Tolle Schuhe und eine Firma die zu Ihrem Produkt steht.
Hallo Thomas, Wir geben unser Bestes, damit alles so reibungslos wie möglich abläuft! Schön zu hören, dass du das so siehst. Wir wünschen Ihnen viel Freude mit Ihren neuen Schuhen! Team Lureaux
Prettige ervaring en kennismaking.
Beste Ton, Fijn om te horen! Team Lureaux
prima, lopen echt lekker!
Beste Paul, Fijn om te horen dat u enthousiast bent over de schoenen! Team Lureaux
Ik heb via de site contact gehad met een medewerker en deze heeft mij prima van informatie voorzien en geholpen bij het maken van mijn keuze.
Beste Marco, Fijn om te horen dat de Live-Chat heeft geholpen bij het maken van uw keuze. Wij doen ons best hiervoor! Veel draagplezier met uw nieuwe schoenen. Team Lureaux
Eerste keer besteld bij Lureaux. Mooie schoenen, met bijpassende riem. Kan echter helaas nog niet beoordelen hoe de schoenen lopen, omdat de maat te klein is. Daar ook het eerste verbeterpunt: het advies om een maat kleiner te bestellen omdat de schoenen groter uit zouden vallen klopt in mijn geval niet. Geen ramp natuurlijk: gewoon even omruilen naar een grotere maat. Onduidelijk was of ik het geheel dan moet terugsturen of alleen de schoenen. De chat gaf daarbij uitsluitsel, maar wat mij betreft mag er sneller en duidelijker worden aangegeven hoe dit in zijn werk gaat. Inmiddels enigszins gewend aan dergelijke retouracties dacht ik dat dat even snel geregeld zou zijn, maar men heeft gekozen voor een wel heel omslachtig systeem, waarbij ook een retourlabel en retourformulier moet worden geprint en ingevuld. En het formulier ook nog eens bij voorkeur gescand en per email verzonden. Word vervolgd en ben benieuwd hoe snel de grotere maat wordt verzonden. Als de verbeterpunten worden opgepakt is de kans groot dat ik in de toekomst opnieuw bij Lureaux bestel. En valt de score zeker hoger uit.
Beste Arno, Bedankt voor uw eerlijke feedback. Wij gaan er zeker mee aan de slag en hopen in de toekomst u terug te zien als klant. Voor nu wensen wij u veel plezier met uw aankoop. Team Lureaux
Geweldige schoenen, super pasvorm en Geweldige stof. Sportieve sneaker maar met een tikkeltje sjiek
Beste Gertjan, Mooi omschreven! Wij proberen elke collectie weer zo uniek mogelijk te maken. Team Lureaux
Het is helemaal mijn smaak en ze zitten als gegoten. Inlopen is niet nodig.
Beste Anco, Fijn om te horen dat de schoen meteen goed zit! Geniet van uw nieuwe schoenen. Team Lureaux
Comfortabele kwaliteits schoenen
Beste Ger, Fijn om te horen! Team Lureaux
Makkelijk bestellen, betalen en snelle levering. De maataanduiding (vallen ruimer dan gewoon) klopt ook echt!
Beste Jantonio, Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is. Team Lureaux
Door vakantie wilde ik de schoenen niet direct geleverd hebben maar op een afgesproken datum en hetgeen geschiede.
Beste Loek, Fijn om te horen dat het naar wens is geleverd. We doen dit graag! Team Lureaux
Ich finde die Kombination aus Schuhen und Gürteln spitze
Danke schön. Auf diese Weise vervollständigt es Ihr Outfit. Team Lureaux
altijd weer eens wat anders
Beste Arie, Daar doen we elke keer weer ons uiterste best voor. Team Lureaux
Deze schoenen spannen in het begin en snijdt aan de bovenkant onder de enkel en aan de achillespees van rechtervoet , ik heb ze nog maar even gedragen dus dit zal hopelijk beteren in de toekomst . Voorts prachtige schoenen .
Beste Patrick, Wat vervelend om te horen dat de schoenen niet lekker zitten. Stuur ons een mailtje met de problemen, dan kunnen wij kijken naar een passende oplossing. Immers moet je er natuurlijk wel goed op kunnen lopen ;). Team Lureaux
Na een klacht over mijn schoenen, wat uiteindelijk een productiefout bleek te zijn, kon ik direct een paar nieuwe schoenen uitkiezen. Ik had enkele foto's opgestuurd om de beschadiging te laten zien en via de chat kwam er binnen enkele minuten een oplossing. Dank voor deze geweldige service Niels.
Beste G. Fantastisch om te horen dat het naar uw wens is opgelost. Een foutje kan natuurlijk altijd. Gelukkig hebben wij u alsnog blij kunnen maken. Team Lureaux.
inmiddels 3 paar geweldige schoenen gekocht hier. zitten als pantoffels
Beste Frans, Goed om te horen! Team Lureaux
Die Lieferung kam pünktlich, vollständig und ohne Probleme. Die Schuhe waren mit Papier gefüllt, es war eine Stofftasche für den Transport dabei und ein kleiner Schuhlöffel.
Hallo Reinhold, Wir wünschen Ihnen viel Freude beim Tragen. Team Lureaux
Binnen 24 uur ontving ik mijn bestelling, ik heb de schoenen gelijk kunnen dragen zonder vermoeide voeten ervan te krijgen.
Beste Jeroen, Fantastisch om te horen. Bedankt voor uw positieve review. Team Lureaux
Ik heb nu 2 paar schoenen met matchende riem. De schoenen zitten goed en de matchende riem maakt het helemaal af. Ook de klantenservice is super, ze reageren snel, retourneren kan zonder problemen als dit nodig is. Aanrader voor alle mannen die nette schoenen zoeken die niet standaard zijn.
Beste Vincent, Fijn om te horen dat de schoenen naar wens zitten. Zo horen wij het graag. Team Lureaux
chaussures originales de bonnes qualités ,livraison rapide ;je vous recommande .
Bonjour Jean, Fantastique! Team Lureaux
Leuke en goede schoenen voor een goede prijs/kwaliteitverhouding
Beste Toon, Fijn om te horen! Team Lureaux
Nette en snelle levering. De maat wordt ook goed uitgelegd op de website en door een medewerker bevestigd, heel gemakkelijk en snel via chat. Mooie producten!
Beste F.A., Fijn om te horen dat alles duidelijk was op de website. Natuurlijk helpen wij u anders graag verder met de live-chat. Team Lureaux
Ich kann Lureaux nur empfehlen! Alles wieder top gelaufen. Man hat meine Änderungswünsche hinsichtlich der Lieferadresse perfekt berücksichtigt und so sind die Schuhe richtig angekommen. Die Qualität und das Design sind wieder überragend. Gerne wieder!
Hallo Sven, Schön zu hören, dass alles nach Ihrem Geschmack ist. Wir versuchen die Kollektionen bei guter Qualität so abwechslungsreich wie möglich zu gestalten! Wir wünschen Ihnen viel Freude beim Tragen. Team Lureaux
snel geleverd, nu elke dag aan.
Beste Marijn, Fantastisch om te horen! team Lureaux
Ich bin sehr zufrieden mit diesen Schuhen. Die Qualität ist sehr gut, schöne Verarbeitung und das Fussbett sehr angenehm… sogar etwas weicher als ich es von anderen Schuhen gewohnt bin.
Hallo Wolfgang, Schön zu hören, dass die Schuhe besser passen als erwartet! Viel Spass damit. Team Lureaux
De opdruk is schade gevoelig. Afdruk van fietsstandaard gebruik is snel te zien.
Beste Rob, Wat jammer om te horen dat u niet helemaal tevreden bent over de opdruk. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat de schoenen snel beschadigen. U kunt altijd een mail sturen naar [email protected], dan kunnen wij kijken voor een passende oplossing. Team Lureaux