Pracht schoenen, goede service en communicatie gedurende het bestelproces.
Jamais eu de problème.
Zo speciaal mijn man vindt ze super lekker lopen en ze zien er geweldig uit
Simplicité Bonne communication Vite livré
Mooi product en aangenaam om te dragen.
Mooie gouden schoen en zit meteen heerlijk.
1e keer schoenen + bijpassende riem besteld. Op voorhand prima communicatie na een vraag vanaf mijn zijde. Keurig via mail op de hoogte gehouden. Schoenen en riem ontvangen.. dat was allemaal keurig en goed verpakt. Alsof je een cadeautje openmaakt. Pasvorm is perfect. Ik ga er dan ook vanuit dat de kwaliteit op dit niveau is, maar dat kan ik uiteraard pas na verloop van tijd zeggen. Kortom: zeer tevreden!
Jullie bieden schoenen aan in Pre order met korting. Bij levering tref ik schoenen aan de NIET in Pre order waren maar wel met de zelfde prijs van de schoenen die toen in Pre order waren. Jammer. Vriendelijke groet Buddy Schultz
Schoenen en riem besteld voor onder mijn trouwpak. Eerste keer dat ik überhaupt schoenen via internet bestel. Maar ze zitten lekker en kwamen super goed verpakt aan.
Leider war die Lieferung nicht komplett, Schuhspanner und Schucrem fehlt, bezahlen muss ich jedoch. Anliegen nicht gelöst NPS -100.
Deze schoenen maken elke kledingstijl af.
Altijd weer leuk om het pakket uit te pakken, mooie schoenen en riemen voor een nette prijs. Goede communicatie en service.
Maat schoen past perfect. En het ziet er ook nog eens mooi uit. Heb ondertussen 3 paar waarmee ik erg blij ben
Schnelle Lieferung, gute Information, starke gute Qualität und interessante Ware
Zeer mooie schoenen lopen zeer goed en een goede service ben zeer tevreden
S. O
Voor het aankopen van 1 paar schoenen heb ik, incl. verzendingsmails, 12 mails in mijn inbox mogen ontvangen. Persoonlijk noem ik dat 'bs' dat in deze context staat voor business stalking. Verder alles ok.
Alles klopt gewoon altijd. Van het makkelijke bestellen tot de levering die exact op tijd was.
Top kwaliteit schoenen en paar nummer 33 voor me vader erbij!!
Rasche Reaktionszeit
Snel geleverd en prima kwaliteit. Design is mooi en zittten goed.
prima afgewerkte schoenen. Zitten lekker.
Gürtel und Mascherl wurden nicht mitgeliefert! Schuhe passen und sind in Ordnung.
Die 2 Hemden gefallen mir sehr gut. Wie auf den Fotos. Polos wären auch eine Idee !