30 maart schoenen besteld en 31 maart ontvangen super!

Ik vind de schoen van Luraux in 1 woord geweldig mooi. Kan ze heel erg aanraden om deze ook te proberen.

Super mooie schoenen en goede kwaliteit.

Ik heb mijn schoenen binnen gekregen en ze zijn nog mooier dan ik had verwacht. Mijn complimenten.

Alles volgens verwachtingen

Alles rondom mijn bestelling is volgens verwachting verlopen. De schoenen zijn geweldig, de bestelling ging eenvoudig en de levering is prima. Geen aanmerkingen.

Goede wijn behoeft geen krans

Super ervaring ‘s middags besteld volgende dag 11.00 uur binnen

Wil je super stoeren schoenen anno 2020.. snel in huis ... mooie kwaliteit ... ik zeg bestellen 🤗

Op een nette manier mijn vraag beantwoord

Prima geholpen, tijdig en correct gereageerd op mijn e-mail. Snelle levering.

Mooie schoenen met fijne pasvorm.

Schoenen zitten direct lekker en werken ook zakelijk goed om een gesprek te openen

Heerlijk lopende en prachtige schoenen

Ik heb meerdere bijzondere schoenen, van Van Bommel en Mascolori. En inmiddels al 3 paar van Lureaux. De schoenen van Lureaux zitten het lekkers en hoeven absoluut niet ingelopen te worden. Daarnaast ben ik met de andere altijd wat voorzichtig, omdat ze zo duur zijn. Met de Lureaux-schoenen al naar meerdere feesten geweest, zelfs in Paradiso waar er altijd mensen op je voeten staan te springen. Na afloop een nat doekje erover en ze kunnen weer. Zou ik met die andere niet zo gauw doen.

Alles snel en compleet geleverd volgens belofte

Positieve ervaringen en vooral een goed werkende webpagina.

Er valt niets te verbeteren

Heerlijke schoenen, echt de pasvorm is werkelijk mijn favoriete schoen. De prijs is uitstekend en de kwaliteit is erg goed. Bestelling, betalen, leveren gaat probleemloos. Vanaf nu mijn vaste adres voor schoenen!

Geweldig, mooi, duurzaam voor een correcte en betaalbare prijs!

zoeken, kiezen, beslissen en klikken... top!

Goede service en mooie schoenen

Snelle levering en de schoenen waren nog mooier dan op de site. Pasvorm en lopen erg fijn. Ben er erg blij mee en kom zeker nog eens terug

Reeds een paar dagen in het bezit, ben dan ook zeer te vrede over de pasvorm, en het lopen. Maar ik heb wel enige twijfels, is het wel leer! Of is het plastic! Omdat er verschillende vieuwers de opmerking hadden, met plooien van de schoen.

Kwaliteit in een apart jasje.

Prima Service, snelle levering En de schoenen zijn ook geweldig!

Gewoon geweldig

Duidelijke site, goede prijs, snelle levering, netjes verpakt!

Mooie schoenen en goede service

Precies zoals de titel zegt

Perfekter Service

Super Ware zum fairen Preis. Perfekte Abwicklung und schnelle Lieferung. Herzlichen Dank. Gern wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie schoenen voor een leuke prijs

Zien er gaaf uit, pasmaat is goed. Prijs is mooi (geen leer).

Fijne schoenen. Zeer goede service. Dikke pluim voor Lureaux!!

In november kocht ik schoenen en na enkele maanden waren de neuzen wat kaal geworden. Na een mailtje met een foto van de beschadigde neuzen kreeg ik erg snel reactie dat dit niet goed was! Als ik het wenste kon ik nieuwe schoenen uitzoeken en dit verrekenen met het aankoopbedrag van de eerder gekochte schoenen ! Graag! Wat een top service! Complimenten! Ik zal jullie altijd aanraden! Bedankt

Mooie schoenen levertijd klopt niet

De schoenen zelf zijn oké maar de levertijd is niet de beloofde ‘volgende dag’

Mooie schoenen, snelle levering

Mooie schoenen, snelle levering

Eerlijk en service

Ik had schoenen gekocht, a 100 euro. Deze waren snel beschadigd. Helaas. Met moed mailde ik de klantenservice. Het eerste bericht werd over het hoofd gezien. Het 2e bericht was erg positief. Ik kreeg een waardebon van 120 euro om nieuwe schoenen te fixen en de huidige beschadigde mocht ik houden. Wat een topservice. Iets waar veel bedrijven van kunnen leren. Nu de kijk en vraag of de nieuwe het wat langer volhouden als twee weken. Kwaliteit, mwah, de materialen kosten maar 10 euro. Maar het in elkaar zetten en productie is redelijk. Maar omdat de klantenservice zo top was heb ik toch 4 sterren gegeven. waarom geen 5? Omdat het altijd nóg beter kan. :) Deze winkel heeft mijn vertrouwen gewonnen. en nee ik werk voor niemand. Dit is mijn mening, deal with it.! Thanks Lureaux dat ik nieuwe schoenen heb mogen uitkiezen!

Klasse schoenen,, Sand Blossom en Blue Blossom gekocht

Zitten en lopen geweldig. Snelle levering en goed verzorgt, klasse!

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ