Mooie schoenen mogen ontvangen. En ze waren snel binnen!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze zijn uniek!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Herrnschuh

Sehr schöne Schuhe. Gute verarbeitung und sehr bequem zu laufen. Ich mag dieses extravagante. Schnelle Lieferung.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Das exklusive
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Sehr gute Resonanz
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Als ich ins Büro kam

perfect geholpen

prachtige producten. helemaal mijn smaak en keuze eruit te maken. mijn voeten laten mij hierbij jammer genoeg in de steek. wijdte H. de ontvangen schoen heeft een goede maat. echter zo jammer dat ikzelf wat naast de zool ga lopen omdat schoenmateriaal aan binnenzijde niet stevig genoeg is voor mijn loop. snik, reden dat ik heb moeten retourneren. maar ja ik moet er wel goed op en mee kunnen lopen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? ik had geen stevige steun, denk omdat het teveel stof ipv leer als materiaal aanwezig is. maar zo kleurrijk wat altijd mijn voorkeur heeft. bij floris van bommel zo nu en dan iets met iets kleurrijks.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Zuverlässig und gute Qualität

Von Bestellauswahl bis Auslieferung. Alles zügig, schnell und eine gute Qualität des Produktes. Ich komme wieder.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Vielseitigkeit
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Noch nichts gehört
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Auspacken

Altikd goed

Vanaf het moment van aankoop tot het aan je voeten hebben is gewoon goed. Leversnelheid is top. De kwaliteit nog beter. Zitten als gegoten en word inderdaad geregeld aangesproken. Inmiddels heb ik al vier paar staan. Twee met bijbehorende riem.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik houd van anders en dat doe je dowieso met Lureaux
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat mensen echt naar mij toe komen om de zeggen dat ik leuke schoenen aan heb

Wederom prachtige schoenen

De pasvorm (maat 46) is bijzonder goed en de afwerking is uitstekend

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleuren

schoenmaat paste niet

Ik heb een heel lastige schoenmaat van 41,5. Er werd mij aanbevolen om een 42 te nemen. Echter, die waren te groot. Retourzending van €21,65 moeten betalen. Ze gaan nu een 41 opsturen, op hoop van zegen. Anders terug €21,65 moeten betalen voor niets. Ik ben in volle verwachting.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.

glimmer multicolor

Prachtige schoenen, passen (bijjna) overal bij en met een subtiel lijntjespatroon, Ga ik zeker de blits mee maken!!!! En ook nog voor een fijne prijs. Lureaux, tot snel ziens.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? KLEUR!!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? 1e paar, maar goede verwachtingen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? nog even wachten

1e keer, zitten goed, mooie afwerking

Vindt de doorsnee schoen saai. Dat is deze zeker niet. Ook qua kleding hou ik van kleuren en dat vindt ik terug in deze schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mooie sneaker, geweldig mooie kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nog niet gedragen in bijzijn van anderen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Het openen van de doos

Toffe schoenen

Snel geleverd, fijn verpakt. Ze voelen goed aan maar heb ze nog maar 1x gedragen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Lekker eigenwijs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Typisch iets voor mij.

Très belle chaussures confortables

Les chaussures sont magnifiques et hyper confortable Il faut juste revoir livraison. Ils doivent livrer à domicile et laissent le colis en point relais, mais c'est un peu une habitude chez DHL

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? L'originalité
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? Tous les jours, elles attirent et les commentaires sont toujours bons
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? Ils sont tous toujours Aussi enthousiastes

Duur te lang voor levering

Ik heb een bestelling geplaatst vanaf 21 Januari 2026 en betaalt. En nog steeds heb ik mijn bestelling niet gekregen. Ik heb contact via WhatsApp en ik krijg te horen dat ik mijn bestelling tot 10 Februari verwachte. En ik voel het niet goed want op de reclame staat over verwachte tijd en in mijn geval moet ik nog wachten na een bericht die ik heb gestuurd en mijn bewijs van betaling hebt gestuurd. De service voor mijn is niet goed Bedankt en een fijne dag

Einfach tolle stylische Schuhe

Ware wurde schnell geliefert. Tolle stylische Schuhe,echte Hingucker.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Schuhe mit Schick
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Bewunderer finden Sie cool
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Ik ben super tevreden met alles wat ik hier besteld heb. Schoenen passen goed, ze zijn mooi en lopen heel lekker.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het zijn kunstwerken.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak genoeg
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik heb cadeau gedaan aan mensen die heel blij mee waren

Snelle levering, prachtige schoenen

Zoals altijd fantastisch.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? In het oog springend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel positieve reacties

Schöne Schuhe die Exklusivität und Qualität ausstrahlen

Ich fand Lureaux über eine Facebook Werbung. Normalerweise bin ich dann sehr skeptisch da ich schon öfters auf chinesische Fake Seiten reingefallen bin. Nach etwas Recherche herausgefunden, dass es doch wirklich ein niederländisches Produkt ist und dann doch bestellt. Die Kommunikation war sehr gut und beruhigend und die Schuhe wurden schnell geliefert. Beim Auspacken gab es ein Wow Effekt. Die Schuhe kamen mit einige kleine Extras welche die Luxuriösität ausstrahlen. Die Verarbeitung der Schuhe scheint sehr gut zu sein. Ich habe Größe 43 und diese so auch bestellt. Wie umschrieben fallen die Schuhe eine halbe Größe größer aus. Am besten hätte ich deswegen Größe 42,5 bestellt aber die gibt es nicht im Programm. Nicht desto trotz alles bestens und ich werde wieder bestellen.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Erfrischend
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.

Perfekte Lieferung, sehr gute Qualität

Alles ohne Probleme, alles perfekt

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die bunte Vielfalt
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Die Neugier anderer Menschen ist groß.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Als ich auf einem Aida Schiff im Aufzug war und alle starten auf meine Schuhe

Schoenen als op het plaatje.

Besteld en netjes afgeleverd bij een afhaalpunt. Schoenen zien er gelukkig net zo uit als op de plaatjes. Gepast en zijn ruim genoeg. Nu afwachten of dat ze lekker lopen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuk design. Eens iets anders dan standaard.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nog niet gedragen.

Super schnelle Lieferung und absolute Highlight-Schuhe

Richtig tolle Schuhe zu einem absolut fairen Preis. Und schnelle Lieferung. Auch die Bezahlung mit Klarna ist ein Vorteil.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooie collectie snel geleverd

Mooie schoenen aftersale mag iets minder qua vervolgmails verder dik tevreden

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Volle collectie beetje uitbundig niet zoveel “normale nette schoenen “ in de collectie

degelijk bedrijf

duidelijk, snel en correct

Top.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nagenoeg iedere keer. Positieve reacties "kiek is wat mooi" hoor ik veel

Hip en comfortabel .

Schoenen zitten lekker en schoenmaat klopt met opgegeven maat.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Comfort
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ja geregeld

Entspricht den Erwartungen vollumfänglich.

Sehr schnelle Lieferung. Gute Passform. Artikel entspricht der Abbildung. Gute Verarbeitung. Schuhe tragen sich leicht und besitzen eine gute Sohle.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die Farbenvielfalt und den geringeren Preis.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Sehr positiv, fällt definitiv ins Auge.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Noch keine Erfahrung, da erst seit wenigen Tagen im Besitz. Es ist Winter und bei meinen Schuhen handelt es sich um Sommerschuhe.

Ich bin ein sehr zufriedener Kunde

Anfang 2025 wurde ich auf die Schuhe aufmerksam und habe mich quasi verliebt. Inzwischen habe ich mehrere Paare und mag diesen Style.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Sie sind einzigartig!
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Es ist mega, die Schuhe zu tragen und Blicke zu erhaschen.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? In der Konzertkirche war eine neben mir sitzende Dame absolut begeistert und teilte diese mit mir.

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen