Niet alle kwaliteit even goed

Nette schoenen zijn top, daar geen klachten over. Maar slechte ervaring met de sneakers en runners, is gewoon geen geweldige kwaliteit en zool bied weinig steun. Klantenservice om het op te lossen is wel top

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Echt eye catchers
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Veel complimenten

Genau meine Schuhe

Ich liebe farbenfrohe Schuhe, die ich so in Deutschland nicht bekomme. Genau diese finde ich bei Lureaux. Dazu kommt dass ich in Lureaux-Schuhen ein tolles Tragegefühl habe. Bestellung funktioniert super und die Lieferung ist wirklich sehr schnell. Ich bin rundum zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Farbenfroh und positiv
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Ich werde immer darauf angesprochen-die Leute finden die Schuhe toll, die meisten Deutschen Männer trauen sich jedoch nicht sie zu tragen.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Wann immer ich sie trage erlebe ich beste Momente!

Ein echter Hingucker

Vorgestern sind sie angekommen und gestern gleich zu einem Event angezogen worden, obwohl mich meine Frau ausdrücklich darauf hinwies, dass mir das den Abend verderben könnte. Nach fast zwei Jahren, in denen ich nur Sneakers getragen habe, waren die ersten Schritte tatsächlich etwas gewöhnungsbedürftig. Aber die Schuhe sind bequem und ich konnte den Abend in der Gewißheit genießen, die schönsten Schuhe aller Anwesenden zu tragen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Aussergewöhnliches Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Fantastisch!

Zeer gezellige communicatie, producten van een uitstekende kwaliteit en super snelle levering

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Origineel!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat mensen even een keer extra keken en vroegen waar ze gekocht waren

Snelle levering, goede pasvorm en exclusieve kwaliteit. Top.

Ik kocht in één keer twee paar schoenen op aanraden van.. Ben super blij met mijn aankoop en de look en kwaliteit hiervan. Super pasvorm. Dit blijft voor online koop vaak een risico. Zeker bij een merk wat ik nog niet eerder kocht. Heb maat 42 en passen perfect. Dit was zeker niet het laatste paar wat ik kocht van dit merk. Super bedankt voor een vlotte en fijne service. Kijk uit naar nog meer kleur en uitdagingen betreft de combinaties. Mvg R.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Schoenen hebben leuke kleuren voor exclusievere momenten.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Wauw. Waar heb je die gekocht. Vaak dus.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De opvallende gerichte ogen.

Mooi afgewerkte schoenen

Ik was aangenaam verrast over de kwaliteit en uitstraling van de schoenen .Moet ze nog wel inlopen dus weet nog niet hoe ze aanvoelen .

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? mooi design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? De schoenen vallen op mensen kijken er naar
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? toen ik ze uitpakte

Prachtig

Mooie witte schoenen met gitaartjes

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel dat ze prachtig zijn
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Het is een echte eyecatcher

Jammer dat de veters stug zijn. Moeilijk strijkbaar!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Buiten de comfortzone!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Bijzondere en positieve reacties

Erg goede service,kwaliteit nog beter. Enorm blij met mijn mooie nieuwe Black Wave schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het eigen design. Het niet 1 in een dozijn zijn . Het unieke.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Elke keer als ik ze draag krijg ik complimenten over het design.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De trouwerij van mijn zus

mooie design

snelle en correcte levering

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het design
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ohw dat zijn leuke schoenen van een kunstenares van 76

Es werden sicherlich mehr davon werden!

Lange habe ich überlegt ob ich mir solche ausgefallenen Schuhe kaufen soll. Nun habe ich mir 2 Paar bestellt. Normale Business Schuhe sowie die höheren Boots. Super Qualität, richtige Schuhgröße und einfach ein Klasse Eyecatcher. Ich werde mir sicherlich in Zukunft weitere Schuhe bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Optisch viel auffälliger
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Jeder fragt woher ich diese Schuhe habe

Sehr zuverlässig und Beschreibung entspricht im vollem Umfang dem Artikel.

Ein sehr guter Geschäftspartner. Durch meine Zufriedenheit werde ich immer wieder eine Bestellung vornehmen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die Ausgefllenhrit und den Tragekomfort.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Werde immer auf meine Schuhe angesprochen.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Das sie sehr gut passen und die Kombination mit einem passenden Gürtel.

wederom zeer mooie schoenen !!!

Paar nummer zoveel in mijn collectie. Mooie schoenen, snel en netjes bezorgt!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? unieke mooie schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? veel leuke reacties

Met meer als 6 paar uitermate tevreden

Heerlijke schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Aangesproken gaan worden door wild vreemde voorbijgangers

Heel mooi kort laarsje mooi leer zit super fijn mooi klein hakje heel te vreden zou het zeker aanbevelen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Apart
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Dat het aparte schoenen zijn
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat de schoenen altijd matsen met mijn kleding

Goed en snel

Ze hebben een ruim assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding, en leveren snel.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Schoenen zijn “cool”
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Elke dag leuke opmerkingen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat je in gesprek komt met mensen die mij anders gewoon negeren.

Mooi product

Top!1

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Gewoon geweldig
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Krijg altijd reactie vaak positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat men ze ook echt aanwijzen en met een glimlach zeggen dat ze het mooi vinden

Waanzinnig!

Alleen maar zeer positieve reacties, waar ik de schoenen heb gekocht , echte eyecatchers!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Dit zijn geen schoenen maar statements!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar leuke reacties!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat collega ondernemers mij achterna liepen om de schoenen van dichtbij te bekijken.

Schuhe toll, Gürtel fehlt

reklamiert per email

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die Farbe

Super Qualität zu einem fairen Preis!

Wer es etwas ausgefallen liebt, der wird hier fündig! Schuhe fallen relativ groß aus, das sollte man wissen. Qualität super, Lieferzeit okay. Sehr guter Service, bei unserer ersten Bestellung waren die Sxhuhe doch zu groß. Wir haben neu bestellt und konnten die zu großen Schuhe innerhalb von 100 Tagen ohne Kosten zurückschicken. Wir kaufen gern wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Sie sind etwas ausgefallener

Exact zoals ik verwachten en de beschrijving van Lureaux

Ik twijfelde deze schoenen online te kopen maar overtrof al mijn verwachtingen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Speciaal
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Tuurlijk ze zijn best opvallend

Ik heb de sneakers stiekem voor mijn man gekocht ,en de dag erna was hij er al mee weg . Lopen zalig EN ZELFS zen steunzolen kunnen erin

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel mooi
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Wiw Johan toffe speakers, ja zei hij "men tsunami sneakers

Gewoon super

Ik weet niet hieveel paar ik momenteel al kocht maar het zullen ongeveer 10 paar zijn. Van de viper gold heb ik er een 2e paar besteld en dat deed ik ook voor een ander paar. Gewoon omdat ik een reserve paar wil hebben voor het geval het 1e paar versleten raakt. Ik krijg regelmatig toffe opmerkingen over mijn Lureaux schoenen en bij de meeste heb ik ook de bijhorende riem. Soms ben ik te laat voor een bepaald model wat ik soms heel erg vind zo heb ik zeker 3 modellen gemist. Ik kijk regelmatig op de site maar soms past het op dat moment niet.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik ben die saaie schoenen beu, ik heb en wel nog voor speciale gelegenheden zoals een begrafenis of zo maar voor de rest enkel Lureau (met uitzondering van Timberland bottines)
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel regelmatig
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik zag een man in.de.winkelstraat met wat overduidelijk Lureau's waren. Ikbzei toffe Lureau schoenen en ik kreeg dezelfde opmerking terug

Ich bin sehr zufrieden mit allem. Super chice Schuhe und dazu noch bequem.

Sehr schnelle Lieferung

Topbedrijf!!

Mijn 3e paar schoenen besteld, de laatste viel te klein, via WhatsApp geholpen en dat verliep vlekkeloos! Goede klantenservice en mooie producten!!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Trending en apart
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Elk moment dat ik ze draag!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Voor mijn huwelijk een paar besteld, iedereen reageerde erop en positief!!

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen