Prima website, duidelijke adviezen

Prima schoenen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Altijd goed voor een opmerking
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Breekt het ijs
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Commentaren

Gewoon top

Nvt

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleur
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Toppie
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

mooie schoen snel geleverd goeie kwaliteit

mooie schoen snel geleverd goeie kwaliteit

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? originele print
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? ofwel sterk negatief ofwel sterk positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? af en toe een welgemeend compliment

Prachtige sneakers

Prachtige sneakers voor een faire prijs.snelle verzending love it❤️

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Vrienden vragen waar ik ze heb gekocht

Superblij mee.

Wat een mooie schoenen, ik vind het leuk dat ik nu iets bijzonders aan mijn voeten heb waar ik nog geen anderen mee heb zien lopen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Dat je meer opvalt.

Fantastisch bedrijf met mooie spullen

Meerdere schoenen en riem aangeschaft door de jaren heen en kwaliteit is top.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Variatie en durf in uitvoering
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Dagelijks op mijn werk van klanten

Geweldige service

Een foutief geleverde blouse ( lange mouw ipv korte ) werd binnen 1 dag opgelost met een correcte nalevering. Inderdaad volgt de levering binnen 1 dag na bestelling. Jammer dat collectie snel uitverkocht is. Blouse bestelde ik nav goede ervaring met geleverde schoenen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Gedurfde stijl
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Men reageert enthousiast
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat men de keuze bij mij hoort passen.

Top schoenen

Schoen komen overeen met de afbeelding ook de kleuren komen overeen. TOP schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zitten pervect
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nog niet gedragen gekocht voor bruiloft 26-6
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Nog niet gedragen

Schnelle Lieferung. Tolle Schuhe

Ich habe das erste Mal Schuhe bei Lureaux bestellt. Ein sehr transparenter Bestell- und Lieferprozess, eine sehr schnelle Lieferung innerhalb weniger Tage und die Schuhe behalte ich auch, weil sie genauso sind, wie auf der Website beschrieben. Ich bin begeistert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Prachtige schoenen

Prachtige schoen die zeer comfortabel zitten. Aantrekken en gelijk een flinke stadswandeling kunnen doen. Enige nadeel is dat je er zeer hebberig van wordt...

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze vallen op
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Die wil ik ook

Alltagstauglichkeit mit tollem Design

Glaube bei FB gesehen, sofort bestellt. Sehr schnelle Lieferung . Die Verpackung war schon ein Erlebniss und das Produkt hat mich sofort begeistert. Werde auf jeden Fall wieder bestellen. Schon einige Favoriten gesehen :)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? man fragt nach woher
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Disneyland Paris

Heel veel complimenten

Goede service gekregen tijdens onze pas afspraak, eerst mijn vriend met mooie schoenen met combinatie van broekriem. En overhemden .ik hele mooie laarsjes .Ik raad dit iedereen aan .

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Je wordt gezien
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel complimenten
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat er tegen ons werd gezegd ,een drankje voor jullie klasse outfit

Kopen die schoenen!

Ik ben zo blij dat ik bij deze firma een paar schoenen heb gekocht!! Ze zitten zo als gegoten!! Geweldige uitstraling, laat mijn maar lopen met deze super mooie schoenen!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Die kleurstelling ben je de man mee!! Op elk feest!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedereen kijkt je aan of ze kijken nog een keer om!!!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Toch wel dat mensen je aanspreken, Zo jij hebt wel ff gave schoenen aan!!

Super blij

Besteld en binnen 2 dagen geleverd. Het uitpakken was een cadeautje op zich. Met zoveel ook voor service, detail en zorgvuldigheid verpakt. De laarzen zijn prachtig en zitten ook nog eens heerlijk! Ben er heel blij mee!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Vrolijk, kleurrijk, creatief
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? zeker, hele leuke reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? het uitpakken

Snelle levering mooie producten

Mooie overzichtelijke site Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling wordt verzonden en bezorgd. Zowel via mail als Whatsapp

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Je maakt het verschil en krijgt complimenten
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Elke keer als je het draagt

Beste nette schoenen sinds tijden

Ik had voorheen een favoriet merk. Deze is onlangs falliet gegaan (al bestaat hij wel weer). Daat zag ik de laatste jaren de kwaliteit al naar beneden gaan. Voor het eerst de schoenen bij Lureauc besteld en moet zeggen beeer zeer positief verrast. Goede kwaliteit en de schoenen lopen zeer lekker. Kan er makkelijk een hele dag zonder vermoeide voeten op lopen. Aanrader voor iedereen

Besser als gedacht

Ich war mir nicht sicher mit Qualität und Komfort, es war meiner erste Bestellung. Die Ausführung der Applikationen ist aber sehr hochwertig und der Schuh wesentlich bequemer als gedacht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Ein Stück edle Nostalgie
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Es fällt fast jedem auf.

Mooie schoenen

Mooie en opvallende kleurige schienen.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Permanent
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat mensen mij vroegen om een foto van mijn schoenen te mogen maken

Kwaliteit! Dat zie je meteen!

Onderscheidend

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Onderscheidend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel

Deuxième expérience avant la 3ème

C’est la seconde fois que je commande, je suis très satisfait. Un détail qui n’en est pas un néanmoins, j’avais un problème à un moment donné sur le site, j’ai trouvé l’aide en ligne remarquable et j’ai pu finaliser ma commande. Il y aura donc une prochaine fois, une troisième car le choix est vaste, les prix par rapport à la qualité très abordable, et je le répète, une hotline remarquable et très sympathique.

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? La personnalisation et la qualité
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? Certains adorent d’autres pas.
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? À plusieurs reprises sur ma première paire, j’ai été apostrophé pour me signifier à quel point elles étaient magnifiques.

Geweldige schoenen

Je koopt de schoenen trekst ze aan en vanaf dag 1 geen last van blaren. We hoeven ze nooit in te lopen. En de reacties die we krijgen zijn geweldig. We hebben inmiddels 30 paar lureaux schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Bijzonder mooier
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Bijna dagelijks krijgen we complimenten.

uitatekend schoenen ruiken naar leer

waar blijven de starry night schoenen. Ik dacht dat ik 2 paar had gekocht 1 floral run prachtig? .starry night? Zie ik niet versxhijnen. Heb ik die toch nirt gekocht. Kan gebeuren. Is dan goed zo

Vlotte afhandeling en schoenen zitten onmiddellijk goed!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Speelsheid

Mooie laarsjes, snel geleverd

Inmiddels heb ik drie paar laarsjes. Ik vind ze super! Enige punt van aandacht zou de kortingscode zijn. Die komt pas na de aankoop en daar krijg je daarna nog een aantal mails van. Leuk als je een kortingscode krijgt, maar nog leuker als je die over een paar maanden ook nog kunt gebruiken.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig positieve reacties

Prima!!

Goede ervaring met bestellen, snelle levertijden. Kwaliteit is goed, pasvorm van schoenen en overhemden is goed. Één klein kritiekpunten...na een bestelling mogen jullie mij iets minder "achterna" zitten met extra kortingcodes, aanvullen van je bestelling enz....thnx.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Schoenen waar je blij van wordt.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Alleen maar leuke momenten...voor mezelf...haha.

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ