Geweldig!

Kwamen toevallig op mijn pad. Blij dat ik ze besteld hebben. Lopen goed vanaf minuut 1. Heb maat 47,5. En maat 47 gekocht. Lopen geweldig. Snel 2e paar bestellen!

Prima bedrijf

Komt afspraken na, bestelling snel en volledig ontvangen

Bezorging belofte wordt niet nagekomen !

In de tekst staat : voor 17.00 uur besteld (ma-vrij), morgen gratis bezorgd zowel Ned als Belgie Mijn schoenen heb ik vrijdags besteld en ze werden dinsdag bezorgd !

Goede kwaliteit

Snelle levering behalve in weekend

top

snel geleverd en goede service

Alles naar wens.

Schoenen werden snel (volgende dag) geleverd, zoals toegezegd op de site. Schoenen zijn prachtig, zitten goed en zijn mooi en zorgvuldig verpakt. Net als op de foto: een mooie schoenzak erbij én een schoenlepel. Erg tevreden. Jammer dat de riem niet (meer?) in mijn maat te koop was. Het zijn vrijwel allemaal mooie, aparte schoenen, bij Lureax. Een volgende bestelling komt er zeker, hopelijk met bijpassende riem.

Snelle bezorging, mooie schoenen

De schoenen en riem werden snel bezorgd en zitten heerlijk.

Mooie schoenen

Goeie kwaliteit , allen jammer vd verzendkosyen

Goede maat en pasvorm

Snel geleverd👌🏻, wel iets langzamer dan beloofd maar mooie kwaliteit. Ik ben niet teleurgesteld.

Goede kwaliteit en snelle levering

Wat een prachtige schoenen!

In kort tijd 2 paar Lureaux aangeschaft. Incluis de bijbehorende riemen. Los van het feit dat ze werkelijk prachtig zijn, nog nooit zo veel leuke reacties gekregen op mijn schoenen. Draag ze zowel privé als zakelijk.

snelle levering, product matig

het materiaal van de geleverde schoenen en de riem voelen erg plasticachtig aan en hebben zeker geen hoogwaardige kwaliteitsuitstraling. Prijs/kwaliteitsverhoudeing is zeer matig.

Super Schuhe

Alles perfekt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie schoenen, met unieke uitstraling. Helaas erg zweterig.

Het lijkt er op dat deze schoenen niet van echt leer zijn. Voor het eerst in vele jaren heb ik nu (deze) schoenen waarin ik zweterige voeten heb. Daardoor kan/wil ik ze niet meer aan. Zonde.

Mooie, bijzondere schoenen en alles naar wens

Schoenen zijn op tijd geleverd met duidelijke berichten om mij up-to-date te houden. Ze zijn goed en stevig ingepakt aangekomen en de verwachtingen van de plaatjes werden waargemaakt. De pasvorm is goed, dankzij de aanwijzingen op de site één maatje kleiner genomen, en de schoenen lopen comfortabel.

Mooie schoenen, matige levering!

Dag super gave mooie betaalbare schoenen, alleen was de kartonnen omdoos om de schoendoos heet echt Zeiknat! Daar kan Lureaux waarschijnlijk niet aan doen maar de bezorger (DHL) wel lijkt mij. Schoendoos zelf was ook wat vochtig, maar gelukkig de inhoud ervan niet.

Leuke goede speciale schoenen.

Nu mijn 3e paar schoenen aangeschaft, fijne pasvorm. Apart en leuk design, echte eyecathers!

Prima verzorgd, ik hoop alleen dat ze van DHL afstappen. Duurde niet 1 maar 3 dagen voordat ze bezor

DHL had schijnbaar moeite om Zeeuws-Vlaanderen te vinden. De bestelling stond 2 dagen in het sorteercentrum

Wat een geweldige schoenen! Groot draagcomfort, te gekke print en super prijs/kwaliteit verhouding

Dit zijn de schoenen die ik al heel lang in mijn hoofd had! Onwijs gaaf om ze hier te vinden op deze site. Ik was eerst een beetje sceptisch over de kwaliteit, maar die is volledig weggenomen, wat een schoenen! Dat er zulke schoenen bestaan met deze prints, ongelofelijk. Eerste paar was beschadigd, maar dat werd direct opgelost. Ik heb dat paar teruggestuurd en er werden direct nieuwe verzonden. Maandag besteld, dinsdag in huis, woensdag retour gestuurd en vrijdag nieuw paar ontvangen, wat een service. Telkens uitgebreid te woord gestaan en goed gelopen.

Zien er goed uit en passen goed!

Wat ik zag op de site heb ik ontvangen. Mooie kwaliteit en ze passen en lopen goed.

Leuke prints en goede kwaliteit. Altijd positief commentaar. De service is perfect.

Unieke beelden

De panter sneakers hebben zelfs een vacht!

Geweldige schoenen!

Geweldig mooie schoenen van goede kwaliteit. Het was een pre-order bestelling en ik had zelfs de schoenen binnen voor de verwachte datum, helemaal tevreden met de levering en schoenen!

Mooie schoenen

Prachtige schoen alleen de levertijd was wel wat onduidelijk.

goede kwaliteit en bovendien apart

Al diverse modellen gekocht en bij 1 paar was er een probleem. Na het sturen van een foto werd deze meteen goed opgelost door de schoenen te vergoeden.! Dus en goede kwaliteit en goede service.

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ