Mooie schoenen voor een goede prijs!

Inmiddels heb ik meerdere paren schoenen van Lureaux en draag ze met volle tevredenheid. Leuk voor de afwisseling en ze lopen goed!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Met name op bruiloften vallen de schoenen op!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Goed en snelle geleverd

De schoenen lopen lekker en zitten goed . Ze worden zeer snel geleverd. Gewoon erg goed!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Al jaren positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De man met de gekleurde schoenen met bij passende riem

Patroon fietsers op de kop

Als je riem draagt zijn de fietsen op de kop. De riem is omgekeerd gemaakt.

Acuraat, professioneel, goede communicatie en super snel

Ncucjv

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Onderscheidende klasse
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Door'lopend'
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Afgelopen week: bij de bushalte wachtte ik samen met een overduidelijke Moslim dame op de bus. Zij complimenteerde mij met mijn mooie Lureaux schoenen. Wij kregen onverwachts een leuk gesprek over kleur, mode etc..

Super leuke niet alledaagse schoenen

Ik heb meerdere Lureaux schoenen en de kwaliteit is gelukkig beter geworden met name de hiel is soepeler. Het zijn lekker opzichtige schoenen maar mag voor mij nog wel meer.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? ze zijn niet 13 in een dozijn
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? heel vaak en altijd positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? op een dansfestijn positieve reacties

Aussergewöhnliche Ware zu fairen Preisen

Die Qualität ist sehr gut, die Preise angemessen, die Abwicklung und Bezahlung problemlos. Empfehlenswert!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Goede kwaliteit en mooie spullen

Goede kwaliteit en mooi schoenen. Keurig de volgende dag thuis bezorgd!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik hou van aparte schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel leuke reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik heb drie paar schoenen gekocht klanten kijken tegenwoordig eerst wat voor schoenen ik draag

Livraison décevante

Bonjour Retard de livraison, car il n'y avait que mon nom et ma ville surl'étiquettecolis. La rigueur du facteur a fait que j'ai quand même reçu mon colis

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? N/A
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? N/A
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? N/A

Prima producten en correcte levering

De producten zijn eyecatchers. Bijzonder. Goed afgewerkt en goed draagbaar. In mijn geval een riem en schoenen. Blij mee.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze zijn bijzonder en lekker opvallend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ze vallen op dus ik krijg daar opmerkingen over.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Optreden met mijn band met bijpassendd muziek schoenen

Schoenen besteld, snel geleverd. Communicatie is goed maar beetje over the top. Is ook smaak.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Geweldige service

Mijn man heeft schoenen, overhemd en riem besteld. Volgende dag bezorgd. Helaas waren de schoenen een maatje te groot. Gelijk geappt of wij ze konden komen omruiling, want zij zitten bij ons een klein half uurtje vandaan. Was geen probleem, maat kleiner stond al klaar. En dat klopte ook. Wat een super goede service. Kwaliteit is ook heel mooi en goed. Een echte aanrader is Lureaux!

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Geweldig!

Zo bijzonder en zo betaalbaar !

Id als titel

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuk, apart en prettig opvallend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Iemand droeg soortgelijke schoenen van een duurder merk en stapte over naar Lureaux

Zit perfect

Het advies voor het kiezen van de juiste schoenmaat is helemaal goed. De prachtige schoenen zitten als gegoten.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Gunstig geprijsd en mooi design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vooral van vrouwen krijg je goedkeurende blikken
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Voordat ik werd gegroet kreeg ik eerst een compliment over mijn schoenen.

Goede hulp gehad

We wilde de artikelen snel hebben, en dat is precies op tijd gekomen, heel fijn

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel apart

Geweldige mooie sneakers

Ik geniet van deze sneakers en de vele complimenten die ik krijg

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel complimenten
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Elke dag als ik ze draag

Snelle service en mooie schoenen

Verkeerde maat schoenen maar wel de goede maat op de doos ontvangen. Email gestuurd van het probleem werkelijk de volgende dag de juiste maat schoenen ontvangen, erg blij mee! En wat een top service, snelle actie en reactie....

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De kleur stellingen, beter comfort en degelijk materiaal

Geweldige schoenen / Topbedrijf met superservice. Meer dan tevreden klant.

Zie bovenstaand.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mooie kleurcombinaties, en ruime keuze.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Elke dag positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Elke dag die reacties.

Top schoenen!

Toen de uitnodiging voor de bruiloft op de deurmat viel, wist ik dat ik iets speciaals nodig had voor onder mijn pak. Na lang zoeken, ontdekte ik de schoenen van Lureaux BV. Vanaf het moment dat ik ze aantrok, voelde het alsof ze speciaal voor mij en deze gelegenheid waren gemaakt. Stijlvol, comfortabel en de perfecte aanvulling op mijn outfit; ik was de onbetwiste ster van de dansvloer, na het bruidspaar natuurlijk

Een bijzondere schoen met een goede pasvorm.

Voor een zomerse bruiloft was ik opzoek naar een passende schoen voor onder het pak. Na een tijdje speuren op het internet kwam ik Lureaux tegen. Al gauw zag ik een mooie schoen op hun website. Ik heb gekozen voor het ‘Bella Ciao’ model. De schoenen werden snel geleverd en hebben een goede pasvorm. Ik heb de hele dag complimenten gehad over de schoenen. Bedankt Team Lureaux!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Out of the box
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Meerdere positieve reacties

Fijn bedrijf

Mijn schoenen kwamen de dag na bestelling al binnen. Ze zitten gelijk lekker. Ga zeker vaker bestellen!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Een keer wat anders dan standaard schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ik krijg vaker een compliment over mijn schoenen.

Perfect op kantoor en bruiloft

Ik heb verschillende lureaux modellen en ben er zeer tevreden mee. Ze lopen lekker (lees: verrassend comfortabel voor een herenschoen) en ik krijg overal complimenten over de printjes. Met name op bruiloften staan ze in de spotlights!

Nog niet ontvangen

Helaas kan ik nog geen oordeel geven. Ik heb mijn schoenen nog niet mogen ontvangen en dus ook geen ervaring kan delen.

Nog niet positief

Heb schoenen besteld en ook gekregen, maar nu blijkt dat ze niet goed passen dus wil ik ze retour sturen. U heeft geen retour formulier Op welke wijze kan ik retour sturen? M.v g. Ron Neele

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Erg leuk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nog geen ervaring mee

verwarrend

ik had de schoenen besteld dat ging allemaal vlotjes toen kreeg ik na een uurtje van post.nl met de tijd van bezorging dat was s middags tussen 14.00 en 16.30 Ik de geheletijd binnen gebleven niemand gezien. rond 17.00 open ik mijn mailbox op de computer een maitje van post.nl staat er we zien je graag tussen 19.10 en 21.10 tot straks. vind dit op zijn zachts gezegd een beetje raar.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? de kleurtjes
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? niet maar koop ze niet voor een ander

Moet afwachten iets geruild nog niets gehoord

Duurt allemaal wat lang

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ziet er veel vrolijker uit