Zeer klantvriendelijk en persoonlijk met hun klanten. Snelle levering en producten zijn ook echt zoals ze worden weer gegeven. Goede prijs kwaliteitverhouding. Erg tevreden met de producten. Modern en vernieuwend, Hip en stijlvol.
Prettige communicatie en snelle levering!
Die Schuhe sind der absolute Hingucker. Sehr sauber verarbeitet, aber leider für meine Füße etwas zu schmal. Wenn man hier noch eine Wahl für die Breite des Schuhs und einer glatten Sohle hätte, da wir viel Tanzen gehen, wäre das super. Die rutschfeste Gummi Sohle ist absolut nicht zum Tanzen geeignet. Habe sie aber trotzdem behalten, in der Hoffnung, dass sie sich noch etwas weiten. Toll finde ich auch, dass es die passenden Gürtel gibt und auch gleiche Schuhe für Herren und Damen. Wenn es jetzt noch die passenden Hemden dazu geben würde, wäre es perfekt.
Ihr seit ein tolles Team, mit super Ideen was Schuhe angeht. Macht weiter so.
Ik draag de schoenen met heel veel plezier geen zere voeten meer,de overhemden zijn super
Pasvorm goed. Gewoon een mooie schoen
Sieht super aus
die Schuhe sehen, bestellen und tragen das ist einfach vom Anfang bis zum ende ein tolles Gefühl.
Ik heb schoenen besteld en deze werden zeer snel geleverd. Lureaux heeft mij op een zeer vriendelijke wijze op de hoogte gehouden van de voortgang. De schoenen zaten mooi en chique verpakt en als service werd er een schoenlepel bij geleverd. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar!
Ik geniet elke keer weer als de nieuwe schoenen binnen komen
Heb inmiddels zo‘n 1 paar Lureaux schoenen ! Opvallen doen ze in elk geval en ze hebben een prettige pasvorm !
Eenvoudig bestellen. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Bestelling klopt altijd. Kwalitatief goed.
2 mooie overhemden gekocht. Goede pasvorm. Enige jammere is dat ze niet van strijkvrij materiaal zijn.
Altijd direct passende en kleurrijke schoenen. Altijd leuke reacties van anderen. Steeds weer nieuwe kleuren/motieven.
Producten mooi en goed verzorgd .
Ich hatte noch nie bessere Schuhe!
Prachtige schoenen. Keurig verpakt en snel verstuurd. Heerlijk gebruik gemaakt van korting actie.
Meine Umgebung wartet immer schon auf meinen nächsten Auftritt mit neuen Schuhen oder Hemden.
Sehe nett,schneller Versand,Schuhe passen auf Anhieb wenn man die Größenempfehlung benutzt
Schnelle, zuverlässige Lieferung, Ware genau wie beschrieben und abgebildet in sichtbar toller Qualität. Klare Empfehlung!
Mooie schoenen voor mij en mijn partner die geweldig goed matchen
Sehr guter Service und super Produkte
Ik heb het idee dat het hele kantoor mij mailt. Een is genoeg, meer irritant.
Der Schuh sieht klasse aus, aber leider ist im Fersenbein-Bereich die Verarbeitung mit einer harten Naht versehen, die das Fersenbein schmerzhaft aufscheuert. Das kann nur mit einer aufwendigen Zusatzarbeit beseitigt werden, Dann sieht der Schuh allerdings nicht mehr makellos aus.
Maatvast. Stevige schoenen. Snel geleverd. Altijd wel wat nieuws in de collectie. Betaalbaar. Heb in 6 jaar ik gok 13 paar gekocht. Elke dag wat anders.