Beste Jos, Als je Lureaux schoenen draagt, kan je rekenen op complimenten! Veel plezier ervan! Team Lureaux
Liebe Roland, Wir freuen uns zu hören, dass alles zu Ihrer Zufriedenheit ist und wir einen weiteren zufriedenen Kunden haben. Spaß haben. Team Lureaux
Gut zu hören. Spaß haben. Team Lureaux
Beste Hans, Aanbiedingen zijn altijd leuk! Wij hopen dat u er veel plezier mee beleefd. Team Lureaux
Fantastic to hear. You are guaranteed to receive compliments when wearing Lureaux shoes. Have fun. Team Lureaux
Beste Huub, Vervelend om te horen dat u wat langer moest wachten op antwoord. Wij proberen iedereen zo goed en zo spoedig mogelijk te antwoorden. Echter lukt het niet altijd om op iedereen even snel te reageren. Fijn om te horen dat het naar tevredenheid is opgelost. Wij wensen u veel plezier ervan. Team Lureaux
Beste Kees, Fijn om te horen dat alles keurig was. Veel plezier ervan. Team Lureaux
Beste Benjamin, Goed om te horen dat u blij bent met de kwaliteit. Wij wensen u er veel plezier van. Team Lureaux
Beste Jef, Wij hebben ons best gedaan de schoenen zo snel mogelijk te verzenden. Fijn om te horen dat het gelukt is en dat u er blij mee bent. Zo horen wij het graag. Team Lureaux
Beste Eric, Leuk om te horen dat u er complimenten over krijgt. Kan ook niet anders ;). Veel plezier ervan. Team Lureaux
Beste Yvonne, Veel plezier ervan. Team Lureaux
Beste Wietse, Wij doen ons best om de beste kwaliteit te leveren, voor een leuke prijs. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Team Lureaux
Beste Peter, Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is. Team Lureaux
Beste Sylvester, Goed om te horen dat alles goed is! Team Lureaux
Beste Anita, Leuk om te horen. Veel plezier ervan. Team Lureaux
Beste Jan, Veel Plezier ervan Team Lureaux
Beste Marcel, Leuk om te horen dat u al meerdere paar schoenen heeft van ons. Wij wensen u er veel plezier van. Team Lureaux
Beste Joly, Leuk om te horen! Team Lureaux