geile Sneaker

Toller Service, schnelle Lieferung und die Schuhe sind der Hammer. Habe jetzt schon mehrere Schuhe und immer wieder werde ich angesprochen, was das für geile Teile sind.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer, mein Gesicht interessiert nicht. Alle schauen auf die Schuhe
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Habe durch die Schuhe meine Frau kennen gelernt

Goed en . Vooral jammer dat er van de hoge schoenen (draag ik het liefst) veel minder aanbod is.

Inmiddels 4 paar schoenen van Lureaux gekocht, waarvan 2 paar gebreken vertoonden. Bij een paar stiksels los bij de veters en bij het andere paar liet de print op de neus los en ontstond een kale plek. Ontving een tegoedcode van 40 euro, kun je geen 2 paar nieuwe van kopen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De felle kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De opmerkingen toen ik voor het eerst mijn hoge rode schoenen aan had

Een bijzondere en goede schoen.

Altijd net even iets anders, je valt er mee op en het maakt jouw kledingkeuze af.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Lekker opvallend
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Gisteren bij mijn afscheid heel veel flessen wijn gekregen en schoenen met wijnflessen erop. Dat maakte het plaatje compleet

Uitstekende pasvorm

De schoenen zijn weer prachtig en precies wat ik er van verwachtte. Snelle levering en uitstekende pasvorm.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze zijn stijlvol en veel mensen zeggen er wat van.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel, wel jammer dat ik steeds met Hugo de Jonge wordt vergeleken.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik draag de optician veel in mijn werk. Ik ben dan ook opticien en sommige mensen denken dat het bij de bedrijfskleding hoort

Alles super!

Qualität super, Optik großartig, Versand schnell, Ginmicks (Schuhanzieher, Stoffbeutel) nette Zugabe

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Creativ und mutig!
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Perfekt wie immer:-)

Schnelle Lieferung, ausgefallenes Design, Größe passt, Qualität gut!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Schlangenlederoptik
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? ich werde daraufhin angesprochen
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Nette Gespräche über Schuhe

Top ervaring en geweldige schoenen’

Snel nog even gave schoentjes besteld voor mijn huwelijk, keurig op tijd en snel geleverd en wat een feest om uit te pakken Daarnaast super kwaliteit en heerlijk draagcomfort en… superleuke reacties van iedereen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Draag comfort, prijs en boven alles eye catchers
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? 100%
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat ik m’n eerste paar op mij huwelijk vorige week vrijdag

Makkelijk te bestellen, mooie en goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd reactie van : wat een mooie en leuke schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Tijdens bruiloften, waar ik als Babs werk, altijd geweldige reacties en aandacht voor de opmerkelijke schoenen .

Aucun soucis.

Pas de soucis très bon suivit , livraison ok produit qui correspond à mes attentes et de qualité.

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? Originalité
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? N/A
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? N/A

Schnelle Abwicklung der Bestellung.

Produkt ist wie beschrieben. Größenempfehlung perfekt. Bin rundum zufrieden. Die Schuhe sind ein echter Hingucker.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Auffällig

op tijd bezorgd goed verpakt alleen jammer dat je voor post nl bezorging meer moet betalen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? anders dan de doorsnee
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Had ik niet verwacht zulke aparte schoenen bij jou
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Insgesamt alles in Ordnung

es fehlen noch die ganz grellen Dinger und es fehlt eindeutig an Lack, Metallic, Gold und Silber

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Beides hat seine Berechtigung
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? man wird hin und wieder auf die Schuhe angesprochen
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? darf ich hier nicht schreiben ;-)

Leuke schoenen

Al jaren van Bommel schoenen met diverse prints gedragen maar nu toch even uit nieuwsgierigheid de veterschoenen met bijpassende riem van Lureaux aangeschaft. Het is niet de kwaliteit van van Bommel, maar ze vallen mij absoluut niet tegen. Pasvorm is goed, lopen heerlijk, krijg geen vochtige voeten en ja, ook ik krijg veel positieve reacties. Of ze duurzaam zijn is nog even de vraag, ik draag ze pas een maand. Riem is niet zelf in te korten, dus direct juiste maat aanschaffen is aan te bevelen. De prijs van de schoenen, de verschillende prints, de combinatieaanbiedingen, mijn eerste ervaring en verschillende kortingscodes hebben er toe geleid dat ik inmiddels mijn derde schoen+riem combinatie heb aangeschaft.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Leuke reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De vele complimenten

Snelle levering mooie schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? speciaal vooral de design schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? van leuk tot tof tot geweldig
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? dat een band zanger ook de schoenen droeg van Lureaux

Schnelle Lieferung und makelloser Zustand

Jederzeit gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Individuell und etwas verrückt aber trotzdem stilvoll
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Wirklich ein Hingucker

Zien er top uit

Vindt ze zelf prachtig, maar wordt ook door mensen aangesproken dat ik zulke leuke schoenen aan heb. Moest helaas wel een maat groter dan dat ik normaliter draag.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? design/kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? alleen maar
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? aangesproken door wild vreemde

Echt fantastische originele schoenen van uitstekende kwaliteit.

Met schoenen van Lureaux is het gegarandeerd dat je complimenten krijgt. En terecht. Het zijn echt fantastische schoenen die ook nog eens heel lekker zitten.

Mooi design en past perfect

Snelle levering mooi design en past perfect

• Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Iedere dag wat te praten

Mooie schoenen

Mooie schoenen voor een goede prijs, matching shirt past er goed bij en snelle levering!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De printjes, het is net wat anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel reacties, het is geen doorsnee

Außergewöhnliche Schuhe

Klappt immer alles einwandfrei

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die sind anders
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Viele Fragen woher ich sie habe
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Eine alte Dame mich lobte . Weil ich so tolle Schuhe hätte

Prima kwaliteit, levering en prijs

Ik ervaar het als erg vervelend dat constant mails ontvang van jullie.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kwaliteit en originaliteit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak

Prima service! Het enige dat me opvalt is dat ik bestookt wordt met allerlei mails, dat zou een tikje minder kunnen.

Geniale, ausgefallene Schuhe

Wunderschöne Schuhe. Sehr bequem auch ohne Eingehen. Kann man zu jedem Anlass tragen, wenn man bereit ist, Gesprächsthema der Veranstaltung zu sein.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Individualität des Käufers
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Jedes Mal wenn ich eure Schuhe trage
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Sämtliche Hochzeiten und Feiern, wenn die Schuhe das Gesprächsthema sind

Leuke, mooie schoenen voor een goede prijs!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Weer eens iets anders!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat iemand je spontaan aanspreekt en een compliment geeft!

Goeie service

Snelle levering en goeie service. Maten kloppen ook altijd.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd positieve reacties