Geweldige service, snelle levering en enorm goed bereikbaar. Producten altijd op maat en goede kwaliteit! Complimenten, ook voor service via WhatsApp!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijk en betaalbaar
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd complimenten

Sehr gute komunikation

Leider hat die Ware meinem man nicht so gut gefallen, es hat bisschen gedruckt, aber sonst sehr schön und außergewöhnlich! Die Kommunikation und Retour Vorgang war sehr gut und reibungslos. Es ist sehr zu empfehlen ❤️

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Dass sie außergewöhnlich sind und nicht faad
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Habe noch keine getragen, aber gezeigt und die Reaktionen waren sehr gut
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Erfüllt

Vom Bestellprozess bis zur Lieferung so wie es sein soll. Sehr gut verarbeitet. Leider nicht in Europa hergestellt. Kein Hinweis im Schuh.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Design als Alleinstellungsmerkmal
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.

knappe speciale schoenen

vind het wel leuk niet alledaags rond te lopen.. en hierdoor voor dit merk gekozen..

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? de printjes
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? altijd leuke.. en dan ook nog eens speciale sokken aan
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Eigenlijk liep het allemaal even anders vwb de bestelling dan dat de site aangaf. Ik heb de Blue Ocean besteld, ook de damesversie. Maarrrr... Ze zijn binnen. Qua maat helemaal top (wist ik al voor mezelf heb al 2 paar staan) alhoewel voor de dame was wel even spannend. Maar mijn partner is gelijk helemaal verliefd en ze zegt: de laarsjes zitten perfect. Voor mezelf de riem erbij. Binnenkort gaan we lekker shinen met deze mooie schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mascolori.. alleen betere prijs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd wel. Je kan gewoon niet om de schoenen heen als je ze ziet
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Overal. Draag ze met stappen, en bij feestjes.

Alles perfekt

Artikel stimmt mit Abbildungen exakt überein

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Farbe und Muster

Weer een paar bij de collectie

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Iets aparts
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel en Hugo de Jong schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Doop klein kind

Geweldige service!

Wat een leuke laarsjes. Eerder dan verwacht. Het is een cadeautje om ze uit te pakken. Alles is ontzettend, leuk en super verpakt.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Originaliteit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nog niet gedragen! Ben benieuwd tegen die tijd
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Het uitpakken! Wat een feestje.

Prachtige laarsjes, mooie kleuren

Ik vond de levering niet echt snel maar de laarsjes zijn echt prachtig! Hele mooie kleur, goede pasvorm!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Veel beter
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedereen maakt complimenten over mijn schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ze lopen echt fijn, en de kleuren zijn prachtig!

Mooie kleurrijke sneakers

Mooie kleurrijke sneakers gekocht. In luxe verpakking. Heel blij mee

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Die komen nog

Prachtige schoenen

Prachtige schoenen die ook nog eens lekker zitten

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleuren
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Tijdens cursus cursusleidster zegt wat een leuke schoenen

Sehr gute Qualität und Passgenauigkeit

Liegt unheimlich gut am Fuss an

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Sehr schöne Farben
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Sehr viele Komplimente

Ronduit fantastisch!!

Iedere keer als de nieuwe schoenen en de bijpassende riem ontvang krijg ik een enorme glimlach op mijn lippen, ze zijn nog mooier dan verwacht.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Juist de verschillende kleuren en printen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ik krijg heel veel leuke ( tot zelfs " VET ") reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De aller eerste keer dat ik de schoenen binnen kreeg ( Vegas) inmiddels ben ik 18 paar verder

Der Schuh sieht komplett anders aus,wie neu euch auf der homepage,da liegen welten dazwischen

gute und schnelle Lieferung,aber wie erwähnt der Schuh auf eurer Seite sieht komplett anders aus wie den wo man erhält

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.

Maat klopt, perfecte pasvorm

Mooie aparte elegante schoenen zowel dames- als herenschoenen. Maat aanduiding klopt en perfecte pasvorm.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mooi opvallend design
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Niet echt 1 moment maar altijd een positieve leuke opmerking

Zeer tevreden over de kwaliteit en pasvorm van de schoen en riem.

Schoenen met riem besteld, deze echter door omstandigheden vertraagd geleverd gekregen. Wel heel tevreden met de informatievoorziening omtrent vertraging.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Uitzonderlijk en opvallend design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vrijwel direct
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Tot nu toe het passen en door huis lopen.

Kwaliteit

Snel, duidelijk en kwalitatief top!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Luxe uitstraling
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De inhoud met extra's in de doos

Geweldige uitstraling, super goede pasvorm

Dat ze er mooi uitzien is zacht uitgedrukt, maar dat elk paar wat ik koop (en ik heb inmiddels 5 paar) direct goed zit vind ik uniek. Dat heb ik nooit, met welk merk schoenen dan ook, meegemaakt!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De compleet andere, schitterende uitstraling
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel complimenten

Positiief

Naar meerete paar schoenen begin ik ze steeds meer te warderen. Pasvormen zijn gelijk. Heerlijke schoenen om.op te lopen. Mijn vriendin heeft nu haar eerste paar laarsje en is ook vlij verrast

• Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat er een vrouw naar mij toekomt en zegt dit zijn mooie schoen maar mijn man wil die domme sneakers

Prima duidelijk

Service goed schoenen fij

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Artistiek
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeker
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Toen ik ze uit deed na een lange dag werken

Mooie schoenen.

Ze zitten om de voet en leuk ontwerp

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.

Geweldige pasvorm

Altijd goed afgeleverd Afbeelding en afgeleverd product kloppen altijd

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Altijd complimenten

Zitten goed

Zeer mooie schoenen zitten perfect

schoenen

zeer goede schoenen een aanrader

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? ja

Prachtige schoen, minimale inspanning

Prachtige schoen, goede pasvorm, smaakvol design. Daarnaast een goede prijs-kwaliteit verhouding.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? kleurrijk, speels en goede prijs voor de kwaliteit.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? regelmatig comlimenten en gesprekken over mijn schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Groepje jonge studentes die de schoenen helemaal te gek vonden in de trein

64 Noordkade

Waddinxveen 2741 EZ