Bijzondere schoen voor een mooie prijs

Eerste ervaring is dat de schoenen degelijk aanvoelen en behoorlijk goed lopen. Fijn dat er een schoenlepel wordt meegeleverd zodat de achterkant van de schoen langer mooi blijft

Snelle levering, eerste indruk prima

Snelle en gemakkelijke bestelling, goede tip qua maat, sneller levering

Super schoen!

Goed maatadvies. Mooie schoen. Goede pasvorm. Alles klopt. Goede en snelle service!

Snelle levering en Kwaliteit

Prachtige schoen met een daarbij behorende ceintuur eventueel. Leuke prints en niet te vergeten, niet eindeloos te verkrijgen waardoor er exclusiviteit blijft.

Mooie schoen netjes afgewerkt en snelle levering!

Op naar het volgende paar.

Mooie, passende schoenen

Ontzettend veel keus in mooie prints. Lureaux maakt kiezen weer moeilijk, een reden om terug te komen.

Fast service, top quality

No problem experience, the speed of delivery was superb, the packaging excellent, even a shoe horn and bag to keep them in included. The shoes look and feel good the size totally correct.

Mooie schoenen

Mooie schoenen, goede prijs/kwaliteit verhouding. Zitten goed en zijn mooi.

Superschoenen

Als ik de schoenen binnen krijg,kan ik ze meteen aantrekken en de hele dag op lopen superpasvorm en geen saaie schoenen. Heb nu 4 paar binnen 7 mnd. gekocht in één woord geweldig

Dit is een goei produkt, jonge!

Schoenen zitten lekker, mooie schoenen voor een klein prijsje. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Levering : netjes!

prijs kwalitiet een 5

Snelle levering, Schoenen zien er goed uit, zijn wel erg plastic

Snelle levering en goede service

Bij het omruilen van mijn schoenen (andere maat) kreeg ik nog extra service. Binnen een dag geregeld. Top.

topservice

Snel geleverd en wederom schitterende schoenen!

Alles perfect geregeld

De bezorging was snel en je werd goed op de hoogte gehouden van de verzendprocedure. De schoenen en riem hebben een prettige pasvorm,zacht en aangenaam voetbed en voldoet aan de verwachting van de foto. Kortom helemaal naar tevredenheid.

Snelle levering en goede advies omtrend welke maat ik ongeveer nodig had.

Kreeg goed advies omtrend welke maat ik nodig zou hebben, hellaas was maat 43 uitverkocht. Kreeg gelijk een kortingscode om eventueel een andere schoen te kopen. Toen werdt er nog gezegd dat de schoenen wel iets groter vielen dus kon ik het altijd proberen om een maat kleiner te kopen. Hij deze dat dus gedaan en schoenen passen goed. Klein beetje inlopen maar dat komt natuurijk altijd goed. Zeker een aanbeveling om hier schoenen te kopen en zeker voor die prijs.

Nog geen ervaring

Schoenen zijn wel goedkoop

Mooi

Prachtige collectie met mooie motieven.

Supersnelle levering en geweldige schoenen.

Ga zeker vaker bestellen. Prachtige schoenen en compleet geleverd met schoenlepel en opbergzak. Ben zeer tevreden.

Goed.

Schoenen kreeg ik pas dagen later, ook al had ik voor same-day extra moeten betalen. Schoenen zijn prachtig, en goede kwaliteit, echter zijn ze aangekomen met een beschadiging aan de hak. Dit is gemeld bij de klantenservice, maar is genegeerd, helaas. Blijven toch mooie schoenen.

Bestellen, betalen ontvangen. Ga zeker meer bestellen..

Snel en duidelijk!

Duidelijk en snelle levering

Prachtige schoenen! Snelle levering en goede levering. Met een mooie hoes en schoenlepel erbij, heel handig en fijn!

Lekker gek!

Prima schoenen. Mooie kwaliteit en gewoon eens wat anders dan saaie nette schoenen!

Snel en goed

Prachtige schoenen, zeer tevreden.

Inmiddels heb ik 4 paar schoenen aangeschaft. De schoenen zien er echt fantastisch uit en zitten lekker, ook na een hele dag dragen. Ik was in eerste instantie sceptisch of het materiaal wel echt ademend was. Mijn twijfel is daarover geheel verdwenen. Regelmatig krijg ik een leuke reactie over de schoenen. Wat ik hoop is dat er ooit nog eens hogere modellen herenschoenen in het assortiment komen. Zeer tevreden over de schoenen en de levering.

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ