online Auswahl und Bestellung war einfach; ich habe Schuhe mit passendem Gürtel bestellt; Lieferung kam prompt; die Verpackung war sehr professionell; es gab noch einen Schuhlöffel als Dreingabe; die Sachen gefallen mir sehr gut.
Echt toll, dass ich die Produkte immer wieder angezeigt bekomme, wenn z.B. die letzten paar Schuhe noch vorhanden sind. Die Kommunikation über WhatsApp ist hervorragend, mann fühlt sich "dazugehörig"
Wunderschöne bestens verarbeitete Schuhe,und ein absolutes Statement -nix für Feiglinge!!!
Zalige schoenen , passen perfect
Schoenen en riem combi besteld, bij het afrekenen is de factuur berekening niet juist gegaan. Al twee keer voor gemaild maar nog geen enkele reactie gehad. Wel 10 mails met bonus codes en “als je nu besteld krijg je 10 euro extra korting”. Kortom de marketingafdeling loopt goed, op de rest van het bedrijf kun je niet rekenen. Ik wacht al twee weken en nog geen enkele reactie gehad. Spijt van mijn aankoop.
Zeer mooie en prachtig model schoenen en zeer goed passend
De schoenen zijn erg naar mijn zin en hebben bovendien een perfecte pasmaat. Het design is heel mooi en ik krijg er complimenten mee. De levertijd was bovendien snel en ik kreeg persoonlijk een bericht over de levering. In de mooie decoratieve schoenendoos zaten een schoenlepel en een zak waarin de schoenen beschermd kunnen worden opgeborgen.
Heren schoenen besteld. Kwaliteit super. Goed voetbed erin en loopt heerlijk. Binnen 2 dagen geleverd.
Ik had een setje gekocht voor een avondje dansen. En zo uit de doos aangedaan met bijpassende riem... De schoenen zaten als gegoten en voelde heerlijk aan en heb er zonder in te lopen de hele avond en nacht op kunnen dansen. Ronduit top wat een kwaliteit. Echt super
Als je aandacht wilt draag dan de schoeisel van Lureaux!
mijn bestelling om 1630 gedaan, toch nog dezelfde dag verzonden! Helemaal top de volgende dag binnen, en niet dagenlang moeten kwijlen in afwachtingvan de voetsieraden.
Schoenen, mooie afwerking, zitten als gegoten, gelijk bij de eerst keer dragen al, superblij mee.
Außergewöhnlich attraktiver Schuh. Passform perfekt. Verarbeitung perfekt. Über die Langlebigkeit kann ich zum Zeitpunkt nichts sagen. Preis/Leistung passt!
Allein das Auspacken war ein High Light. Schöner Karton, Schuhdack, Schuhanzieher als Beilage. Die Schuhe selbst passen wie angegossen und sehen in Natura noch besser aus als im Web. Einlaufen und gut! Wird nicht das letzte Paar sein, welches ich bestellt habe! Eine Kleinigkeit: Ersetzt die Transportpolsterung aus Kunststoff durch Pappe - das wäre perfekt
Inmiddels al veel paar schoenen in de kast. Lopen goed, kwaliteit is goed, en de service is fantastisch
Heel mooi, zeer tevreden. Ze zitten heel comfortabel, mooie kleuren, stevig genaakt ook doorgenaaid aan de zool .
Schnelle Lieferung
Die Bestellung und Lieferung verlief super einfach und schnell. Die Schuhe (shiny shadow) sehen wie ein Kunstwerk aus! Wunderschön anzusehen und ultra bequem!
Ich war positiv überrascht wie gut und Reibungslos alles ablief. Ich wurde stets über alles informiert wie der aktuelle Status ist. Des weiteren sehen die Schuhe genauso so aus wie abgebildet. So wünscht man es sich. Perfekt Vielen Dank
Von den aktuellen Sneakers mit dazu passenden Gürteln bin ich mal wieder begeistert. Sie sorgen für den Farbtupfer im alltäglichen Einerlei und natürlich immer wieder tolle Reaktionen von anderen. Ich verstehe nicht, warum nicht mehr Menschen den Mut haben, solch kleine Kunstwerke zu tragen.
Ich habe gestern mein 10. Paar von Lureaux erhalten und bin super glücklich mit meiner Wahl !!!!! Die Schuhe kamen immer zuverlässig und pünktlich an, bei einer super Qualität! Bei einem Konzert von Mr. Rod ( Coverband von Rod Steward ) Wurde ich von anderen Gästen gelobt das ich noch bessere Schuhe anhätte als der Künstler, welcher 3 mal die Schuhe gewechselt hatte. Das ging runter wie Öl !!!!!!!! Weiter so , ihr seid die besten!!
ben nog aan het wachten. de vraag om beoordeling is te vroeg
Hele mooie schoenen. Kleurijk waar ik blij van wordt. Van de 13 paar die ik tot nu toe al heb gekocht viel er een paar tegen . Deze waren snel lelijk. Wel gemeld maar geen tegemoedcoming. Er was altijd een prijsstelling van onder de 100 euro. Dat is nu anders.
Steeds weer die verleiding, klassiek, sneaker, runner? Steeds gave ontwerpen die maken dat ik dat paar ook wil. Toch maar wachten tot de prijs wat daalt, al loop je dan de kans dat die gave schoenen er niet meer zijn. Maar ja, dan heb je ook alweer andere gezien. Vrouwlief klaagt dat ik onderhand meer schoenen heb dan zij.
Heerlijk zittende schoenen die er prachtig uitzien.