapide
Schoenen gekocht via zalando. De schoenen kraken super erg wat voor bepaalde plekken niet ideaal is. Aangehad naar een festival, blaren op beide voeten. Voelt goedkoop en stug aan. Geen goede prijs kwaliteit verhouding. Wel mooie verpakking en branding. Netjes ontvangen.
Prachtige schoenen in apart design!
Leuk
Top quality ...i have far more than 20 pairs of lureaux shoes .....so there s only one way to review them for me 5 stars
Ik bestel online, betaal online en de producten zijn conform verwachting een dag later in huis.
Schoenen zijn spectaculair, heel snel geleverd en communicatie is uitstekend. Op de hoogte gehouden worden via WhatsApp hoeft van mij niet per se.
Gewoon goed