Helemaal top

Eenvoudige bestelling, goede pasvorm, goede kwaliteit dit is nu reeds het 7de paar en van geen enkele spijt

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het geeft je een uitstraling van durf en zelfverzekerd zijn.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel reactie
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Vergeleken worden met echtgenoten die never dit soort schoenen zou dragen

Ik word hier zo vrolijk van!

Het ontvangen van deze schoenen is al een reden voor een dikke lach bij mij. De kwaliteit verbaasd me iedere keer. Zeker voor deze prijs. Maar het mooiste is misschien wel dat je iedereen die je tegenkomt een heel vrolijk moment bezorgt. En daar word ik dan weer extra vrolijk van.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De mooie prints en de vrolijke uitstraling
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedereen die je tegenkomt lacht.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Eindelijk iets anders

Bij Lureaux vind je echt iets anders, kleurrijke schoenen met bijpassende riemen (en sokken). Heerlijk online winkelen en scherpe prijzen. Prima verpakt en verstuurd.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? 'hipste docent'

Ik heb net mijn twaalfde paar in vijf jaar tijd besteld.

Ge-wel-dig.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Persoonlijkheid. En ik draag veel zwarte kleding dus dit steekt leuk af.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Dagelijks
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mijn patiënten hebben het met mijn collega’s over “de dokter met de leuke schoenen”. Jaren later herkennen ze me aan de schoenen.

Mooi schoenen voor een scherpe prijs

Duidelijke site met mooie schoenen en riemen voor een scherpe prijs. Marketing via mailing mag wel wat minder dwingend. Lijkt een beetje op stalking.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Veel onderscheidende
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Een collega maakte een foto en stuurde deze naar haar vriend met de opmerking; moet je ook een kopen en dragen.

Alles is zoals ze beloofd hebben.

Ik heb Lureaux ervaren zoals de beloftes op de website. De kwaliteit is zeer goed, de schoenen zitten zeer aangenaam en ogen zeer mooi en kwaliteitsvol. Zeker in combinatie met de bijhorende riem is het leuk om deze schoenen te dragen. Na bestelling werden de schoenen reeds de volgende dag geleverd. Het blijft zeker niet bij 1 keer bestellen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De fijne prints springen mooi in het oog. Ze zijn minder 'saai' dan een doorsnee kostuumschoen.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ik word regelmatig aangesproken op mijn nieuwe stijlvolle schoenen.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Leerlingen (pubers) die me aanspraken op mijn mooie nieuwe schoenen.

'topschonen voor een goede prijs

Voor iedereen een aanrader.. Voor dagelijks of voor feestelijk gebruik

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Amaai toffe schoenen vindt iedereen

Alles viel besser als erwartet

Das ist jetzt mein zweiter Schuh von euch. Auch diesmal wieder sehr bequem und sehr gut verarbeitet. Ich war lange wegen dem Design (Math) unsicher und hatte ihn schon öfter im Warenkorb und mich dann doch nicht getraut... Keine Ahnung eigentlich warum, denn kaum hatte ich ihn in echt in der Hand war ich total begeistert! Auch dieses Mal war der Versand Mega schnell. Ich bin begeistert!

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Besonderheit
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer wieder
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Das auspacken und die Kommt are von Kollegen und Freunden

Super kwaliteit

Ben onlangs in kontakt gekomen met Lureaux, heb daar schoenen besteld, betaald via de site en een dag later had ik ze al aan. Het zijn super schoenen zitten goed en zien er goed uit. Hoe ze lopen weet ik niet en kan dat ook niet beoordelen omdat ik niet kan lopen door mijn handicap. Als je echt super schoenen wilt dan beveel ik Lureaux.nl aan.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Super color schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heb je nieuwe schoenen? Wat zijn die mooi!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Toen ze vroegen waar heb je die gehaald

Nette spullen voor een zeer schappelijke prijs. Meerdere complimenten over mijn schoenen gekregen. Zending vlotjes en netjes. Retour lijkt ook netjes te kunnen gaan. Maar dit zal de tijd leren.

Weer een paar topschoenen!

Inmiddels heb ik acht paar Lureaux schoenen in de kast (en aan de voet). Elke schoen is nog steeds een plaatje! En ze lopen stuk voor stuk erg comfortabel, vanaf de eerste keer aan doen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? geen grijze massa, een beetje vrolijkheid aan de schoen. Je maakt een statement op gebied van uiterlijk zonder echt te choqueren.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Inmiddels kijken veel collega´s nu eerst naar de schoenen om te kijken welk paar ik nu weer aan heb. En meestal zij de reacties positief!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? eigenlijk is elk moment van aandacht voor schoenen leuk! Maar omdat ik op het werk altijd ´aparte´ schoenen draag, zijn er nu al meer mensen met leuke schoenen. Dat doet me goed!

Snelle levering, en goed nakomen leveringsafspraak.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? mooi design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Geweldige schoenen

Super schoenen met leuke prints. Persoonlijk pak ik de sneakers omdat ik de “nette zakelijke schoenen” lastiger vind om op te lopen en deze lijken groter uit te vallen dan de sneakers.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ik krijg helaas nooit reacties op de schoenen

Snelle goed levering

Hele snelle en goede levering. Mooi product

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Anders dan anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak leuke opmerkingen zolas moooe schoenen

Degelijk en betrouwbaar

Ik heb hier de mooiste schoenen kunnen scoren.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Met zwart of bruin alleen word ik niet blij. Hier heb ik veel meer keuze. Mijn maat 47 is hier ook geen probleem.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ik krijg heel vaak leuke reacties.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Een oudere dame van dik 90 vond mij super modieus met die schoenen. Die wilde zij ook hebben.

K(l)eurig

Makkelijk besteld en vlot bezorgd. Kleurige nette schoenen, zitten lekker lopen prettig. Eye-catchers aan de voeten.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? vrolijke eye-catchers
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? alleen maar... ze vallen toch op tussen het gewone zwart en bruin

Een wereld schoen

Na de blue flowerbed + riem te hebben gekocht, en dan nu de Silver spider + riem heb ik schoenen die niet standaard zijn en mij een wauw gevoel geven!! Ze zitten perfect, laten zich makkelijk schoon maken en dat voor een uitstekende prijs en kwaliteit, chapeau Lureaux! gr Erik

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? heerlijk gewaagd, maar ook chique!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? altijd, vooral ook waar heb je die gekocht?
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Zo zo....leuke van Bommel schoenen

Surprisingly good

I got 9 pair of lureaux shoes and bought two new ones from the new collection...with the new ones they ve overcomed themselfs very well made and beautiful in detail ...better than ever

Eerste bestelling en meteen top.

Precies zoals verwacht. Exact de juiste maat en pasvorm. Leuke combi met de riem.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Standaard schoenen zijn saai.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ja, krijg leuke reacties.

Geweldige, betaalbaar en kwaliteit

Mooie, goede kwalitatief goede schoenen, voor echt een goede prijs!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Veel vrolijker
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel, iedereen vraagt ernaar
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mijn bruiloft

Bestellen, Umtausch und Rückgabe

Schnelle Lieferung, tolles Schuhwerk, macht Spaß, wenn der Schuh passt. E-Mail-Adresse und Retourenaufkleber genutzt, das war vor einer Woche, seitdem keine Rückmeldung oder Informationen von Lureaux. Rückabwicklung bisher miserabel, daher von mir auch nur 1 1/2 Sterne. Reaktion auf die Bewertung war umgehend. Noch besser, eine höflich bitte, Ihre Bewertung zu ändern, aber mein Auftrag der Rückerstattung ist immer noch nicht erfolgt. Lesen die Leute die Kommantare, oder sind nur die Sterne interessant.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Goede kwaliteit schoenen, een breed assortiment en een snelle levering

Ik heb intussen 13 paar schoenen, ik kan combineren met mijn kleding. De schoenen zijn van stevige qualiteit. Ze zitten erg prettig. Ik vaak vele leuke reacties op mijn schoenen. Ga zo door en blijf mooie designs ontwikkelen....

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De kleuren en motieven
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel vaak, zelfs van vreemden
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat vreemde mensen mij aanspreken op mijn mooie schoenen

Geweldig!!!!

Super mooie en vooral onderscheidende schoenen. Wordt regelmatig aangesproken maar altijd spontaan en positief beoordeeld. Ook vind ik de schoenen niet duur maar voor de levensduur is het wel nodig na enige tijd nieuwe hakken en zolen te laten monteren.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Origineel, maakt mij altijd vrolijk.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Wanneer een buitenlandse klant mij vraagt waar hij deze schoenen kan kopen.

Mooie, paarse pythons

Ik ben superblij met de mooie, paarse pythons die ik op de site heb gevonden. Levering duurde een paar dagen meer dan anders, maar dat mag de pret niet drukken.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? veel positieve reacties

Service niet best wel mooie schoenen

Service niet best. On persoonlijk en komen beloftes niet na. Schoenen wel mooi

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Top

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ