Bonjour Victor, C'est bon d'entendre que vous aimez le produit. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec. Team Lureaux
Beste Renze, Fijn om te horen dat de schoenen bevallen. Hopelijk ontvangt u nog vele leuke reacties. Team Lureaux
Beste Danny, Fijn om te horen dat u het product goed ervaart. Hopelijk heeft u er nog veel plezier van. Team Lureaux
Beste Gert, Bedankt voor uw mooie reactie. Tof om te horen dat u de schoenen zelfs mooier vind in het echt. Team Lureaux
Beste Lionel, Fijn om te horen dat u tevreden bent en de service naar wens is. Team Lureaux staat graag voor u klaar. Team Lureaux
Liebe Jürgen, Vielen Dank für Ihre positive Antwort. Wir wünschen Ihnen viel Spaß mit Ihren Schuhen. Hoffentlich erleben Sie noch viele lustige Momente mit Ihren Lureaux-Schuhen. Sie können uns eine E-Mail mit Feedback zu den elastischen Schnürsenkeln an info@lureaux.com senden. Team Lureaux
Liebe Winfried, Vielen Dank für Ihre positive Antwort. Wir wünschen Ihnen viel Spaß mit Ihren Schuhen. Team Lureaux
Dear David, Glad to hear that you liked the shoes and that they were delivered on time. We wish you a lot of fun with your pair of shoes. Team Lureaux
Beste Michèl, Goed om te horen dat u plezier heeft van de schoenen. Hopelijk volgen er nog vele positieve reacties. Team Lureaux
Liebe Ingo, Ärgerlich zu hören, dass der Schuh mit einem Materialfehler angekommen ist. Sie erreichen uns per E-Mail info@lureaux.com Team Lureaux
Beste Ron, Fijn om te horen dat u de schoenen leuk vind. Laat die leuke reacties maar komen ;) Team Lureaux
Beste Ron, Wat leuk om te horen dat u een hele Lureaux outfit in uw collectie heeft. Hopelijk volgen er nog vele complimentjes. Team Lureaux
Beste Bennie, Super om te horen dat de schoenen bevallen. Lureaux schoenen zijn ontworpen om kleur aan het leven te geven, gelukkig ervaart u dat ook zo. Team Lureaux
Beste Rodney, Fijn om te horen dat de producten bevallen. Hopelijk krijgt u nog vele positieve reacties. Team Lureaux
Liebe Robert, Schön zu hören, dass Sie bereits 4 Paar Lureaux-Schuhe haben. Wir würden gerne wissen, welches Modell beschädigt wurde. Sie können uns eine E-Mail an info@lureaux.com senden. Team Lureaux
Beste Patrick, Fijn om te horen dat de schoenen goed zitten. Zo horen we het graag. Team Lureaux
Beste Jan, Goed om te horen dat het bestellen en de levering naar wens is. Wij horen graag meer over de beschadiging op uw schoen. U kunt ons een mail sturen op info@lureaux.com Team Lureaux
Beste Ton, Fijn om te horen dat alles naar wens is en goed is verlopen. Team Lureaux
Beste Jaap, Fijn om te horen dat de schoenen bevallen. Graag horen wij bij welke modellen u een klam gevoel ervaart. U kunt een mail sturen naar info@lureaux.com Team Lureaux
Liebe Stefan, Freut mich zu hören, dass Sie die Schuhe nach Ihren Wünschen erhalten haben. Team Lureaux
Beste Arnold, Wat een top compliment om te horen dat u al 7 paar Lureaux schoenen hebt. Bedankt voor uw feedback omtrent de mailtjes. Team Lureaux
Liebe Jan, Freut mich zu hören, dass die Lieferung gut geklappt hat. Team Lureaux
Beste Sven, Fijn om te horen dat de schoenen bevallen en lekker zitten. Zo horen we het graag. Team Lureaux
Dear David, Good to hear that you like the shoes and that you receive many compliments. Customer service will be happy to assist you again in the future. Team Lureaux
Liebe Lutz, Es ist schön zu hören, dass alles nach Ihren Wünschen ist. Team Lureaux