perfect

perfect

Mooie schoenen en riem . perfecte kwaliteit

Schoenen top. Riem valt tegen.

Snelle levering. Hele mooie schoenen. Ben er erg blij mee. Minpuntje: de combinerende riem is erg smal en dun. Daar mag voor die prijs nog verbetering van verwacht worden.

Prachtige en bijzondere schoenen voor een mooie prijs

Duidelijke site, maataanduidingen en zeer snelle levering. Ik ben zeer blij met met bestelde schoenen.

gave schoenen voor een zeer nette prijs

prima service, snelle levering

Unieke schoenen van goede kwaliteit

Mooie unieke schoenen, goede kwaliteit en snelle levering

Top superschoenen en service

Schoenen zijn van goede kwaliteit en stappen heerlijk. Probleempje gehad met de levering, huisnummer was niet goed aangekomen bij de dpd, maar netjes opgelost door same day delivery. (Kosteloos). Zodat de stappers toch nog voor een feestelijke gelegenheid zijn aangekomen.

Goede pasvorm en gewoon een heel andere schoen als iedereen heeft.

Snelle reactie op mail . En super vriendelijk.

Aanrader, snel, klantvriendelijk en goede kwaliteit

snelle service, en hele aparte schoenen. goede pasvorm

Goede kwaliteit schoenen

Nette schoenen, leuk ontwerp. Lippen heerlijk. Goed verzorgd verzonden. Zouden 5 sterren hebben gekregen als ze niet hadden lopen trekken voor een beoordeling hier.

Perfecte schoenen,echt top!.

Prachtige schoenen,passen perfect!

Zeer tevreden!

Zeer tevreden. De bestelde schoenen zien er echt super gaaf uit. Zitten ook erg comfortabel. Mooie prijs en snelle levering.

Super content

Schoenen besteld , week later aan mijn voeten , mega super tevreden

Prima geregeld

Prima geregeld

Zeer vrolijke schoenen

Ik zag een advertentie langs komen om eenmaal op de site was mijn keuze snel gemaakt

Mooie schoenen voor schappelijke prijs

Prima schoen mooi design goede pasvorm en een vlotte levering

prachtige modellen en goede pasvorm

Voor t eerst jullie schoenen gekocht. Prachtige modellen en ik liep er zo op weg. Hopelijk komen er ook nog de wat hogere modellen bij.

Ik ben echt heel blij. Beter dan verwacht.

Gewoon super. Echt heel blij.

Prachtig product met nette service!

Mooie overzichtelijke website met heel veel keuzemogelijkheden qua schoenen. Inmiddels een tweede paar schoenen ontvangen. Zeer verguld met design en kwaliteit.

3de paar nu super👍

Super schoen maar de toppen van mijn eerste paar(oktober1918) begint de lak af te slijten

goed en optimaal geleverd

Goed verpakt, mooie doos met beschermzak en schoenlepel!

Snel en kwaliteit

Wie af wil van de gewone zwarte of bruine schoenen, moet hier zijn !

Top service, top kwaliteit

De site is duidelijk, stuur je een mail, krijg je vlot antwoord. Service is gewoon goed. Snelle levering.

Goed service

Fantastische mooi schoenen, ik ben super blij met mijn aankoop

super

geweldig en snel