Prima schoenen.
Nvt
mooie schoen snel geleverd goeie kwaliteit
Prachtige sneakers voor een faire prijs.snelle verzending love it❤️
Wat een mooie schoenen, ik vind het leuk dat ik nu iets bijzonders aan mijn voeten heb waar ik nog geen anderen mee heb zien lopen.
Meerdere schoenen en riem aangeschaft door de jaren heen en kwaliteit is top.
Een foutief geleverde blouse ( lange mouw ipv korte ) werd binnen 1 dag opgelost met een correcte nalevering. Inderdaad volgt de levering binnen 1 dag na bestelling. Jammer dat collectie snel uitverkocht is. Blouse bestelde ik nav goede ervaring met geleverde schoenen.
Schoen komen overeen met de afbeelding ook de kleuren komen overeen. TOP schoenen
Ich habe das erste Mal Schuhe bei Lureaux bestellt. Ein sehr transparenter Bestell- und Lieferprozess, eine sehr schnelle Lieferung innerhalb weniger Tage und die Schuhe behalte ich auch, weil sie genauso sind, wie auf der Website beschrieben. Ich bin begeistert.
Prachtige schoen die zeer comfortabel zitten. Aantrekken en gelijk een flinke stadswandeling kunnen doen. Enige nadeel is dat je er zeer hebberig van wordt...
Glaube bei FB gesehen, sofort bestellt. Sehr schnelle Lieferung . Die Verpackung war schon ein Erlebniss und das Produkt hat mich sofort begeistert. Werde auf jeden Fall wieder bestellen. Schon einige Favoriten gesehen :)
Goede service gekregen tijdens onze pas afspraak, eerst mijn vriend met mooie schoenen met combinatie van broekriem. En overhemden .ik hele mooie laarsjes .Ik raad dit iedereen aan .
Ik ben zo blij dat ik bij deze firma een paar schoenen heb gekocht!! Ze zitten zo als gegoten!! Geweldige uitstraling, laat mijn maar lopen met deze super mooie schoenen!
Besteld en binnen 2 dagen geleverd. Het uitpakken was een cadeautje op zich. Met zoveel ook voor service, detail en zorgvuldigheid verpakt. De laarzen zijn prachtig en zitten ook nog eens heerlijk! Ben er heel blij mee!
Mooie overzichtelijke site Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling wordt verzonden en bezorgd. Zowel via mail als Whatsapp
Ik had voorheen een favoriet merk. Deze is onlangs falliet gegaan (al bestaat hij wel weer). Daat zag ik de laatste jaren de kwaliteit al naar beneden gaan. Voor het eerst de schoenen bij Lureauc besteld en moet zeggen beeer zeer positief verrast. Goede kwaliteit en de schoenen lopen zeer lekker. Kan er makkelijk een hele dag zonder vermoeide voeten op lopen. Aanrader voor iedereen
Ich war mir nicht sicher mit Qualität und Komfort, es war meiner erste Bestellung. Die Ausführung der Applikationen ist aber sehr hochwertig und der Schuh wesentlich bequemer als gedacht.
Mooie en opvallende kleurige schienen.
Onderscheidend
C’est la seconde fois que je commande, je suis très satisfait. Un détail qui n’en est pas un néanmoins, j’avais un problème à un moment donné sur le site, j’ai trouvé l’aide en ligne remarquable et j’ai pu finaliser ma commande. Il y aura donc une prochaine fois, une troisième car le choix est vaste, les prix par rapport à la qualité très abordable, et je le répète, une hotline remarquable et très sympathique.
Je koopt de schoenen trekst ze aan en vanaf dag 1 geen last van blaren. We hoeven ze nooit in te lopen. En de reacties die we krijgen zijn geweldig. We hebben inmiddels 30 paar lureaux schoenen
waar blijven de starry night schoenen. Ik dacht dat ik 2 paar had gekocht 1 floral run prachtig? .starry night? Zie ik niet versxhijnen. Heb ik die toch nirt gekocht. Kan gebeuren. Is dan goed zo
Vlotte afhandeling en schoenen zitten onmiddellijk goed!
Inmiddels heb ik drie paar laarsjes. Ik vind ze super! Enige punt van aandacht zou de kortingscode zijn. Die komt pas na de aankoop en daar krijg je daarna nog een aantal mails van. Leuk als je een kortingscode krijgt, maar nog leuker als je die over een paar maanden ook nog kunt gebruiken.
Goede ervaring met bestellen, snelle levertijden. Kwaliteit is goed, pasvorm van schoenen en overhemden is goed. Één klein kritiekpunten...na een bestelling mogen jullie mij iets minder "achterna" zitten met extra kortingcodes, aanvullen van je bestelling enz....thnx.