Echt mooi shirt, goede maat, volgens maattabel.
Bij een misverstand handelen zij attend en tegemoetkomend datvwil zeggen zij delen het verschil.
Habe viele Schuhe von Floris van Bommel, mittlerweile auch schon einige von Euch. Preis top, Optik Top, Qualität top !!!
Ich habe jetzt das zweite Mal Schuhe bestellt und bin super zufrieden. Die Schuhe sehen im Original noch besser aus als auf den Bildern .
Dat ze groter uitvallen valt wel tegen. Ik draag maat 45 maar kreeg na een tijdje veel last helaas. Om mee te gaan lopen waar de schoen voor bedoeld is hou ik maar kort vol.
Schoenen en shirts zijn mooi, opvallend en modern. Jammer dat geen korte shorts te koop zijn.
We dachten een mooie riem te hebben besteld om kado te geven. Helaas met geven kwamen we er achter dat de stiksels los zaten. Dit hebben we met de app met jullie gecommuniceerd voor een oplossing. Helaas toen we het over een nieuwe hadden en deze te retourneren bleef het stil van jullie kant. Dus bij deze hoe gaan we dit oplossen?
Eén woord….. goed!…
Mooie collectie, snelle levering. Jammer dat de advertenties zo op mannen gericht zijn. Ik ben een vrouw die graag pakken draagt en deze schoenen passen daar perfect bij. We zijn toch de genderspecifieke reclame wel voorbij?
De schoenen zijn binnen, erg vreemd dat er zowel op de website als de alg. voorwaarden nergens een garantie termijn wordt benoemd, andere schoenleveranciers benoemen gewoon 12 maanden garantie, ook vreemd dat er alleen staat wanneer het GEEN garantie is op de website maar nergens wanneer het WEL garantie zou zijn; zie onderstaande copy past van hun website; Garantie Uitzonderingen Onderstaande zaken vallen niet onder de garantie: Beschadigingen van buitenaf waarneembaar op het bovenmateriaal Beschadigingen van buitenaf waarneembaar op het ondermateriaal zoals bijvoorbeeld de zool Als de schoen niet meer in originele staat is (bijvoorbeeld door reparaties van de schoenmaker) Klachten als gevolg van overmatige transpiratie Inwerking van vocht Inwerking van hitte van buitenaf Verkeerd gebruik van onderhoudsmiddel Uitgedroogd materiaal (er is geen onderhoud gepleegd) Lakmaterialen Stoffen schoenen gewassen in de wasmachine Het afgeven van schoenen Normale slijtage van zolen en hakken Kale neuzen bij schoenen door normale slijtage van buitenaf Beschadiging aan de hiel Door verkeerd of intensief gebruik veroorzaakte gebreken Overmatige transpiratie Afgeven en verkleuring van schoenen en kleding Het pillen van kleding of schoenen Gebreken ontstaan door wassen of drogen Gebreken ontstaan door externe invloeden, bijvoorbeeld wrijving, scherpe voorwerpen of chemicaliën Gebreken aan water- en winddichtheid van schoeisel, tenzij strikt vermeld in de productomschrijving in onze webshop Artikelen die vanwege het model lichamelijke ongemakken veroorzaken, bijvoorbeeld zweten of blaren. ik denk dat zo een beetje alles benoemd is om nooit garantie te hoeven geven, kennelijk mag je niet eens met de schoenen door de regen of in de zon lopen....................................
zeer tevreden met mijn aankoop. de schoenen zien er schitterend uit en de pasvorm is zeer goed. het is lastig een revieuw te schrijven over iets wat je nog maar 1 dag hebt. ik kan nl. niets zeggen over de levensduur, event. garantie afwikkeling en dat soort zaken.
ben tevreden nette afhandeling
Optisch ein absoluter Hingucker, sportlich und sehr bequem. Absolut rutschhemmende Sohle. Deshalb aber auch gar nicht zum Tanzen geeignet, weil man auf so einer Sohle nicht drehen kann.
Bis jetzt hat immer alles hervoragent geklappt, super verarbeitung der Schuhe kaufe jetzt schon seit jahren und habe die noch alle, nicht kaputt zu kriegen , toll. Und was ich mag besondere Modelle die man sonst nicht findet,könnten für mich noch verückter im design und farben sein. Immer schnelle Lieferung passen immer wie angegossen.Bin mehr als zufrieden damit , hab wenigstens schon ein Dutzend, und immer ein hinkucker. Bin stolz diese marken Schuh zu besitzen.Nur relativ Teuer wenn man so viele kauft wie ich, aber Qalitèat und design einfach nur Geil.Top macht weider so.
Ik heb mijzelf een mooi paar bruin lederen Lureaux schoenen kado gedaan. Ik kreeg nog een leuke korting en heb er tevens een bijpassende identieke kleur lederen riem bijgedaan. Snel binnen en zitten goed. Helemaal top en aan te bevelen!
HAB EINMAL SCHUHE EIN PAAR MAL ANGEZOGEN UND DANN WAREN SIE BEREITS GEBROCHEN❗️ BE DEM PAAR WELCHES ICH AM 21.03. BESTELLT HABE WARTETE ICH BIS 16.04. (27TAGE) UND ICH BEKAM DIE FALSCHEN❗️ SEHR SCHWACH UND TRAURIG - NIE NIE MEHR BEI DER FIRMA LUREUAX❗️
Besteld de volgende dag in huis en keurig en lux verpakt
Wat een prachtige schoenen. Ik had verwacht dat ze te klein zouden zijn omdat ik normaal maat 46 heb, maar na het opmeten en de maattabel te hebben bekeken, zou ik 45 moeten hebben. En dat klopt. Goede kwaliteit en de bijpassende riem is ook prachtig en van dezelfde goede kwaliteit. Dit blijft zeker niet mijn eerste paar schoenen van Lureau. En ook de overhemden ga ik zeker proberen. Na jaren van zwart wordt het nu tijd voor kleur in mijn leven. Bedankt Lureaux.
Is laks en traag met bezorgen Terwijl het bedrijf het niet zo stelt Hoop dat het bedrijf vooruit gaat
Snelle levering van mooi afgewerkte schoenen, heel blij mee
Ich habe drei Paar Lureaux Sneaker bestellt und ich bin begeistert von den Farben und der Qualität. Auch die passenden Gürtel dazu, herrlich 10 Sterne anstatt 5 von mir.
We hadden de schoenen vlug. Goede service niks op aan te merken. Ook onmiddellijk op mijn mailtje gereageerd.
De pasvorm is top erg blij mee.
Fijn zittende en mooie schoenen. Alleen één tip: stop met emails die pseudo dwingend zijn en doen alsof je niet kan wachten, jullie stoppen of mega aanbiedingen zijn.
Klasse Schuhe! Sehr bequem am Fuss und das Design wirklich mal anders. Klare Kaufempfehlung!