Geen plastic rommel

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Gewoon anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Leuke reacties

Een dag geen complimenten is een dag andere schoenen gedragen.

Als opticien in een drukke winkel zijn m'n schoenen een dankbaar gespreksonderwerp. Ze brengen zo lekker een iets persoonlijkere benadering. Alleen jammer dat iedereen altijd begint over ene Hugo de Jonge..

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Had een klacht en dat hadden ze prima opgelost

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeer positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? In de winkel stond een man naast me bij de groente maar moest de hele tijd naar mijn schoenen kijken

Geweldig assortiment, hoewel bij de kleding kan er nog wel wat meer uitbreiding komen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Super cool
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig

Schnell zuverlässig coole Teile

Ob Schuh ob Hemd - bin begeistert. Immer ein Hingucker und man erhält immer Lob für den Look

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Modisch für Herren
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Slechte communicatie te veel reclame mail

De schoenen zijn echt fantastisch. Maar….. - Product werd niet dezelfde dag verzonden. - Werd naar verkeerd adres verstuurd. Op de mail werd niet gereageerd. - Geen reactie op whatsapp. Dag later weer een app gestuurd. Wel reactie maar midden in gesprek geen antwoord meer. - Je wordt stapelgek van de reclame mails die ze sturen. Soms 2 a 3 per dag. - Het is dat de schoenen zo goed en mooi zijn: heb ondertussen 12 paar. Maar anders…. Laten we hopen dat dit een eenmalige misser was. Andere keren was wel goed.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het is geen eenheidsworst en lopen fijn.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak positief

Opvallende ontwerpen

Altijd leuke reacties als ik in de stad loop op schoenen van Lureaux. De ontwerpen zijn erg opvallend en de schoenen zijn betaalbaar.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Een genot om naar beneden te kijken
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd. Ze kennen me al in Noord-Hollandse steden.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Toen ik ook nog een bijpassend overhemd droeg. Leuke reacties.

Gewoon aparte iets

Geen worden voor ze zijn gewoon af

Zeer mooie schoenen, succes verzekerd

Iedereen vind dit zeer mooie schoenen zal er zekers nog kopen. Grtjs

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De verschillende prints en designs op de schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeer veel goede en leuke reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dirk zo mooischoenen heb je aan

Geweldige service, prachtige schoenen

Helemaal blij mee....

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zien er fantastisch uit en mooie kwaliteit.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? De eerst beste avond meteen raak. Veel nieuwe bezoekers voor Lureaux, onder de vrienden en bekenden.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Het uit de doos halen en passen...

Snelle service en prima schoenen

Na bestellen waren mijn schoenen de volgende dag al in huis. Pasvorm is super, heb er direct een hele dag op kunnen lopen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik hou heel erg van aparte prints op schoenen

Prima. Ik ben zeer tevreden

Goede keus en leuke ontwerper

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vriend van mij heeft ook hij jullie geoocht
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De complimenten

Unieke schoenen met echt Wow factor!

Ruime keuze, bijna altijd wel te combineren qua kleuren, voor onder een pak of casual, past altijd!

Top bedrijf

Wat ze beloven doen ze. Maken en leveren o.a. prachtige schoenen, en riemen .

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De variatie in kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Bijna dagelijks
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De agent die mij bekeerde voor een overtreding zei... Meneer wat heeft u mooie schoenen

Alles gut

Schade es hätte auch Leder sein können.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Einzigartig
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Erkennen die Wenigsten
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Sofort tragen ohne Probleme

Traumhafter Business Schuh!

Wie immer bei Lureaux, schnelle Lieferung! Das sind meine 5. Paar Schuhe von Lureaux und ich bin immer wieder aufs neue begeistert, von der Schönheit und Qualität der Schuhe. Da drückt nichts und man fühlt sich wohl. Die 6. Paar Schuhe sind schon vorbestellt und ich freue mich darauf!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Sind außergewöhnliche und luxuriöse Business Schuhe
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Man bekommt immer positive Reaktionen

Het zijn toppers

Mijn ervaring: goede snelle service zijn behulpzaam Ze hebben goede kwaliteit en originele schoenen/riemen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De originaliteit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Alle momenten

Mooie en fancy schoenen.

Zoals hierboven beschreven, mooie schoenen waar je leuke reacties op krijgt. Wat bij mij wel blijft hangen is dat de kwaliteit niet erg hoog is qua draagcomfort. De schoenen doen wat ‘plastic’ aan en ik kan er geen afstanden mee lopen. Prima om mijn afspraken te doen met korte stukken. Dat wetende heb ik altijd een comfortabel paar schoenen achterin liggen. Door de unieke prints blijven het voor mij toppers waarmee je nooit om een praatje verlegen zit.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Unieke prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Erg vaak

Fantastische schoenen - Al 8 paar gekocht

Kwaliteit is prima. Krijg af en toe complimenten bij het boodschappen doen (zeker bij de wat meer afwijkende kleuren). Prima service. Nederlands product!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik houd van opvallend blauw!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zie comments
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Aangesproken door een willekeurige dame die compliment gaf.

Tolle Schuhe und Polos

Bestellung ist sehr schön, gute Qualität, gern wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Extravagant
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Hingucker
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Gefragt zu werden, wo es solche Schuhe gibt.

Kundenservice??!

Ich möchte ein paar Schuhe zurückschicken, weil die Passform nicht stimmt: Jegliche Kontaktaufnahme wird nicht beantwortet, nachdem ich einen Austausch in eine heiser größere Größe ausgeschlossen habe. SEHR offensichtlich und SEHR schade!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Erg vlug bezorgd en goed kwaliteit

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Diversiteit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Waar ik die schoenen koop

Ook jaren later nog steeds fantastisch

Wederom prachtige schoenen ontvangen. Jaren geleden heb ik mijn eerste paar schoenen hier besteld, daar was ik erg tevreden over. Daarna heb ik hier nog meerdere keren besteld. Ik denk dat de teller inmiddels op 10 staat. De schoenen zijn keurig afgewerkt, lopen lekker en je krijgt er geen zweetvoeten in. Daarnaast zien ze er ook nog eens erg goed uit!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze zijn verrassend, kleurrijk en vallen altijd positief op.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Met een kleine regelmaat krijg ik leuke opmerkingen over mijn vrolijke Lureaux schoenen die ik draag.

Top Produkt und perfekter Service

Die Schuhe sind einzigartig und etwas besonderes. Die Qualität ist sehr gut. Anfangs sind die Schuhe ein wenig hart. Man gewöhnt sich aber daran. Der Service ist super. Sehr schnelle Lieferung und die Kontaktaufnahme über WhatsApp funktioniert auch richtig gut. Ich werde auch in Zukunft hier bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Coole Schuhe höre ich

Mooie schoenen goede kwaliteit

Mooie schoenen, nergens anders deze motieven te koop. Jammer dat de schoenen op bepaalde vloerbedekkingen zwarte strepen achter laten, dit heb ik gemeld bij Bas. Zeker het kopen waars zowel de nette schoenen als de sneakers. Prachtig en blitch! Echte WOW schoenen.......

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De mooie kleuren afwerking en motieven
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? 10
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Wat heb jij leuke schoenen aan....... als reactie!

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ