Ik heb de schoenen gekocht voor mijn werk als gastheer. Ook moet ik door de keuken heen lopen, hiervoor ben ik antislip schoenen nodig. Ondanks het mooie uiterlijk van de schoenen, werkt de antislip niet.
Snelle perfecte service en levering. Helaas kwam het door mij gewenste artkel niet meer op voorraad, heb een alternatief gekocht met 25% korting. Attent!
Snelle levering en kleur wijkt nauwelijks af van de foto's. Pas maat klopt zoals is beschreven. Zeker een aanbeveling waard.
Volgens afspraak werden de schoenen de volgende dag kostenloos geleverd
Ik heb 2 paar Lureaux, waarbij 1 onder garantie is vervangen. Pasvorm lijkt op Floris van Bommel, maar het materiaal van het bovenwerk is iets goedkoper. Dit merk je wel (stugger en minder ademend dan van Bommel) maar daar is de prijs naar. Levering is netjes, prima service en garantie.
Ich habe die Marke durch eine Anzeige im Net entdeckt. Ich suchte nach beigen und grauen Schuhen in Größe 48, da ist sonst die Auswahl in Deutschland sehr gering. Mir gefallen die Schuhe vom Design sehr gut. Echte Hingucker ! Die Verarbeitung ist sehr gut und ich werde jetzt erste Tragerfahrungen sammeln. Es hat sich wieder einmal bestätigt, dass es in den Niederlanden sehr schöne Designs und Schuhe gibt. Besonders glücklich bin ich, dass die Schuhe bis Größe 48 angeboten werden. Auch der Service, der schnelle Versand und die sichere Verpackung verdienen eine gute Benotung. Viele liebe Grüße in das schöne Nachbarland aus Deutschland !
Heel mooi product en hopelijk ook de kwaliteit want die kan ik nu nog niet beoordelen.
Mit meinem Grey Dino Croco habe ich den aussergewöhnlichsten Schuh und Hingucker auf der Geburtstagsparty meiner Frau gehabt.
Altijd snelle levering. Ziet er keurig verzorgt en verpakt uit. Altijd veel bekijks met deze schoenen.
Zeer snelle levering, goed verpakt
Mooie schoenen, goede prijs en snelle levering.
Top schoenen, lekker opvallend en vlot geleverd. En oh ja, de maten kloppen ook gewoon.
Ben blij met mijn schoenen. Netjes afgeleverd in doos, incl. schoenlepel en schoenenhoes. Ben erg tevreden!
Het verliep snel en vlot en de schoenen zitten super en zijn nog mooier als op de foto
Snelle levering en vriendelijke prijs.
Altijd servicegericht en komen met goed oplossingen!
met deze schoenen aan heb je veel bekijks.
I love does shoes. Great designs . The fit is perfect spot on the your size. Width off the shoes are perfect aswell. I have wide , no probleem at all. I travel to Mexico on a regular basis , every trip in need to bring shoes there . My friends and family love them ❤
Mijn vriend is erg blij en tevreden met zijn schoenen en de schoenen zitten fijn. Lureaux is echter wel iets te opdringerig met marketing en kortingcodes en binnen 'n dag herinneren dat je de code nog niet gebruikt hebt. Uiteraard kun je je daarvoor uitschrijven maar de mate van mails voelt wat opdringerig.
Uniek en kleurrijk, altijd leuke reacties.
Mooie schoenen en bijpassende riem, goede antidlip zool. De schoenen zijn niet te smal, zodat ze niet beginnen te knellen na even rechtstaan.
Ziet er echt mooi uit, maar met een hoge wreef, en een brede voet is het onmogelijk om deze schoenen te passen. Helaas moet ik ze ook retourneren, want ze passen echt niet!
positief
Mooie schoenen en service is zeer goed.
De levering duurde deze keer iets langer.. maar dat lag meer aan het postorderbedrijf... Mooie schoenen en riem...