Leuke schoenen

Leuke schoenen, snel geleverd en goede kwaliteit

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Bezorging

Mooi product net niet gied

Mooie schoenen gekregen bleek een foutje in te zitten werd redelijk snel een goede oplossing g aangedragen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Anders ze zijn anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedereen zegt wowww
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Woww gevorl

Uitstekende schoen

Prima schoen en zeer mooie prints en kleuren Geen standaard. Inmiddels al meer paren besteld

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Prijstechnisch en mooie prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vrienden /werk
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Wat een geweldige schoenen!

Uniek design, prachtige modellen en ze zitten meteen als gegoten. Ik ben weer van mooie schoenen gaan hiusen door Lureaux.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Unieke uiterlijk!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel positieve reacties.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Applaus!

Snelle en goede levering, precies zoals verwacht

De ervaring met de service is precies zoals omschreven. Jammer dat het geassocieerd wordt met hugo de jonge.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Onderscheidend van de massa
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Positief. In dit geval omdat er fietsjes op staan. Mojn hobby

Het loopt heerlijk uit de hand

Ideaal als je precies weet welke maat je hebt en dat de pasvorm van de schoenen perfect is. Door de jaren heen is het materiaal steeds verbeterd en groeit het aantal schoenen in mijn kast hard. Mede omdat ik met mijn maat 39/40 vroeger nooit echt schoenen kon kopen (in de winkels hadden ze die maat nooit op voorraad, of je had keuze uit wel één paar). Het paar Math had ik al langer op mijn verlanglijstje staan en heb ik nu aangeschaft inclusief de riem. Nog even en ik heb een grotere kast nodig voor mijn schoenen ;) Keep up the good work Lureaux!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Vrienden en collega's verwachten bij mij speciale schoenen en overhemden en letten daar altijd op. Dus telkens wat nieuws voor een redelijke prijs is heerlijk!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak en veel positieve reacties op de schoenen van Lureaux.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Alle momenten zijn leuk! Wat mij opvalt is dat mensen het graag ook zelf zouden durven dragen, maar de stap vaak nog te groot is. Eén persoon die gevraagd had waar ik de schoenen gekocht had trof ik een week later met ook een paar Lureaux aan zijn voeten. Dat was superleuk!

meer dan alleen leuke schoenen

Look persoonlijke, klantgerichte service. Blij mee!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Dat je met schoenen ook kunt opvallen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak wel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Als ik weer een nieuw paar uit hen gezocht

Prima prijs voor mooie schoentjes

Alls goed in orde. Bestellen, bezorgen en mooie schoentjes voor een prima prijs.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De vlotte uitstraling van de schoenen.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nog niet aan gehad.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Nog niet aan gehad.

Prima website snelle levering!

Veel foto per model, waardoor je goed de details kunt zien. Daardoor krijg je ook wat je verwacht. Snelle levering. Ik ga zeker vaker bestellen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Juist het kleurrijke!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ze vallen zeker op, en gezien mijn goede smaak krijg ik alleen maar complimenten.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat komt nog...

Verzameling nog niet compleet

Mijn verzameling is nog niet compleet… nu al verschillende paar Lureaux schoenen (met bijpassende riem!) in mijn kast, daar komen er denk ik nog wel meer bij!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Vrolijkheid!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Tijdens bezoeken bij klanten, kijken die eerst naar mijn schoene alvorens mij een hand te geven. Telkens probeer ik een ander paar te dragen bij dezelfde klant

Tolle Produktauswahl und freundlicher Service

Sowohl im Chat als auch bei der Lieferung wurde vom Service perfekt und schnell reagiert.

Geweldig product, geheel naar verwachting.

Geweldig product, geheel naar verwachting. Goede maat op basis van goede maat beschrijving. Snelle levering

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De vraag stellen is hem beantwoorden
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Positief. Gedurfd

Heel blij met de schoenen die ik besteld heb

Heel blij met de schoenen die ik besteld heb

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

perfect in elk opzicht

levering snel en precies zoals de foto's + goeie pasvorm

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? als ik vertel dat alles lokaal word geproduceerd zijn mensen enthousiast
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? dat moet nog komen ;)

Zeer mooie schoenen zoals op de foto.

Snel geleverd zoals beloofd. De schoenen passen goed en wat geweldig is dat je een bijpassende ceintuur kunt bijbestellen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Geen saaie schoenen. I
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel goede reacties gekregen. Ik werď er zelf op aangesproken.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Bij het open doen van de schoendoos ,wat een verrassing. De schoenen zijn mooier dan op de foto

schnell, zuverlässig und hochqualitativ !

gestern bestellt - morgen geliefert ; erstklassige Ware wie abgebildet und beschrieben - KEIN Risiko hier online zu bestellen ! JEDERZEIT GERNE WIEDER

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? ihre Originalität, ihr Design, das sich deutlich von anderen abhebt
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? überwältigende Reaktionen, durchweg positiv !
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? meine Hochzeit

mooie schoenen, maar slecht aangegeven voor retour

willen schoenen retour sturen. Zou handig zijn als het adres in de doos zit, hoeft nog niet eens een sticker te zijn, alhoewel dat wel handig zou zijn.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? niet saai

Is prima

Beide bestellingen kwamen echter 1 dag later aan dan aangegeven op de website

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik ben altijd van de aparter schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd leuk want dat zijn ze gewend van mij
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik heb de optician schoenen gekocht, mede omdat ik opticien ben

super fijne schoenen

voor het eerst hier besteld, ben super tevreden schoenen passen uitstekend, zitten super comfortabel en lopen ook heerlijk. het is de eerste keer dat ik hier besteld heb maar zeker niet de laatste keer

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? de apartheid
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? super reactie gekregen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? dat jij deze schoenen draagt

Gewoon fantastisch

De schoenen en de riem die ik heb bestelt zittzn super goed en is een top combinatie

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De verschillende kleuren en motieven

prima kwaliteit

alles wat ik tot nu toe gekocht heb zijn prachtige schoenen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? apart
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? zeer veel positieve

Erg tevreden. Superbrand. Mooie schoenen.

Prima hulp 's avonds laat bij het selecteren van schoenen en het inwisselen van kortingen...

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurig, they stand out!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel! De schoenen vallen op.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik werk in het onderwijs, en bij leerlingen sta ik inmiddels bekend als "die van die schoenen". het gebeurt geregeld dat ze komen kijken om te zien wat ik nu weer aan heb.

keurig verzorgd

ik koop nooit via internet, jullie hebben de levering keurig voldaan.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? onderscheid
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? vinden weer aparte schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? de lach bij anderen

Prachtige schoenen ... correcte en vlugge levering

zeer tevreden

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? prijs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? veel

Mooie schoenen voor een aardige prijs

Van de tien paar die ik heb is er een paar die wat tegenvalt. De negen lopen fantastisch!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar positieve reacties, en oohs en aahs
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Op een bruiloft waar de schoenen uitvoerig gefotografeerd werden

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ