Beste Marcel, Super leuk! Wij wensen u er veel plezier van. Team Lureaux
Schön zu hören, dass dir der Schuh noch besser gefällt als auf dem Foto. Wir tun unser Bestes, damit der Schuh in unserem Webshop so gut wie möglich erscheint. Team Lureaux
Beste Kathleen, Veel plezier van uw bestelling! Team Lureaux
Beste Bert, Super om te horen dat de schoenen in de smaak vallen. Vervelend om te horen dat u ervaart dat de print redelijk snel er af schuurt. U zou een mail kunnen sturen naar info@lureaux.com. Dan kijken wij naar een passende oplossing. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Team Lureaux
Beste Michel, Fijn om te horen dat alles naar wens is. Onze klantenservice staat voor u klaar! Team Lureaux
Beste Marcel, Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier ervan. Team Lureaux
Beste Jan, Wat leuk om te horen dat u een echte Lureaux fan bent! Zo horen wij het natuurlijk graag. Als er iets is willen wij u graag helpen! Onze klantenservice staat voor u klaar. Team Lureaux
Beste John, Wat vervelend dat u dit ervaart. Wij zullen dit intern bespreken. Als wij u kunnen helpen bij het retour sturen, horen wij het graag! Team Lureaux
Beste Alex, Fijn om te horen! Veel plezier ervan. Team Lureaux
Beste Mathilde, Veel plezier ervan. Team Lureaux
Beste Ron, Zo horen wij het graag! Team Lureaux
Beste Bennie, Fijn om te horen dat de schoenen lekker zitten! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Team Lureaux
Beste Hubertus, Wij doen ons best om onze producten zo duidelijk mogelijk te fotograferen en de informatie erbij te zetten. Super om te horen dat dit goed is overgekomen. Team Lureaux
Beste Arjan, Bedankt voor uw feedback. Wij zullen dit intern bespreken. Team Lureaux
Beste Chantal, Super om te horen dat u helemaal tevreden bent! Team Lureaux
Beste Ton, Dat zijn de leukste reacties! Veel plezier ervan. Team Lureaux
Beste Jan, Leuk hé. Sinds kort hebben wij ook matchende overhemden. Kunt u uw outfit helemaal afmaken! Team Lureaux
Beste Dirk, Fijn om te horen dat u blij bent met uw order. Veel plezier ervan! Team Lureaux
Beste Ivo, Leuk om te horen dat u alleen maar positieve reacties krijgt! Team Lureaux
Beste Frank, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de print niet helemaal goed is. Zou u een mail willen sturen naar info@lureaux.com dan zoeken wij graag naar een passende oplossing. Team Lureaux
Beste Richard, Leuk om te horen! Team Lureaux