Prachtige schoenen!

Zeer fraaie kleur groen! Leuke reacties van mijn vrouwelijke collega's.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Fraaie kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Spontane reacties van mijn vrouwelijke collega's
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Geweldig !

Hele leuke, mooie, creatieve schoenen voor een hele mooie prijs ! Ook ik krijg heel veel leuke reacties!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Creatief!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel ! Als ik ze aan heb, is er altijd wel iemand met een leuke reactie!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Bij een klant kom ik elk jaar weer en ze kijkt uit naar mijn schoenen, welke ik dan weer aan heb !

Phantastisch

Die Schuhe sind der Hammer. Immer wenn ich in meine Stammkneipe reinkomme wird erstmal geschaut was ich diesmal für Schuhe trage.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Farbauswahl
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Nur positive
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Staunende Blicke und das jedes Mal.

super schoenen

Blijven leuke reacties van komen nu mijn 2e paar het bevalt echt goed

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? lekker opvallend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? ja best vaak
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? de opvallende reacties van leveranciers die langs komen op zakelijke gesprekken

Top schoenen

Perfecte pasvorm.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Hip
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Man blij

Prima pasvorm past altijd !!

Snelle levering en goede pasvorm en mooie dessins.altijd veel positieve opmerkingen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Aparte dessins en niet te
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vrijwel altijd
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De enthousiaste reacties

Top schoenen, goede kwaliteit, en niet duur

Snel geleverd, originele designs, goede zool, met antislip deel, ik ben enthousiast! Mijn laatste aankoop; hidden goldy. Past goed onder een pak, maar ook onder een spijkerbroek. Heb nu vier paar in de kast staan, en ben een tevreden klant

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ontwerpen, voor ieder wat wils
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Dagelijks

Fantastische schoenen, anders dan anders, met perfecte fit

ja jaren dragen van Floris van Bommels nú overgestapt naar Lureaux. Na het 4de paar nog steeds tevreden!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallend, anders dan anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? niet meer dan anders
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? iedere dag het aandoen is al een feest

Toffe schoenen maar….

Jullie maken super toffe schoenen, maar jullie advertenties en mails marchen hier totaal niet mee. En dan bedoel ik met name qua layout. Die is zo chaotisch, schreeuwend. Dat straalt niet de klasse uit van de schoenen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De variatie aan kleuren en designs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel leuke reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat mijn collega’s er naar uitkijken welke ik vadaag aanheb.

Super mooie schoenen

Super mooie schoenen voor een goede prijs. Snelle levering.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De aparte kleuren en prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd onderwerp van gesprek
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De komplimenten die ik krijg voor mijn bijzondere schoenen keuze.

diese Schuhe sind ein absoluter eyecatcher

auch wenn es ein paar Tage dauert, bis die bestellte Ware ankommt, sind die Schuhe ein absoluter Hingucker. Die Schuhe passen perfekt, sind angenehm zu tragen und ich freue mich schon auf meine nächste Bestellung. Man wird auf die Schuhe angesprochen.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? ich stehe auf bunt
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? regelmäßig kommt die Frage, woher die Schuhe sind und dass sie toll aussehen
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? dass sich die Leute umdrehen und einen beobachten - wegen der Schuhe

Sehr gute Qualität, super Komfort

Die Schuhe sind schön und hochwertig verarbeitet. Schade dass die versprochene schnelle Lieferung-1 Tag!- Fast 1 Monat gedauert hat. Sonst , alles gut.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Frohe Farben und Mustern
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Man bekommt schon viele Komplimente k

Zitten lekker

Ze zitten lekker zien er mooi opvallend uit

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Veel zeidige opties
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel ongeacht waar ik ben

Sehr guter Schuh

Perfekter Ablauf. Habe bereits über 10 Paare gekauft und alle sind super!

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Vielfältige Auswahl zu verschiedenen Anzügen und Jeans.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Des öfteren erhalte ich Komplimente wegen der Schuhe
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

prima de luxe

De reden was minder leuk, was vorige week in ziekenhuis. 5 Maal aangesproken, met zoiets van'' mag ik iets zeggen''. 'Tuurlijk mag dat. Van ''wildvreemden'' tot verpleegkundige en chirurg ''voordat we beginnen, je hebt prachtige schoenen aan''. Nou..................

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? kleurrijk he
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? zojuist beschreven
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? gebeurt me regelmatig, vorige week is/was mooi sprekelijk voorbeeld.

Rock 'n' Roll

Nette schoenen, maar niet zo normaal. En dat bedoel ik dus heel positief. Nog niet gedragen, maar ik weet zeker dat ik een hoop leuke reacties ga krijgen. En in mijn maat! (38/39)

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Dat ze opvallen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

hele mooie schoenen, maar ....

ik heb inmiddels zo'n 8 paar besteld in de loop van de tijd. Mijn ervaring is dat het geweldige schoenen zijn en het inderdaad heel erg opvalt bij de mensen. Nadeel van die bestelde 8 paar zijn er (na ongeveer) een half jaar dragen, met absoluut normaal gebruik, er grote sluitplekken op de schoenen komen waardoor zij niet meer draagbaar zijn ....

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? opvallend
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? heel vaak

uitzonderlijk!

Met deze schoenen, draag je altijd een eye catcher!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Uniek design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd positief commentaar
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Disco avond, en veel vragen waar ik de schoenen had gekocht, met name van de dames

Geweldig.

Na bestellen van 1 paar, Had ik een vraag met betrekking tot de maat. Fantastisch geholpen. Kon op afspraak langs komen om even een ander paar te passen. Meteen nog maar een paar mee genomen. Nogmaals bedankt voor de service.

Alles perfekt, wir immer

Die Schuhe sind top, meine Größe passt immer. Und sie halten einfach lange!

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Sie sind angeben zu tragen und eben anders!
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Eigentlich immer, will man diese Schuhe einfach nicht kennt.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Es gibt viele Aha-Momente

Super mooie schoenen, snelle levering.

Schoenen met een goede pasvorm en die gezien mogen worden.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijke schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Gedurfd. Apart.d

Beter dan ooit

Het was al een tijdje geleden dat ik bij Lureaux had gekocht (2020❓) maar 2 van de 3 paar begonnen toch wat te slijten…..enfin 2 paar nieuw besteld (met riemen uiteraard). Wat me het meest verbaasde was de upgrade in kwaliteit er sindsdien heeft plaatsgevonden: ze zien er niet alleen fantastisch uit maar ze voelen nog zo veel meer luxueuzer dan voorheen. Echt STUNNING. Tsja en voor mij geldt: niets inlopen maar gelijk hup gaan, geen blaren niets. En dat voor die prijs…..

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Alles
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Alleen maar

Mooie schoenen, netjes aangeleverd.

Ik hou van aparte schoenen. Nou dan moet je dus bij Lureaux zijn! Zulke gave schoenen. Echt een aanrader als je van wat anders houd dan wat iedereen draagt aan schoenen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.

best style i ever had

Everything is outstanding at Lureaux. stylish and iconic shoes, high quality / best prices, super fast shipping, top customer support. I LOVE IT THE MOST!

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? the colorful style
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? everytime i wear Lureaux i am in the spotlight!
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? every moment is unique, because the style is awesome!

Fijne mooie laarsjes

Super snel binnen zelfs nog een persoonlijk apappje dat ze eraan komen. Laarsjes zitten fantastisch en zijn zeker niet saai

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De speciale designs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd wel een leuke opmerking
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Oo wat zijn ze leuk. Ik wil ze ook

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen