Zeer fraaie kleur groen! Leuke reacties van mijn vrouwelijke collega's.
Hele leuke, mooie, creatieve schoenen voor een hele mooie prijs ! Ook ik krijg heel veel leuke reacties!
Die Schuhe sind der Hammer. Immer wenn ich in meine Stammkneipe reinkomme wird erstmal geschaut was ich diesmal für Schuhe trage.
Blijven leuke reacties van komen nu mijn 2e paar het bevalt echt goed
Perfecte pasvorm.
Snelle levering en goede pasvorm en mooie dessins.altijd veel positieve opmerkingen
Snel geleverd, originele designs, goede zool, met antislip deel, ik ben enthousiast! Mijn laatste aankoop; hidden goldy. Past goed onder een pak, maar ook onder een spijkerbroek. Heb nu vier paar in de kast staan, en ben een tevreden klant
ja jaren dragen van Floris van Bommels nú overgestapt naar Lureaux. Na het 4de paar nog steeds tevreden!
Jullie maken super toffe schoenen, maar jullie advertenties en mails marchen hier totaal niet mee. En dan bedoel ik met name qua layout. Die is zo chaotisch, schreeuwend. Dat straalt niet de klasse uit van de schoenen.
Super mooie schoenen voor een goede prijs. Snelle levering.
auch wenn es ein paar Tage dauert, bis die bestellte Ware ankommt, sind die Schuhe ein absoluter Hingucker. Die Schuhe passen perfekt, sind angenehm zu tragen und ich freue mich schon auf meine nächste Bestellung. Man wird auf die Schuhe angesprochen.
Die Schuhe sind schön und hochwertig verarbeitet. Schade dass die versprochene schnelle Lieferung-1 Tag!- Fast 1 Monat gedauert hat. Sonst , alles gut.
Ze zitten lekker zien er mooi opvallend uit
Perfekter Ablauf. Habe bereits über 10 Paare gekauft und alle sind super!
De reden was minder leuk, was vorige week in ziekenhuis. 5 Maal aangesproken, met zoiets van'' mag ik iets zeggen''. 'Tuurlijk mag dat. Van ''wildvreemden'' tot verpleegkundige en chirurg ''voordat we beginnen, je hebt prachtige schoenen aan''. Nou..................
Nette schoenen, maar niet zo normaal. En dat bedoel ik dus heel positief. Nog niet gedragen, maar ik weet zeker dat ik een hoop leuke reacties ga krijgen. En in mijn maat! (38/39)
ik heb inmiddels zo'n 8 paar besteld in de loop van de tijd. Mijn ervaring is dat het geweldige schoenen zijn en het inderdaad heel erg opvalt bij de mensen. Nadeel van die bestelde 8 paar zijn er (na ongeveer) een half jaar dragen, met absoluut normaal gebruik, er grote sluitplekken op de schoenen komen waardoor zij niet meer draagbaar zijn ....
Met deze schoenen, draag je altijd een eye catcher!
Na bestellen van 1 paar, Had ik een vraag met betrekking tot de maat. Fantastisch geholpen. Kon op afspraak langs komen om even een ander paar te passen. Meteen nog maar een paar mee genomen. Nogmaals bedankt voor de service.
Die Schuhe sind top, meine Größe passt immer. Und sie halten einfach lange!
Schoenen met een goede pasvorm en die gezien mogen worden.
Het was al een tijdje geleden dat ik bij Lureaux had gekocht (2020❓) maar 2 van de 3 paar begonnen toch wat te slijten…..enfin 2 paar nieuw besteld (met riemen uiteraard). Wat me het meest verbaasde was de upgrade in kwaliteit er sindsdien heeft plaatsgevonden: ze zien er niet alleen fantastisch uit maar ze voelen nog zo veel meer luxueuzer dan voorheen. Echt STUNNING. Tsja en voor mij geldt: niets inlopen maar gelijk hup gaan, geen blaren niets. En dat voor die prijs…..
Ik hou van aparte schoenen. Nou dan moet je dus bij Lureaux zijn! Zulke gave schoenen. Echt een aanrader als je van wat anders houd dan wat iedereen draagt aan schoenen.
Everything is outstanding at Lureaux. stylish and iconic shoes, high quality / best prices, super fast shipping, top customer support. I LOVE IT THE MOST!
Super snel binnen zelfs nog een persoonlijk apappje dat ze eraan komen. Laarsjes zitten fantastisch en zijn zeker niet saai